CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, VÝROBA A PŘEVÝROBA + servis: - zahradní, farmářské a dílenské techniky - elektro - kola / E-KOLA / - elektro - mopedy a skůtry - VÝROBA RUKAVIC - OPRAVY + REPASE VŠECH PLASTOVÝCH DÍLŮ

Služby: - kapitánské kurzy a školení - pronájem lodí.

Provádíme: - zemní práce. Konstrukce, prodej: - stroje a zařízení na úpravu a údržbu jízdárenských povrchů.

Prodej, servis, oprava: - počítače (počítač) - výpočetní technika - informační systémy - pokladní a restaurašní systémy.

Autorizovaný dealer nákladních vozů Tatra.

Truhlářství. Výroba: - kuchyňských linek, kancelářského nábytku a nábytku z laminátových desek na zakázku.

Zámečnictví - výroba zámků a kování

Inženýrská a investorská činnost ve výstavbě: - technický dozor investora (na stavbách bytových, rodinných domů, opravy, rekonstrukce a zateplování panelových domů, střešní nástavby) - stavební dozor zhotovitele, koordinace a řízení staveb - technická pomoc od projektu až ke kolaudačnímu řízení - zateplování budov, opravy fasád - ...

Zámečnické práce: - vrata - ploty - posuvné brány Výroba: - ocelové konstrukce.

Stolařství, truhlářství. Návrh, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - postele - stoly, židle - kancelářský nábytek. Renovace nábytku. Truhlářské práce.

Prodej, montáž: -elektrická zabezpečovací signalizace -alarm -zabezpečovací a požární systémy -kamerové systémy.

Správa počítačových sítí. Prodej a servis: - výpočetní technika. Outsorcing IT služeb pro malé a střední firmy, podnikatele, živnostníky. Služby v oblasti výpočetní techniky rovněž pro soukromé osoby a domácnosti.

Truhlářství. Renovace nábytku a dveří. Výroba: - nábytek - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice. Provozovna: - Vratimovská 624/11 Ostrava-Kunčice.

Výroba, prodej: - nábytek kancelářský - kuchyně - bytový nábytek - vestavěné skříně - matrace, rošty

Maloobchod, prodej: - ruční nářadí - autodoplňky - domácí potřeby - spojovací materiál - ochranné pomůcky - zahradní technika.

Záruční i pozáruční servis a prodej výpočetní techniky Servis notebooků, netbooků, tabletů, ale i desktopových PC a periferií všech značek..opnb.cz Expresní oprava a servis notebooků všech značek Praha

Slovenská společnost FTC PLANT s.r.o. přichází na trh České republiky jako největší autorizovaný distributor s ucelenou nabídkou evropských certifikovaných přístrojů a výrobků určených pro nemocnice, estetické, kosmetické, fyzioterapeutické, masážní centra a také pro domáci péči. Jsme tady pro všechny, kterým záleží na zdraví, kráse, zdravé ...

Vybavení gastronomických provozů od projektu po montáž a následný servis.

Vybavení pro barovou techniku a přípravu nápojů

Materiály pro výrobu modelů, forem, přípravků: - Vantico - CibatoolR - Araldit - Ureol.

Kompostárna, okrasná školka, prodej okrasných materiálů, strojní zahradnické práce, půjčovna malé mechanizace. Provádění a údržba sadových úprav, rekultivace, práce s půdou, architektonické návrhy, dendrologické průzkumy, služby obyvatelstvu.

Půjčovna: - ruční nářadí - zahradní technika - nebržděné přívěsy do 750 kg.

Geologická kancelář. Průzkumy, projekty, odborné posudky, realizace, poradenství: - hydrogeologické práce (vsakování vod, studny..) - inženýrská geologie (posouzení zakládání staveb...) - monitoring jakosti podzemních vod.

Prodej: - satelitní systémy pro lokalizaci a sledování vozidel, - telemetrické systémy a zařízení - měřicí, regulační i tepelná technika.