CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zahradnické služby, závlahové centrum, zavlažovací komponenty, zahradnictví, zahrada. Prodej, dodávka, montáž, servis. Zahrady na klíč. Projektování a zakládání okrasných celků a zahrad, péče o zeleň a travnaté plochy. Závl. systém Hunter. Automatické zavlažovací systémy, návrhy, instalace, čerpadla, filtry, komponenty. Zavlažování zahrad, ...

Padastmo Výroba kovový nábytek: -vnitřní i venkovní kombinovaný(dřevo, kov, sklo) -klasický černý, komaxit, různobarevný -atypický židle i barové, stolky, skříňky, police, interiérové regály vše i dle návrhu na zakázku. Práce: -svářečské včetně nerezu, hliníku, kovy -letování mosaz, měď* -zámečnická výroba ...

Projekce: - řízení technologie - elektro projekty. Výroba: - elektro rozvaděče - aparatury pro navažování a vážen sypkých hmot - komponentní pytlovací váhy - řídící a vážící systémy v krmivárnách, pekárnách a mlýnech. Regulace: - teploty včetně chlazení v laboratořích.

Výroba: - lisy, lisovací technika - gravitační shozy odpadů - stroje a zářízení odpadového hospodářství.

Prodej, servis, instalace: -chlazení a vzduchotechnika -elektro, měření a regulace. Elektropráce v nevýbušném prostředí. Revize úniku chladiv.

Poradenské služby v oblastech bezpečnosti práce a požární ochrany.

Velkoobchod, poradenství, prodej, servis: -čerpadla, čerpací technika GRUNDFOS, firmy WILO, FLYGT, BIRAL -plynové kotle (TUV) firmy DE DIETRICH Francie -průmyslová čerpadla KSB -regulační a vyvažovací ventily firem TA Hydronics, CRANE, REGULATOR 2000, OVENTROP -manometry, teploměry, pojišťovací ventily, zabezpečovací ...

Návrh, projekce, konstrukce ve strojírenství, rekonstrukce, inženýring, dodávky na klíč, šéfmontáž: -energetická zařízení -sací a výfukové trakty na plynovodech -tlumiče hluku turbín, sání a výfuku -horkovodní výměníky -rekuperátory na odpadní teplo, ekonomizery (využití v provozu) -vysokotlaká hydraulika -startovací zařízení na ...

Bezpečnostní agentura. Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -bezdrátové radiové připojení na pult centrální ochrany. Služby: -přeprava peněz a cenných zásilek -fyzická ostraha objektů a osob.

Služby: -bezdrátové rádiové připojení na pult centrální ochrany -fyzická ostraha objektů -ostraha přeprav cenných zásilek -bezpečnostní agentura -úklidové služby.

Velkoformátové laminování Kapsové laminování Vazba dokumentu - Kroužková, drátěná, hřebenová, spirálová.

Dovoz úklidové techniky. Průmyslová, úklidová, čistící a mycí technika včetně sacích turbín pro všechny typy vysavačů: - prodej, servis, poradenství - náhradní díly a příslušenství pro všechny vysokotlaké mycí sestavy - mycí zařízení pro osobní a nákladní autodopravu - vysavače, čističe koberců a čalounění pro domácnost - zářiče, vyhřívací ...

Výroba: -jednoúčelové transportní dřevěné palety pod stroje (pro přepravu) -velké transportní dřevěné obaly na přepravu strojů. xxxx

Velkoobchod, prodej: -pohyblivé přívody -kroužkové sběrače -zapouzdřené (kryté) troleje -stroje, strojírenské výrobky pro Německo. Zastoupení STEMMANN-TECHNIK pro ČR, SR.

Tepelné zpracování kovů. Plazmová (iontová) nitridace. Povrchové úpravy kovů.

Provádí práce: -sádrokartony -obklady a dlažby -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce -výškové práce -komíny a krby -zámkové dlažby -rekonstrukce objektů -okrasné ploty -protipožární nátěry stěn, stropů a ocelových konstrukcí -zateplovací fasády.

Dealer firmy VOL: -služby: -připojení na Internet. Velkoobchod, prodej, servis: -výpočetní technika: -notebooky, počítače i repasované -příslušenství k PC -mobilní telefony T-Mobile: -kompletní příslušenství -pouzdra, antény, adaptéry, barevné kryty, hands free. Splátkový prodej Home Credit.

Opravy, servis, údržba: -rozhlasové a televizní vysílače a přístroje pro drátovou telefonii a telegrafii -kancelářských stroje a počítače.

Montáže, instalace, rozvod, oprava, dodávky: -vodoinstalace, topení, plyn -teplá, studená voda -zařizovací předměty zdravotechniky -vodoměry teplé, studené vody -ústřední vytápění v klasickém provedení -ústřední topení -potrubí z umělé hmoty, měděné potrubí -ústřední podlahové vytápění -potrubí z umělé hmoty -podlahového ...

Zámečnictví Stavební činnost Topenářství Obchodní činnost

Zámečnictví, kovovýroba: Provádění zámečnických prací. Dílna: Nepolisy 208

Servis, oprava, opravy, prodej, opravy elektroniky: -spotřební elektronika-televizory, TV, televize, videa, videorekordéry, videokamery, kamery, camery, camcordéry, radia, audio, hifi věže, dálková ovládání, gramofony, radiobudíky, autorádia, diktafony, diskmeny, discmany, DVD přehrávače -mikrovlnné trouby ...

Strojírenská výroba. Výroba ozubených kol. Frézování.