CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod: -brusné nástroje -kompletní brusný a maskovací program pro autolakovny. Výroba: -brusné pásy, výseky.

Výroba zámků a kování. - kovovýroba

Výroba zámků a kování. Kování, lisování, ražení, válcování, protlačování kovů; prášková metalurgie.

Obalový a spotřební materiál: -obaly mikroten -balící papíry -etikety, kotoučky -taška, šáček, pytel odpadový, odpadové pytle -fólie fixační, potravinové -pohárky, tácky, misky

Dodává strojní formy na výrobu: - Skladebné dlažby - Zámkové dlažby - Dlažby určené k dalšímu zušlechtění (rumplování, tryskání atd.) - Zatravňovací dlažby - Zdících a bednících tvárnic, stropních vložek apod. - Prvků zahradní architektury, svahových a stěnových prvků (včetně štípaných) - Obrubníků a žlabů - Formy pro vibrolisy

Výroba, prodej: -dřevěné obaly -dřevěné lísky na ovoce.

Výroba, prodej: -elektromotory -generátory -transformátory -měřící přístroje

Práce, služby: -fotografování. Fotoateliér.

SIGMA-Trejbal, výhradní zástupce. Opravy čerpadel: - domácí vodárny - závlahy zahradních skleníků - průmyslové provozy-kotelny, AT-stanice, CCS -stanice a jiné. Prodej: - vodárny - čerpadla - náhradní díly - příslušenství - elektromotory - měřiče tepla a vodoměry(SPANNER POLLUX-PREMEX) - měřící a regulační technika(AFRISO).

Internetový obchod, prodej: - výpočetní technika - počítače.

Prodej a pronájem: - zařízení pro práce ve výškách a manipulace s břemeny - půjčovna stavebních strojů pro přístup do výšek - nůžkové plošiny, teleskopické plošiny, teleskopické

Pískování. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

Výroba: -speciálních a zakázkových testovacích přístrojů Služby: - v oblasti měření a testování. firma spadá pod firmu EGGO Space s.r.o.

Prodej, maloobchod: -PC sestavy -počítače -monitory -tiskárny -notebooky Tvorba internetových stránek.

Maloobchod, prodej: -počítače, systémy, sítě. Datové a telekomunikační sítě.

Montáž, servis: - chladící, klimatizační technika - tepelná čerpadla. Rekonstrukce: - bytová jádra - byty. Výroba, montáž: - vjezdové brány.

Výroba: -nástroje pro ohýbání trubek -součásti pro rotační ohýbačky trubek -trny -vyhlazovače -nástrojové sady -nástrojové sady patrové a formované -nástrojové sady pro speciální tvary trubek a profilů.

Autobusová doprava. Vnitrostátní a mezinárodní doprava. Prodej autobusů. Leasing osobních, užitkových automobilů - autobusů, výrobních a technologických zařízení. Oficiální zastoupení Caetano.

Vstřikování plastů a montáž na zakázku. Firma je certifikována systémem řízení jakosti dle ČSN ISO 9001:2000. -zakázková výroba vstřikovaných dílů -komplexní servis: -výroba forem, technické konzultace, výroba a následné opracování dílů kompletace polotovarů a výrobků.

Kovovýroba: -zámečnictví, soustružení, frézařství -výškové práce -autodoprava do 5tun.

Prodej, e-shop: - kotle - kamna - krby - radiátory - tepelná čerpadla.

Zámečnictví - kované brány - nerezové zábradlí

Prodej, cejchování a kalibrace vah.