CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej, opravy a broušení: - truhlářské nástroje.

Kovovýroba: -klasická výroba z nerez oceli -svařování nerez materiálů -výroba strojů a zařízení z nerez oceli pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl -výroba plnicích, balicích strojů a technologických zařízení -výroba atypických interiérových a exteriérových prvků.

Výroba, prodej: -pneumatické zvedací plošiny pro opracování hovězího a vepřového masa -nerezové dveře -celoskleněné vstupní portály včetně dveří /možnost automatiky/ -nerezové odpadní systémy včetně štěrbinových -nerezové potrubní systémy včetně pneumatických prvků -nerezová zábradlí -stavební nerezové prvky ...

Montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení. Výroba zámků a kování. Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Servis kancelářské techniky a elektroniky. Kopírky, kopírovací stroje, multifunkční zařízení.

Oprava: - chladničky, mrazničky - klimatizace.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.

Firma SVT* - A. B. - Služby výpočetní technice Nabízíme služby v oblasti kancelářské a výpočetní techniky, zejména:

Predikce, lékařský, ekonomický software. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tiskárny EPSON, OKI, HEWLETT PACKARD - minitiskárny EPSON, OKI. Prodej: - počítače dle přání zákazníka: - počítače - faxy OKI.

Nouzové otevírání dveří bytů a automobilů Ostrava, Havířov, Karviná, Frýdek-Místek a okolní obce nonstop. Opravy: - autozámky. Výroba: - klíče a autoklíče - ztracené klíče k automobilu, výměna zámku. Montáž: - generální systémy klíčů.

Prodej PC: - počítačové sestavy - notebooky - software - komponenty - testy bezpečnostních sítí. Expresní servis: - zásahy 24 hodin denně - odvirování - záloha dat na CD - možnost pravidelných preventivních kontrol - individuální školení uživatelů - Windows, Word, Excel, Outlook.

Jsme firma s více než desetiletou tradicí, která se zabývá indukčním ohřevem kovových materiálů. Jednou z činností firmy v oblasti indukčního tepelného zpracování je vývoj jednoúčelových indukčních kalících strojů pro velkosériovou a hromadnou výrobu. Tyto stroje, vyvíjené pro konkrétní sortiment součástí a s různým stupněm automatizace, ...

Prodej: -výpočetní techniky -komponentů -priferiíí -notebooků -digitální techniky -repasovaných počítačů, notebooků. Bazar her, softwaru a aplikací. Prodej softwaru: -Symantec, Adobe, aHead, Microsoft, Corel, Macromedia. Prodej herních, multimediálních a výukových novinek. Smluvní prodej - při stálých odběrech ...

Služby: - pronájem a prodej výčepních zařízení pro restaurační provozy i pro širokou veřejnost - montáže - údržba - sanitace výčepní techniky pro pivo, víno i nealko. Prodej sudového piva, distribuce potravinářských plynů, pronájem postmixů a rozvoz sirupů. Prodej výčepních zařízení: - suché chladiče - mokré chladiče - výrobníky ...

Vývoj, výroba, prodej přístrojů pro magnetoterapii - rehabilitace

Zahrady na klíč. Tvorba: - Přírodní zahrada ... nechává vyniknout přirozeným tvarům. - Formální zahrada ...vychází z tradice francouzské a italské zahrady. - Voda v zahradě ...přírodní či umělé vodní plochy: - fóliová jezírka, která jsou v rodinných zahradách nejčastější - jezírka se stranami vyloženými přírodními kameny - ...

Měření hladiny hluku způsobeného leteckou dopravou a environmentální zátěže.

Prodej, oprava, servis, dodávky: - kancelářská technika - výpočetní technika. Výkup, prodej: - recyklované tonerové kazety. E SHOP : Spotřební materiál Akční nabídka Spotřební materiál tonery, cartridge, inkousty, CD … Tiskárny laserové Tiskárny inkoustové Multifunkční zařízení inkoustová Multifunkční zařízení laserová ...

Výroba a montáž strojů: -pro výrobu sýrů -myčky -pro potravinářství, čokoládovny -pivovary, lihovary -skladování a doprava sypkých a tekutých materiálů. Zakázková výroba z nerezu. Projekční činnost a zpracování technologií. Montáž a servis.

Poskytujeme: - komplexní správu nemovitostí, výrobních areálů, nemocnic, hotelů, bytů - údržbu zeleně - zimní úklid - stavební činnost - havarijní služba - opravy - školení BOZP, PO.

Obaly, obálky, fólie a jiné obalové materiály.