CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej čerpadel a strojního zařízení pro čistírny odpadních vod. Nabídka projektování a realizace čistíren odpadních vod.

Školení bezpečnosti práce, školení požární ochrany, školení řidičů referentů. Všechna zákonná školení provádíme online přímo na internetu. Již více jak 8 let, nabízíme tyt online služby pro tisíce malý i velkých klientů.

ROS OPOČNO Výroba, prodej, dodávka a servis sušících zařízení: - vysoušecí systémy - vysoušeče oděvů ROS K/5, K/10 a K/20 -ultrazvukové čističky. Sušící zařízení dle použití: - vysoušeče obuvi - vysoušeč hasičské obuvi - vysoušeč dýchacích masek - sušičky na obuv - vysoušeče protichemických oděvů - sušáky na protichemické ...

Návrhy, dodávka, montáž, oprava, záruční i pozáruční servis, prodej, studie a projekty: - klimatizační systémy renomovaných výrobců DAIKIN, LG a TOSHIBA - chladící a klimatizační technika.

Prodej, servis a montáž: -vodoměry ZENNER a MINOL -měřiče tepla ZENNER a Sensostar -tepelná čerpadla.

Kovovýroba. Kované mříže zábradlí Vzduchotechnika. Výroba: - pororoštů. Řemeslo: - zámečník.

Činnost: - opravy a cejchování vah.

Výroba: - stroje a zařízení pro různá hospodářská odvětví - kovové konstrukce, kotlů, těles a kontejnerů Zámečnictví - strojní zámečnické práce

Výroba, svařování, prodej, maloobchod, velkoobchod: - plachty na bazény - krycí zimní, letní solární, kašírované -víceleté - duralové konstrukce foliovníků včetně plachet - obalové a izolační folie - plachty pro stavebníky (PE plachty, difuzní folie) Prodej: - veškerý PE materiál - obaly, folie, metráž, přířezy, sáčky, fóliáky - ...

Prodej, oprava, servis: -čerpací technika -instalatérské potřeby Oprava, údržba, čištění: -studní. Studnařské práce.

Tvorba software na zakázku. Prodej a servis výpočetní techniky.

Kovovýroba. Zámečnické, klempířské a pokrývačské práce.

Dodávka: - železniční a tramvajová kolejová vozidla - autobusy - trolejbusy

Kompletní řešení pro Vaši kuchyň, pokoj, restauraci, kancelář, dům.

Vývoj a výroba strojů a zařízení zejména pro potravinářský průmysl. Projekce, konstrukce, výroba.

Nabídka služeb v oblasti nedestruktivního zkoušení.

Servis optických přístrojů: - fotopřístroje - opravy zbraní - puškařské práce - montáže puškohledů - servis loveckých a krátkých zbraní - vzduchovek - střeliva a dalekohledů - mikroskopy a příslušenství - teodolity, theodolity - nivelační přístroje - optika, kukátka, dalekohledy, lupy.

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

Prodej výpočetní, kancelářské a telekomunikační techniky. Nabídka správy sítí, servisních i internetových služeb. Tvorba webových stránek.

Svářečské práce. Zámečnické práce: - výroba brána, vrata, mříž - obrábění kovů - automatová výroba.

Prodej, servis, revize: -hasící přístroje.

Autorizovaný prodejce a servis BROTHER - multifunkční tiskárny, štítkovače, psací stroje, laserové tiskárny, faxy.

Technologie svařování - poradenství. Revize vyhrazených tlakových zařízení, kotlů a tlakových nádob. Zprostředkovatelská činnost: -kovoobrábění -svařování nerez, hliník, ocel -zámečnické práce -potrubářské práce, TZB.