CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: - třídící stroje, lopaty - šroubové mlýny - stroje na těžkopřesýpatelný materiál.

Zámečnictví, nástrojářství Opravy silničních vozidel Poskytování přechodného ubytování /v rámci živnosti volné/ Veteran Car Club Dvůr Králové nad Labem Tyršova 557 544 01 Dvůr Králové nad Labem

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - vodní pumpa - vodní čerpadlo - domácí vodárna - příslušenství - náhradní díly Služby: - servis, oprava čerpadla

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost.

Servis a prohlídky obráběcích strojů Prodej použitých obráběcích strojů Stěhování strojů Geometrie, přeměření a znovuustavení obráběcích strojů.

Výroba, servis, poradenství: - výroba prototypových nástrojů a strojů - CNC soustružení - CNC frézování - opravy nástrojů a forem - gravitování a technický popis laserem.

Dodávky a kompletace zkušebních, měřicích a elektronických přístrojů.

Zpracování a prodej: -pilařské výrobky pro stavaře, stolaře -řezivo stavební: -řezivo sušené -trámy, hranoly, fošny -střešní latě, desky -překližky, OSB desky a další -na přání možná impregnace přípravkem proti plísním, houbám a dřevokaznému hmyzu -řezivo truhlářské (sušené): -fošny desky vlhkost (8-12%) Výroba, prodej: -nábytek ...

Prodej techniky: - zabezpečovací - měřicí - komunikační.

Projekce, inženýring, dodávky, servis - technologická zařízení se zaměřením na energetiku a potrubní systémy. Dodávky kancelářské a výpočetní techniky. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Zajišťujeme: - vysokorychlostní připojení k síti Internet - internetová telefonie VoIP - servis výpočetní techniky.

Ozeleňování střech systémem Optigreen Odborné poradenství, konzultace. Montáž automatických závlahových systémů. Výstavba zahradních jezírek.

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Výroba na zakázku z oceli a NEREZ oceli: -schodiště -zábradlí -konstrukce bran včetně pohonu a branek, branka -vrata -přístřešky -mříže -oplocení -vybavení provozoven, dílen a prodejen, a další. Provádíme zaměření a konzultace po celé ČR. Prodej: -kovářské polotovary a nerezové komponenty k výrobě zábradlí.

Projektování, práce, montáž, instalace: -voda, plyn, topení -vodoinstalace (vodoinstalační práce) -plynoinstalace (plynová zařízení) -vytápění -kotle do výkonu 500kW -kotelny -výměnikové stanice (pára, voda). Vytápění: -tepelná čerpadla. Údržba, oprava, servis: -plynové spotřebiče -plynová topidla. Obchod, prodej: -materiál: ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska valivá, kluzná, kuličková, speciální, automobilová(sady) -gufera -pojistné kroužky -klínové řemeny -maziva, oleje automobilové.

Jsme dynamicky rozvíjející se brněnská firma s mladým kolektivem s příjemným vystupováním a konstruktivním přístupem zabývající se výrobou nábytku na míru. Naše truhlářství vám zajistí kompletní výrobu, dodávku a montáž nábytku a navíc co nejrychlejší a nejefektivnější řešení vaší zakázky. Výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský ...

Výroba různých druhů klíčů, prodej zámečnického sortimentu. Dodávky systémů generálního a skupinového klíče.

Výroba a prodej nových a repasovaných balících strojů: - balící stroje pro balení sypkých materiálů do sáčků tvořených z role fólie - balící stroje pro balení do smrštitelné fólie - dávkovače pro dávkování sypkých materiálů - svářečky sáčků - balící stroje pro balení kusových materiálů do sáčků tvořených z role fólie (horizontální princip).

JVM Computers spol. s r.o. nabízí: - autorizovaný distributor OKI - předprodejní servis - prodej zařízení (tiskárny, faxová zařízení, osobní počítače a servery značkové nebo i vlastní produkce atd.) - dodávky IT na klíč podle požadavku zákazníka

Provádění pokladačských, truhlářských a zámečnických prací.

Umělecké kovářství a zámečnictví: - elektrická osvětlení - svícny - krbové vybavení - vrata a oplocení - mříže a zábradlí - nábytek - vývěsní štíty - kliky a panty - bytové doplňky. Povrchová úprava: - grafitová černá - zlatá patina - měděná patina - stříbrná patina - černá s měděnkou.

Stolařství, truhlářství Praha 5. Zakázkové truhlářství Zbraslav. Výroba nábytku: - nábytek na míru - bytový a kancelářský nábytek - skříně - vestavěné skříně - dveře - postele - ložnice - kuchyňské linky - okna - schodiště - pracovní desky a vyřezání otvorů pro např. dřes

Opravy: -šicí stroje. Opravy v bytech.

Výroba skladovací techniky (regálů) policové regály paletové regály paletové konzolové (Průjezdové, Drive-In) regály Stromečkové-trnové regály speciální regálové systémy Výroba ocelových konstrukcí zámečnické konstrukce nosiče reklam vyrovnávací rampy nájezdové rampy vyrovnávací můstky podesty skladová ...