CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Zámečnictví. Provádí veškeré zámečnické práce, broušení, soustružení, svařování CO, ploty, brány, vrata a klíčová služba.

GS1 je nejvýznamnější organizací zabývající se tvorbou globálních standardů a jejich implementací s cílem zvýšit efektivitu a transparentnost logistických a dodavatelsko-odběratelských řetězců na globální, ale zároveň také mezioborové úrovni.

Dodávky: -kompletní pivovary -rekonstrukce a modernizace pivovarů minipivovarů -zemědělských lihovarů -průmyslových lihovarů -sirupáren pro výrobu nealkoholických nápojů.

Prodej: - kancelářská technika, - výpočetní technika. Renovace tonerových a inkoustových kazet.

Prodej, servis: -zemědělská mechanizace. Autorizovaný dealer ZETOR: -traktory: -UŘ** I-33-57kW, UŘ** III-51, 5-76kW -traktory ZŤS* TEES Martin -UŘ** II-59-118kW, UŘ** IV-90, 5-136kW -prodej: -náhradní díly. Doplňková výbava traktorů: -čelní nakladače -dvojmontáže-kola -sedačky GRAMMER -kabiny-klimatizace -chemické ...

Software: - eDBX elektronická výměna dokumentů - ekonomický - účetní - výrobní. Programátorské služby. Podpora: - systémová - technická. Výpočetní technika IBM. Budování počítačových sítí. Konzultace pro uživatele výpočetní techniky, expertní činnost. Školení uživatelů techniky IBM. Prodej, servis IBM: - pokladní ...

Stolařství: Výroba, dodávka: -okna, eurookna, střešní okno, oken, dveře, vrata, pergoly, přístřešky, schodiště, zimní zahrady, atypický nábytek.

Velkoobchod, maloobchod: -CD, DVD média -Ink-Jet Cartridge -Tonery. Internetový obchod.

Autorizovaný servisní partner společnosti TOSHIBA pro oblast notebooků a PDA zařízení a autorizovaný servisní partner pro tisková řešení KYOCERA. Prodej: tiskárny, pc, notebooky, .. Služby, dodávky: -zařízení zaměřené na infrastrukturu informačních a komunikačních systémů a to zejména: -komplexní dodávky značkové výpočetní ...

Výroba, projekce, montáž, opravy, servis, rekonstrukce: -elektrikářské - elektro -silnoproudé a slaboproudé rozvody -instalace, rozvaděče, přípojky, hromosvody -elektrická zařízení -výtahy od 50kg do 10 tun -osobní, nákladní, lůžkové, jídelní, atypy -hydraulické lanové, řetězové Výroba: -zámečnická.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika -CDR* a DVD* +-R média -všechny druhy obalů ba CD* a DVD* -satelitní technika

Prodej, instalace, bazar, oprava: -průmyslové šicí stroje -500 strojů skladem -šicí linky -stříhárenská, žehlící technika Zakázková výroba jednoúčelové stroje. Stroje na obšívání koberců.

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Prodej, dodávka, import, export, : -dopravní, transportní, procesní pásy a hnací řemeny.

Provádíme: - montáž a opravy plynových zařízení - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění - vodoinstalatérství - zámečnictví.

Výroba: - náhrobní doplňky z antikora.

Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - zámečnické prvky.