CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej, montáž, servis, oprava: -výpočetní technika -kancelářská technika -telekomunikační technika -elektronické zabezpečovací systémy.

Prodej kotouče: -brusné i řezné -všech rozměrů i v rolích pro všechny druhy materiálů -brusivo pro truhláře, včetně lepení pásů. Zastoupení firmy CERASIV - Německo.

Velkoobchod. Trezory: -nábytkové -zazdívací -peněžní -pro ochranu dat -pro ochranu písemností. Organizace písemností: -registrační skříně -rotující kartotéky a sklady -archivy a regály -závěsné složky a obaly. Klíče.

NÁBYTEK na míru - návrhy 3D, výroba a montáž: kuchyně, barové pulty, postele, vestavěné skříně, komody, obývací stěny, dětské pokoje, interiéry lékáren, ordinací, kanceláří, restaurací atd.

Oprava, servis: - čerpací technika - čerpadla. Výroba technických plynů

Strojírenství. Nástrojárna, nářaďovna: -výroba forem pro plastové a pryžové výrobky -lisovací nástroje -obrábění kovů na CNC strojích.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiéry a bytové doplňky, vybavení kanceláří, restaurací, holelů a škol. Stavební truhlářství.

Truhlářství. Výroba, oprava: - kompletní truhlářská výroba na zakázku - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací a dětské pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - bytové doplňky - pergoly a zahradní nábytek.

Montáž, stavby: - plynová zařízení - plynovody - plyny - tlaková zařízení - vodní hospodářství - kovovýroba - vzduchotechnika. Sídlo: - INGTOP, s.r.o. Nádražní 244 51773 Opočno. Hlavní středisko: - INGTOP, s.r.o., Zemědělská 880, 53003, Hradec Králové, tel: 495401081, 495410060, ...

Hlavní náplní obchodní činnosti jsou nejrůznější atypické tangenciální ventilátory a dále vysokovýkonné radiální ventilátory ELEKTROR. Další částí našeho sortimentu jsou extrémně spolehlivé spínané zdroje a měniče, jejich původní oblast použití je v průmyslu, armádě, letectví a kosmonautice.

Elektrosystémy. Poradenství, projekce, dodávka na klíč, prodej, montáž, kompletní řešení: -průmyslová automatizace: -řídící systémy, SIEMENS, TEKO MOELLER, SAIA, B+R, ABB -komunikační sítě PROFIBUS, MODBUS -vizualizace CONTROL WEB -elektrické pohony: -AC, asynchronní, synchronní, DC -inteligentní řídící systémy budov: -EIB ...

Výroba, prodej: -zakázková výroba strojů, strojních dílů -převíjecí zařízení REEL 100(200) -rychlé a pohodlné převíjení olepovací pásky nebo přírodní hrany -převíjecí zařízení REEL ABS -k rychlému a snadnému převinutí nábytkové hrany ABS -včetně technické dokumentace. provozovna: Kovovýroba RH Gagarinova ...

Provozovatel - internetový obchod, eshop, e-shop Alkohol-tester.cz: -prodej alkoholových testerů. Služby: -tvorba www stránek, webových prezentací pro firmy i jednotlivce -programování internet aplikací s využitím databází: -internetové obchody, portály, seznamy, galerie, bazary -CD prezentace která má své vlastní ...

Konstrukce a výroba: - stroje pro zpracování papíru a fólií - jednoúčelové stroje podle vzoru, dokumentace nebo specifikace Konkrétní výrobky: - podélné řezačky papíru a fólií - příčné řezačky papíru - flexotiskové stroje pro tisk z role na roli, 6 - 8 barev - montážní a nátiskové stroje pro montáž tiskových forem, vysekávací ...

Dodávky přístrojové techniky pro kontinuální analýzu složení plynů

Prodej, servis, revize: -motorové a elektrické pily - křovinořezy - plotostřihy - travní sekačky - postřikovače - rozbrušovačky.

Výroba, prodej: -CNC autogenní, plazmové řezací stroje -stroje pro řezání vodním paprskem -autogenní technika HARRIS -řezání plazmou typem HD. Řezání vodním paprskem. Obchodní zastoupení: -PIERCE & VALMEN s.r.o.: -Nám.plk.Vlčka 698, 198 00 Praha 9 -tel.:281914042.

Zabýváme se pronájmem, prodejem a servisem tiskových řešení. Jsme autorizovaný obchodně-servisní partner Konica Minolta a Sharp. Klientovi předložíme individuální řešení na míru s ohledem na úsporu vstupních i provozních nákladů. V nabídce máme další kancelářskou techniku, možnost on-line objednávky: - skartovačky - laminátory - vazačky - ...

Výroba SW a WWW aplikací, síťové projekty. Výroba a dodávky HW.

Dodávka, prodej, záruční a pozáruční servis: - kávovary - lednice - vinotéky - mrazáky - výrobníky ledu - myčky - šokovací zařízení - fritézy - grilovací desky - grily - sporáky - konvektomaty - kotle - nářezové stroje - nerezový nábytek. Caffé Montenero Original: - Aromatico - Supremo. Exclusive ...

Provozování leteckých prací vývoj, projektování, výroba, zkoužky, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, jejich součástí a výrobků letecké techniky specializovaný maloobchod reklamní činnost a marketing pronájem a půjčování věcí movitých zprostředkování služeb provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy.

Vybavení nemocnic zdravotní technikou: -zmrazovací a chladící zařízení -inkubátory -laminární boxy -osmometry.

Prodej a servis výpočetní techniky, telekomunikační techniky, výroba a distribuce PC značky ELECTRA: - paměti - flash paměti - procesory - datová zařízení - základní desky - Ad-on karty