CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Služby, oprava, servis: -výpočetní a projekční technika -data video projektory BOXLIGHT R***.

Oprava a prodej: -váhy -veškerý sortiment.

Prodej: -zvuková a televizní technika -projektování, instalace profesionální, zvukové, projekční a osvětlovací techniky, elektroinstalace.

Výroba, prodej, servis: - lisovací nástroje - náhradní díly - montážní přípravky - jednoúčelové stroje Oprava, servis: - kompresory Prodej: - digitální odměřování polohy ( moderní systém pro sledovaní pozice obrobku nebo obráběcího nástroje )

ZEUS security agency, s.r.o. - BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA: Návrh a realizace, prodej a montáž: - elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) - požární signalizace (EPS) - připojení na pult centralizované obchrany (PCO) - alarmy - kamerové systémy - docházkové systémy - domácí telefony, videotelefony. - vjezdové brány, závory - ...

Zakázková výroba veškerého nábytku. Dodání a realizace dřevěných i laminátových plovoucích podlah. Prodej, formátování a olepení deskového materiálu.

Společnost zavedla a udržuje ISO 9001:2009 Komplexní dodávky interiérů pro nejrůznější oblasti: -školství, dodávky pro školy -zdravotnictví (ordinace, polikliniky) -kancelářské provozovny -ubytovací provozy (hotely, penziony, internáty, ubytovny). Dodávka, prodej, služby: -speciální nábytek (školní, laboratoře, jídelny, ...

Prodej - Ruční nářadí - Elektrické ruční nářadí - Vrtačky s elektromagne-tickým upínáním - Broušení - Brusivo - Velmi přesné vyvrtávání a vrtání - Kompresory a vzduchové rozvody - Flowdrill - Přesný kroutící moment - utahování, měření, kalibrace, vybavení laboratoří - Měření tažné a tlačné síly - Ingersoll-Rand - ...

Rytectví, gravírování, ruční rytí. Aplikujeme laser na kov, sklo, dřevo, plast a kůži. Vyrábíme cedule, orientační systémy, raznice, ražbu, razítka, odznaky, klíčenky, vypalovadla, pečetě, plomby, formy, urny a šperky.

Provádíme montáž a dodávky: -elektrické domovní a průmyslové rozvody a hromosvody -výroba rozváděčů -inteligentní instalace -elektrická zabezpečovací signalizace a systémy (EZS) -průmyslové televize a vnitřní televizní okruhy -elektrické požární signalizace (EPS) -počítačové sítě -měřící a regulační ...

Defektoskopická kontrola jakosti materiálů a výrobků. Metoda: -prozařovací, magnnetická -kapilární, ultrazvuk, termovize -revize tlakovch nádob, zvedacího zařízení. DEFEKTOSKOPICKÁ KONTROLA kontrola svarových spojů kontrola odlitků revize tlakových nádob a zdvihacích zařízení kontrola tepelných sítí, plynovodů termovizní ...

Velkoobchod: -elektrická topná tělesa -průtokové ohřívače a bojlery -klimatizační a ventilační jednotky -odsavače par -žárovky, zářivky, výbojky, svítidla OSRAM -baterie, svítilny -plynové kotle, plynové ohřívače vody.

Renovace tonerů. Prodej, renovace, servis: -tonery a cartridge pro tiskárny HP, Canon, Minolta, Xerox, Brother a další -stavba počítačů na zakázku.

Stavba, montáž: -krby s možností napojení na ústřední topení. Práce: -rekonstrukce bytových jader -topenářské -elektrikářské -instalatérské, vodoinstalační Prodej: -nářadí pro jemnou mechaniku -stroje a zařízení pro potravinářský průmysl -potrubí pro výrobu nápojů. Lisování na lisech od 9 do 200 tun -výlisky z nerezového ...

Prodej, maloobchod: -výpočetní technika

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -tiskárny, rychlotiskárny, multifunkce GENICOM, MICROPLEX -laserové tiskárny MINOLTA, HP -počítače, notebooky HEWETT-PACKARD -kopírky KONICA-MINOLTA -obchodně ekonomický software. Komplexní služby: -servis, oprava, leasing. Prodej: -renovace tonerů, kartrige.

Opravy, servis: -polygrafické stroje -tiskárny.

Prodej, e-shop: - sedací nábytek - kancelářská křesla, židle - plastové židle - kuchyňské a restaurační židle - barové židle - židle - sedací pytle.

Zemědělská výroba: -jatka -uzenářství, řeznictví -myslivost. Oprava: -zemědělská technika. Autodoprava.

Výroba a opravy jiných strojů pro všeobecné účely

Plotrové fólie, desky z PVC, fólie na autoplachty, laminace, laminovací fólie, digitální tisk, signmaking, laminátory, inkjetové tiskárny, světelná reklama, lepící pásky, šablonové fólie, elektrostatický tisk.

Frigo Opravy, servis, dodávky a montáž: -gastrozařízení pro domácí i velkokapacitní, průmyslové využití -veškeré chladicí a mrazicí zařízení, chladničky, lednice -distribuční a výčepní chlazení -nízkoteplotní zařízení a liofilizace sušení při nízkých teplotách -přepravníkové chlazení -klimatizace automobilů. Projekce, ...

Dodávka, montáž: -slaboproudé systémy -audio-video -prezentační technika.

Maloobchod, prodej: - palubky - parkety - dřevěné podlahy - kancelářský nábytek. Práce: - podlahářské.