CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výrobní program: - stavby průmyslového a pozemního stavitelství - výstavbu a opravy chladících věží všech typů a velikostí - sanace železobetonových konstrukcí s využitím technologie vysokotlakého vodního paprsku a stříkaného betonu - výrobu a montáž lehkého konstrukčního skeletu z prefabrikovaných prvků včetně prvků předpjatých - ...

Pronájem, půjčovna, prodej: - výčepní zařízení - chlazení včetně instalace - půjčovna a prodej nůžkových stanů - prodej sudového piva a limonád. Služby: - sanitace výčepních zařízení.

Služby: - výroba chemických látek a chemických přípravků - poskytování technických služeb-čištění počítačů - výrobky na čištění a údržbu výpočetní a kancelářské techniky. Výroba: - navlhčené čisticí utěrky v dóze - navlhčené čisticí utěrky v malé oválné dóze - refily (náhradní plnění navlhčených čisticích utěrek) - zpracování ...

Prodej, eshop: -elektrické ruční nářadí. -elektrocentrály. -ruční nářadí, šroubováky, kleště. -svěráky. -brusivo, vrtáky. -svářečky. -vibrační, hutnící desky, pěchy. -vysokotlaké čističe. -čerpadla. Služby: -půjčovna nářadí. -repase akumulátorových baterií pro aku nářadí.

Stroje pro údržbu silnic. Sypače, sněhové pluhy a štěpkovače. Výroba, montáž, servis, velkoobchod, maloobchod. Mechanizace a podvozky pro celoroční údržbu komunikací: -sněhové pluhy všech kategorií -sypačové nástavby a rozstřikovače -sněhové frézy čelní a boční firmy Assaloni -specielní letištní sněhové pluhy a rozstřikovací ...

Dovoz, prodej: -ložiska FAG, INA, TIMKEN -soudečková ložiska TPS, FAFNIR -sortiment ložisek SKF, ZKL, ZVL, SNFA, KG, CX, NSK-RHP, KOYO -lepidla, tuky, náhradní díly, auto kosmetika, nářadí -oleje, mleziva.

Výroba: - truhlářský sortiment.

Prodej paruk, příčesů, kosmetiky pro ošetření paruk a příčesů, hřebenů a hlav pro odkládání paruk. Nová služba na trhu – Praha a okolí V případě zájmu přivezu paruky až k Vám domu!!! Přijedu za Vámi i do nemocnice!

Práce, montáž, instalace: -domovní: -topenářské, topenářství, topo, topení -vodoinstalatérské, vodoinstalační -plynařské, plynu, plynoinstalace. Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla -solární kolektory -automatické kotle -plynové kotle -kotle na tuhá paliva -otopné systémy: -radiátory, podlahové topení.

Prodej, servis: -výpočetní technika: -počítače, notebooky.

Prodej, leasing, pojištění, zprostředkování, servis stavební stroje a zařízení, nákladní a užitková vozidla atd... -Realitní činnost. Prodej, leasing, pojištění a zprostředkování prodeje a koupě jakékoli techniky ve stavebnictví, dopravě a příbuzných oborech používané (nové i použité), servis vybrané techniky -mobilní zemní stroje všech ...

Činnost: - stavební činnost - rekonstrukce - autodoprava sypkých materiálů - elektroinstalace - revize elektro - topenářství - vodoinstalace - zámečnictví.

Stavební činnost. -novostavby, novostavba -rekonstrukce dům, domů, byt, bytů -protlaky pod vozovkou, vozovka. Zemní práce: -vodovody, plynofikace, kanalizace. Stavební zámečnictví.

Výroba: - dýhovaný a lakovaný nábytek na zákazku - kancelářský nábytek - kuchyně - interiérové dveře. Práce: - stolařské - truhlářské.

Kovovýroba Zámečnictví - ploty - vrata - brány - schodiště Provozovna: Vysokomýtská 427 534 01 Holice (areál bývalé TMS)

Prodej, servis: - zemědělská technika, stroje - zemědělské mechanizátory - prodej, doprava a skladování obilovin.

Obchod, poradenství, engineering, prodej strojů, šéfmontáže, servis a náhradní díly se smluvnímí partnery v zastoupení firem: -Zeppelin Systems UK -Barwell Global -Davis Standard -Northamptom Machinery Company -Gericke -Micropoise Measurement Systems -RJS Corporation -G.M.Root -PRODICON International -Gibitre ...

Služby: -výroba nástrojů a forem s rozšířenou specializací na elektroerozivní obrábění.

Výroba: -filtry: -vzduchové -pozinkovaný plech -celospalitelný plast -standardní rukávcové -pro vysoké teploty -filtrační do klimajednotek -průmyslové -netkané a filtrační textilie -pro hrubou filtraci atmosferického vzduch -filtrační třída G3, G4.

Služby: -dopravu osob a přepravu malých nákladů po celé evropě -montáž a výrobu nábytku (truhlářství) -montáž kancelářských interiérů.

Prodej, servis, revize: - motorové a elektrické pily - křovinořezy - plotostřihy - travní sekačky - postřikovače - rozbrušovačky.

Prodej nábytku. Truhlářství, podlahářství. Prodejna Napajedla: Masarykovo náměstí 92, 76361 Napajedla Tel.: 577945322.

Projektová činnost ve výstavbě: -termovizní měření.

Činnost: - voda, plyn, topení - tepelná čerpadla - solární systémy - centrání vysavač.

Kovovýroba: -výroba dekorativní předměty -atypické výrobky: -zábradlí -markýzy -nábytkové komponenty -schodiště. Pasířství (pasířské práce): -nerez -mosaz. Zakázková výroba. Výroba z nerezu, mosazi (ušlechtilé kovy).