CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
V Primavent se zabýváme prodejem kvalitní vzduchotechniky a to především rekuperace. Nabízíme také ventilátory, klimatizace a revizní dvířka. S Primavent získáte prvotřídní produkty, servis a atraktivní ceny. Rychlé odeslání do 24h., doprava zdarma od 5 000 Kč a slevy pro registrované uživatele.

Servis a repase laserových strojů Triumph. zajistíme montáže, demontáže, stěhování a instalaci. Údržba a dodávka náhradních a spotřebních dílů.

Kusová i sériová kovovýroba. frézování, soustružení, rovinné broušení, obrážení, vrtání a další úkony na moderních CNC strojích a konvenčních obráběcích strojích. Zakázková výroba prototypů, rotačních i rovinných součástí.

Servis, montáž: - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - počítačové sítě - strukturovaná kabeláž - domácí telefony a videotelefony - přístupové systémy - anténní a satelitní systémy - ozvučovací systémy.

Prodej ložiska, ložisek, Gufer, klínové řemeny, hydraulické hadice, ocelové lano, lana. Ložiska - široká rozměrová škála ložisek od firem -INA, KOYO, TIMKEN, ZVL, DPI, ZKL.. Dále nabízíme speciální automobilové ložiska, sady do kol automobilů, ložisková tělesa.. Gufera - rozmanitá rozměrová řada i používaný materiál nitri, akrylát, ...

Elektrochladírenský servis, oprava: -chlazení, chladící, mrazící technika, zařízení, lednička, mraznička, ledničky, mrazničky -elektromotory do 50kw -dodávka montáž klimatizací -dodávka montáž tepelných čerpadel -dodávka a montáž vzduchotechniky -dodávka a montáž chladících a mrazících boxů

BALUS Energie s.r.o. se zaměřuje na návrh a instalaci fotovoltaických a elektrických systémů.

HEAT-OL se zaměřuje na montáž různých druhů kotlů a tepelných čerpadel. Mezi činnosti společnosti se také řadí realizace solárních systémů, podlahové vytápění a servis.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - kremační a spalovací zařízení Facultatieve Technologies. Dodávka: - krematoria na klíč - doplňkové vybavení krematorií - kremační pece na domácí zvířata. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: - krematoria.

Společnost MEDIROL s.r.o. je český výrobce a dodavatel techniky pro transport pacientů. Vyrábíme produkty pro záchranné služby, pohřební služby a armádu. Naše výrobky jsou snadno ovladatelné, vysoce kvalitní a můžete se na ně spolehnout když na tom nejvíce záleží. Poskytujeme také zákaznický servis. Naši technici mohou provádět čištění zařízení, ...

Společnost Teka - CZ s.r.o. dodává špičkové, designové vestavné elektrospotřebiče, kterou jsou celosvětově známé svojí kvalitou a funkčností. Jsme součástí nadnárodní společnosti německého původu, která navrhuje a vyrábí spotřebiče a další vybavení pro domácí i profesionální kuchyně. V nabídce máme bohatý sortiment produktů, který přináší inovace ...

Společnost iTsk s.r.o. se zaměřuje na prodej kancelářské a IT techniky a spotřebního materiálu - náplně do tiskáren, papíry a mnoho dalšího.

Mgr. Patrik Pilát se zaměřuje na měření radonu pro novostavby, inženýrsko-geologický a hydrogeologický průzkum.

Jsme prodejna, servis a půjčovna elektrického nářadí. Nabízíme benzínové nářadí značky Dolmar, elektrické vrtačky Narex, elektrické nářadí a jeho příslušenství značky Bosch a Festool, elektrické přístroje pro profesionální uživatele v řemeslnictví a průmyslu Flex a téměř 400 typů profesionálního elektrického, akumulátorového, benzínového a ...

Služby: -laserové řezání -CNC ohraňování plechů -svařování. Prodej: -hutní materiál -technické plyny LINDE -svářovací technika a materiál.

Prodej, e-shop. Měřidla: -posuvná, mikrometická, úchylkoměry, kalibry -měřítka, pásma, svinovací metry, pasametry, pravítka, úhelníky -desky a měřící stolky, prizmatické podložky a stojánky, úhloměry, lupy a mikroskopy, základní měrky, vodováhy -šablony měrky, váhy, teploměry, drsnoměry, tloušťkoměry. Nástroje: -vrtáky na kov -závitníky a ...

Maloobchod, prodej: -zahradní a lesní technika -motorové stroje -elektrické ruční nářadí, nástroje a stroje. Provozovna také: Rynárec 169 394 01

Výroba, služby: -zpracování dřeva -provoz pily -stavební řezivo, dřevěné obaly a palety.

Prodej a servis: -kování -sušárny dřeva -dřevoobráběcí stroje -nástroje.

Výroba, prodej: -kancelářský nábytek -zdravotní nábytek.

Výroba, prodej: -výroba, výrobce nábytku -kancelářský nábytek -lékařský nábytek -dětský nábytek -recepční pulty -šatní skříně -kancelářské stoly -kancelářské skříně -kancelářská židle -konferenční židle -sedací pytle -vybavení kanceláře -vybavení šaten -vybavení ordinace -nábytek od výrobce.

Výroba: -kovovýroba -vrata, brány, zábradlí -povrchová úprava -zinkování, leštění -obrábění.

Prodej, e-shop, servis, oprava: -kancelářská technika -technické literatury, hardware, software -spotřební materiál pro tiskárny, diskety, CD -výpočetní technika -počítače, tiskárny -psací stroje, kalkulačky. Služby: -návrh, realizace počítačových sítí.

Agrobazar. Prodej zemědělské techniky.

Služby: -pronájem technického zázemí -pronájem manipulačních a odstavných ploch -pronájem zařízení pro opravy a údržbu strojů.