CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: -značky SOTECO, FIMAP, CLARKE, NILCO, UNGER -úklidová technika, náplně -sanitární technika -podlahové mycí stroje -vysavače -čističe koberců -úklidové vozíky, mopová technika -čistící prostředky.

Servisní a prodejní centrum firmy UNIVERSA. Montáž, dodávka, prodej: - podlahové topení - stěnové vytápění - podlahové konvektory - rozvody ústředního topení a vody - stropní chlazení - tepelná čerpadla

Pobočka. Maloobchod, prodej, e-shop: - zabezpečovací technika Jablotron - elektronické součástky - kamerové systémy - výpočetní technika - počítače, PC. Montáž, oprava, servis: - zabezpečovací a kamerové systémy.

Projekty, inženýrská kancelář, programové vybavení, dodávky, montáže, oprava, servis v oborech: -aplikace řídících systémů -řízení technologických procesů, měření, regulace, MaR (pára, voda, teplo) pro: -výměníkové stanice, kotelny -čistírny odpadních vod, úpravny vod -napájecí stanice MHD -ovládání a řízení měníren MHD ...

Servis tlakových nádob pro provozovatele jaderných zařízení. Technicko inženýrská činnost v oblasti tlakových zařízení. Půjčovna zařízení.

Činnost: - zámečnictví - CNC obrábění - rotační i nerotační součásti.

Revize plynových, tlakových a zdvihacích zařízení či měření emisí. Poskytujeme montáž plynových zařízení.

Regulace technologických procesů. Projektová činnost v investiční výstavbě, outsourcing Dodávky a montáže elektroinstalací a zařízení MaR, včetně projektování. Systémy:Landis & Staefa, AMIT, Siemens, Allen-Bradley, Mitsubishi a SAUTER. Tvorba aplikačního software průmyslových automatů a vizualizačních centrál. Specializace na DDC ...

Dodávka, montáž, servis, projekce: - systémová technika budov EIB - vzduchotechnika a klimatizace - záruční a pozáruční servis.

Práce: -převíjení elektromotorů do 40kW. Oprava, servis: -kalová čerpadla.

Servis, oprava, prodej: -ledničky, mrazničky. Oprava, servis: -klimatizace.

Vyrábíme výtahy, výtahové šachty, nákladní zdvihací plošiny i autoplošiny.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -počítače -kancelářská technika: -tiskárny EPSON, HEWLETT PACKARD, CANON, MINOLTA -monitory ADI*, EISO, BELINEA -kopírky CANON, MINOLTA -faxy CANON -mobilní telefony T-Mobile, GSM* včetně aktivace -záložní zdroje 400W-10kW včetně oživování, servis. -spotřební materiály: ...

Autorizovaný záruční a pozáruční servis pro tiskárny a faxy OKI: - jehličkové tiskárny - černobílé stránkové tiskárny

Brusiva a řezné nástroje: -výměnné břitové destičky a držáky -brusné nástroje -ruční nástroje. Naše firma je generálním prodejcem tuzemských výrobců brusných nástrojů a výměnných břitových destiček: -CARBORUNDUM ELECTRITE a.s. -PRAMET ŠUMPERK -ZPS -PILANA -KESTAG -JABRO.

Služby: -zemědělské práce -oprava zemědělských strojů -autodoprava.

Výroba, montáž, servis, prodej: -speciální elektronické přístroje gamapopeloměry, etalonery, kamerové systémy, zabezpečovací systémy, analyzátory kyslíku, radiační ochrana. Zřizování, montáž, údržba, servis, oprava: -telekomunikační zařízení Projekce: -elektronická zařízení.

Obchod, prodej: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -PDA -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -telefony, faxy a pobočkové ústředny.

Obchod, prodej, servis: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -digitální fotoaparáty -kalkulačky, databanky a PDA -telefony, faxy a pobočkové ...

Obchod, prodej, servis: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -digitální fotoaparáty -kalkulačky, databanky a PDA -telefony, faxy a pobočkové ...

Obrábění kovů: -soustružení -frézování -broušení na kulato -kalení -povrchová úprava kovů.

Dovoz, prodej a servis hematologických, biochemických a veterinárních analyzátorů včetně spotřebního materiálu a reagencií.

Import, dovoz, prodej: - normálie pro strojírenský průmysl - pružiny - manipulátory - moduly - upínače - pouzdra.

Vývoj, výroba, projektování, montáž: - přenosné a stacionární zařízení pro detekci, měření a analýzu hořlavých a toxických plynů, měření úniku důlních plynů. Nabízíme přístroje fy INDUSTRIAL SCIENTIFIC - OLDHAM. Mikropočítačové monitorovací a řídící systémy. Měřící a regulační systémy. Systémy elektronické požární signalizace ...

Práce: -zámečnické -topenářské -instalatérské Výroba: -houpačky zahradní lavičkové -dvířka plynoměrů -vozíky na popelnice -stojany na kola -plechové skříně na nástroje a materiál.