CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, montáž, servis: -dieselgenerátory ČKD, PERKINS, VOLVO, SLAVIA, IVECO -plynové motory -kogenerační jednotky -zdroje nepřetržitého napájení elektrické energie -stacionární a mobilní kompresory. Kompresory: -dodávky na klíč: -projekt, instalace, servis, prodej náhradních dílů těchto zařízení -rekonstrukce strojoven ...

Velkoobchod: - obaly: - jednorázové nádobí - nápojové kelímky - obaly pro obchod - obaly pro výrobu - obaly pro domácnost - ubrousky - svíčky - hygienické systémy.

Stavební firma. -rodinné domy na klíč -vodoinstalatérské práce -zednické práce -stavebně truhlářské práce -zámečnické práce.

Svářečské, zámečnické práce: -svařování litiny, nerezu... -zámečnictví.

Činnost: - statika a mechanika stavebních konstrukcí. Výroba: - prostorové objekty z polystyrenu.

Prodej: - svářecí technika - ochranné pomůcky - technické plyny - svářecí stroje - invertory - regulační a autogenní technika - brusivo - ochranné a pracovní pomůcky - ruční nářadí Servis, revize, rozvoz, poradenství: - svářecí stroje. Kancelář: Vraclavská 177 Vysoké Mýto 566 01

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž: - nábytek. Půjčovna elektronářadí.

Prodej: - travní směsi - hnojiva a půdní kondicionery - přípravky na ochranu rostlin - zahradní a komunální technika. Poradenství v oblasti trávníkářství, morfologie, systematiky rostlin, výživy a hnojení, fytopatologie, pedologie, hydrologie a mnoho dalších.

Stavební klempířství: - hydroizolace plochých střech - ohýbání plechů - veškeré klempířské práce -klempířské výrobky. Pokrývačské práce. Izolace balkonů. Zámečnické práce.

Prodej: -počítače -tiskárny -příslušenství -software -hardware.

Dodavatel výpočetní techniky a poskytovatel připojení k internetu. Projekční, konzultační a poradenská činnost: -služby poskytované pro vytvoření projektových studií včetně provedení konzultací, analýz problematiky -zpracování návrhů koncepcí řešení a zpracování vlastních nabídek -zpracování projektové dokumentace -řízení ...

Velkoobchod, prodej: - potraviny (racionální výživa, cukrovinky, instantní káva). Mlýn, výroba: - celozrnná mouka. Výroba, prodej: - krmivo, krmné směsi. Strojírenská výroba, kovovýroba: - stavba strojů s mechanickým pohonem.

Kovovýroba, výroba, montáž, prodej: - ocelové konstrukce. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.

Výroba a povrchová úprava armatur. Nabídka kovoobrábění, mobilního tlakového tryskání.

Váš dodavatel zabezpečovacích a komunikačních systémů, produktů a služeb na úrovni odpovídající současnému náročnému prostředí. Naše společnost nabízí bezkonkurenční sortiment úplné řady nejmodernějších speciálních produktů a systémů pro standardní i zákaznickým požadavkům přizpůsobené aplikace a projekty v rámci integrovaného přístupu.

Činnost: - obchodní aktivity v oblasti vojenských i komerčních komodit. Výroba a opravy zbraní a munice.

Firma je výhradní dovozce a provozuje servis zahradní techniky SOLO.

Vzduchotechnika, klimatizace, výroba, servis, repase vzduchotechniky, velkoobchod, maloobchod, projekce, dodávka, montáž, měření, regulace

Prodej: - počítačových systémů na bázi Apple Macintosh - periferií - programového a síťového vybavení, včetně internetu.

Maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku: -kuchyně, obývací stěny, válendy, sedací soupravy, dětský a kancelářský nábytek, ložnice, bytové a koupelnové doplňky

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - vybavení hřišť - nosným programem společnosti je výroba scate - boardových U-ramp a jejich příslušenství - skateboardové dráhy, rampy, Spine ramp, Jump ramp, Fun Box, Piramida, Wall Ramp. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Prodej, dodávka: -plachetnice EasySail® -skládací stěžeň, -teleskopické tyče, -rolovací textilní paluba -nafukovací plováky -váha cca 96 kg -nepotřebujete žádný přívěs a cestování je tak mnohem pohodlnější a levnější.

Nástrojárna. Kovoobrábění, kovovýroba: - soustružení, frézování, broušení, vrtání a elektoobrábění Výroba, prodej: - formy na plasty.

METALKLIMA Projekce, dodávky, instalace, servis, opravy: -vzduchotechnika, klimatizace DAIKIN -topení a chlazení tepelnými čerpadly DAIKIN, SECES-POL aj. -z 1 KW** příkonu vyrobíme 3-4, 5 KW** výkonu -sluneční kolektory pro ohřev vody: -měděný absorbér -plastová vana kolektoru -bezpečnostní sklo -samostatná ...