CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, montáž a servis použitých obráběcích a tvářecích strojů. Nabídka produktů: - soustruhy - frézky - závitořezy - vrtačky - vyvrtávačky - brusky - pilovací stroje - obrážečky - hoblovky.

Pobočka. Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: - klíče - zámky, bezpečnostní kování, trezory - bezpečnostní dveře - autoklíče - centrální a generální klíčové systémy. Gravírování. Otevírání zámků.

Prodej: -náhradní díly Škoda -filtry Mann -brzdové destičky Tormos, Mintex, Pagid -pístní kroužky Goetze -oleje, maziva Esso -výfuky Asso -svíčky zapalovací, žhavící -akumulátory -karosářské díly -termostaty Motorad -zabezpečovací a poplašné systémy -autodoplňky.

Navrhujeme a realizujeme interiéry: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - předsíně, vestavěné skříně - kancelářský nábytek - recepce - hotely.

Specializujeme se na technologii DNA čipů, zakázkovou výrobu rekombinantních proteinů a dodáváme produkty pro molekulární genetiku.

Prodej, dodávka, montáž, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače. Služby: - tvorba www stránek a aplikací - správa sítí - webhosting.

Dopravní stavitelství: - opravy trhlin silnic a dálnic - řezání živičných a betonových krytů vozovek - mostní elastické dilatační závěry systémem Thorma-Joint - zpevněné plochy, betonové plochy - parkoviště, komunikace, skladové plochy, apod. - Artbeton spočívá v aplikaci speciální betonové směsi na zpevněný podklad. Tato směs se probarvuje ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiál - brusivo - stavební chemie, lepidla - fólie, obalový materiál - elektrické a ruční nářadí - ochranné pomůcky - pletiva.

Vyrobce a prodejce těchto výrobků: - šnekové, kuželové převodovky - elektrické servopohony - pneupohony - hydraulické pohony - pneuhydraulické pohony. Výrobky: - ovládací systémy - ovládané armatury - pohony.

E-shop, prodej: - výčepní zařízení pro chlazení a stáčení piva - vína a limonády pro domácí použití i restaurační účely.

Prodej, revize: - hasící přístroje a zařízení.

Prodej, dovoz, import: -interiéry veřejných staveb -interiéry letištních hal - check-in, info-desk, info-point, přepážky pasové kontroly ..... -kancelářské objekty -vybavení výrobních závodů -vybavení multifunkčních sálů -divadla a multiplexy -interiéry vysokých škol -hotelové interiéry - recepce, haly, salónky, restaurace, pokoje, ...

Zásilkový obchod pro kancelářské, provozní a skladové vybavení. Velkoobchod, prodej, servis: - balení a expedice - dopravní přístroje a váhy - dílna - IT zařízení - kancelářský nábytek - nádoby na odpadky - prostorové systémy - regály

Zámečnictví. Řemeslo: -zámečník -zámečnické práce.

Internetový obchod: - počítače - elektronika - značkové notebooky - tiskárny - LCD monitory - televize - digitální fotoaparáty.

Prodej: -lasery pro stavebnictví MIKROFYN (rotační lasery, kanalizační lasery, řídící systémy pro zemní stroje) -geodetické přístroje PENTAX (nivelační přístroje, teodolity, totální stanice) -GNSS Javad (GPS, GLONASS, GALILEO) pro geodetické kanceláře a GIS -lokátory podzemních vedení CableDetection -příslušenství ke ...

TSI System působí již 21 let jako obchodně technologická společnost zaměřená na široké spektrum moderních zkušebních, měřicích a laboratorních technologií. Spolupracuje s průmyslovými výrobními podniky, s jejich vývojovými pracovišti, s organizacemi pro údržbu výrobních prostředků a výzkumnými laboratořemi univerzit. Společnost nabízí ...

Výroba, velkoobchod, prodej, export: - chladící zařízení, chladicí a mrazicí skříně, chladicí stoly, saladety, šokovací zařízení, obslužné a přístěnné vitríny - gastro zařízení - konvektomaty - teplé a neutrální vydávací vitríny - plynové a elektrické stoličky - nerezový nábytek, stoly, dřezy, regály, digestoře, vpustě, bezdotyková ...

Značkový sortiment BODY COMFORT. VENTA - pračky vzduchu pro astmatiky a alergiky. Masážní přístroje. Perličkové masážní koupele.

Maloobchod, prodej: -výpočetní, kancelářská technika -značkové tiskárny, monitory -návrh, realizace sítí -faxy, kopírky -počítače -PC sestavy -PC komponenty -modernizace počítačů. Oprava, servis: -počítače, PC -tiskárny.

Výhradní zástupce společnosti BOMAG pro ČR. Prodej, servis, pronájem, půjčovna: -malá a velká hutnící mechanizace pro stavebnictví -měřící systémy -kompresory -náhradní díly -použité stroje -vibrační pěchy, (žaba, dusák).

Vývoj a výroba identifikačních vstupních systémů zaměřených zejména na oblast bezpečnostních technologií.

Gastrobazar. Nové zboží: -kuchyňský nábytek -kuchyňské stroje -grily -tepelná zařízení -chladící zařízení -ostatní.

Stavebnictví-montážní práce obvodových a střešních plášťů průmyslových budov a skladů, prosklených fasád a ocelových konstrukcí.