CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Chlazení, prodej, montáže, servis: -živnostenské: -hotely -restaurace -prodejny -průmyslové. Mimo čpavkových zařízení. Čištění pivních trubek.

Konstrukce, výroba: -zařízení pro chemický a petrochemický průmysl, energetiku -speciální a těžké ocelové konstrukce -ekologické projekty -věže větrných elektráren. Dodávaná zařízení: -tlakové nádoby -trubkové výměníky -kolony -reaktory -kotle na odpadní teplo - utilizační kotle -kotlové svazky -trubkové svazky ...

Montáž a revize: -elektro zařízení -slaboproudé rozvody -měření a regulace NN.

Velkoobchod, prodej, přeprava: -pohonné hmoty -topné oleje

Výstavba, montáž: -vyhrazená plynárenská zařízení -plynové kotelny, plynovody, vodovody -kanalizace a jejich rekonstrukce -relining. Prodej, servis: -svářecí technika OMICRON pro sváření plastů. Prodej: -tvarovky z plastů. Elektrosvařování: -polyfuzní -na tupo -horkovzdušné pistole -extrudery. Prodej a svařování: ...

Služby: -zemní práce -obchodní činnost -stavební materiály -renovace materiálu -renovace náhradních dílů -skrývky -rekutlivace pozemků -demoliční práce -autodoprava do 22 tun* -autojeřáb -MAN s rukou -povrchové úpravy kovů do 2m metrů délky a do průměru 1m -pískování.

Výroba: - ozdobných litinových a ocelových mříží ke stromům včetně znaků měst a obcí, chráničů kmene stromů - litinových a ocelových stojanů na kola - lavičky z mat. litina, kov, dřevo - odpadkové koše - litinové sloupky s možností připojení řetězů, sloupků na golfová hřiště a věcí městského mobiliáře litinová schodiště, ploty a zábradlí ...

Revize, oprava, montáž menších zdvihacích zařízení: -elektrické kladkostroje (lanové, řetězové) -dílenské jeřáby. -elektrické vrátky. -výtahy jídelní. -elektrická spouštědla. -ruční zvedáky, kladkostroje BRANO. Služby: -poradenská, projekční činnost zdvihacích zařízení. -repase elektrických kladkostrojů BALKANCAR.

Výroba a montáž: - schodiště, zábradlí, vrata, brány a branky, ploty, garážová vrata, mříže, ocelové konstrukce, plechové skříně, rozvaděče.

Truhlářství, stolařství: - kuchyně - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice.

Výroba: - ocelové a hliníkové konstrukce - světlíky.

Prodej, montáž: - vodoměry.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika.

Výrobce a prodejce mikrotenových tašek, fólií HDPE a LDPE včetně jejich potisku Provozovna: Stankovského 675/40, 250 88, Čelákovice

Výroba, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - klimatizační stropy GIF - tepelné a požární izolace vzduchotechniky - revize požárních klapek.

Maloobchod, prodej: - zahradní zemědělská mechanizace.

Výroba: - dřevěná schodiště - kuchyně - vybavení interiéru - exkluzivní kanceláře, jednací místnosti, vinárny a hostince

Kovoobrábění. Výroba jiných dřevařských výrobků kromě nábytku.

Servis: - zařízení Baur - lokalizace kabelových poruch - Diagnostika & zkoušky vysokým napětím - zkoušky dielektrických izolačních materiálů - měřicí kabelové vozy.

Oprava, servis: - chladniček a mrazniček. Servis domácích spotřebičů

Prodej, servis: - výpočetní technika - mobilní telefony - satelitní, zabezpečovací technika - kamerové systémy.

Zámečnické práce. Malířské a natěračské práce.

Prodej, servis: - šicí stroje.