CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Poskytujeme servisní služby v oblasti výpočetní techniky. Mezi tyto služby patří: - servis počítačů - servis notebooků - správa počítačových sítí - záchrana a obnova dat - modernizace počítačů - antivirové zabezpečení a další. Služby nabízíme přímo u zákazníka 7 dní v týdnu. Váš spolehlivý Servis PC - IT partner ve světě ...

Veškerá výroba a příprava je řízena dle normy ISO 9001:2000 - konstrukce v 3D CAD systému, SOLIDWORKS - použití nejmodernějších technologií KOVOVÝROBA: - zpracování plechu řezáním laserem: ocel, hliníkové a nerezové plechy - děrování, ohýbání na CNC strojích: železné, hliníkové plechy - svařování plechů v ochrané ...

Výroba: - polygrafické raznice - výsek a násek papíru a lepenky

Strojírenská výroba: -brusky -zarovnávací stroje -jednoúčelové obráběcí stroje.

Studie, projekt, inženýring (stavební povolení, kolaudace), dodávky na klíč, montáž, instalace, revize, rekonstrukce, opravy, servis: -topení včetně měření a regulace (MaR*): -elektromontáže -rozvody plast, měď*, černé potrubí -kotelny, výměníkové a předávací stanice VS**, PS** -deskové výměníky tepla -teplovodní, horkovodní, ...

Prodej: - plachetnice - motorové čluny - nafukovací čluny - lodní příslušenství.

Zastoupení firmy Fujitsu. Velkoobchod, prodej, návrhy, instalace, montáž: - výpočetní technika - počítače - počítačové sítě - datová infrastruktura.

Prodej, maloobchod: -vakuové rotační odparky CENTRITHERM

Práce: -truhlářské. Výroba nábytku z masivu, dýhy, lamina: -obývací stěny, kuchyně, ložnice, předsíňové stěny, koupelnový nábytek, válendy včetně čalounění -kancelářský nábytek. Čalounické práce a opravy čalounění.

Eshop: - ložiska - gufera - příslušenství ložisek.

Elektroservis. Služby: - veřejné osvětlení -elektroinstalace Osvětlení: -výstavba, rekonstrukce, opravy a údržba veřejného osvětlení - VO -opravy a instalace interiérové a veřejné osvětlení -osvětlení zahrad a venkovní architektury -osvětlení exteriérů budov -slavnostní a vánoční osvětlení -instalace, rekonstrukce, opravy a ...

Prodej a autorizovaný servis lodních motorů. Značky: Mercury, MerCruiser, Honda marine, Vetus, Yanmar, Yamaha, Volvo Penta, Suzuki, Johnson a Evinrude Zakázková výroba: - lodní plachty, lodní stříšky. Kotviště, zimní uskladnění lodí.

Prodej: -hardware a software -počítačové sestavy. Prodej a instalace: -docházkový systém, docházkové systémy -přístupový systém, přístupové systémy.

Služby, servis: -revize, montáž, servis plynových zařízení -revize, montáž, servis elektrických zařízení -revize, montáž, servis tlakových zařízení -revize zdvihavích zařízení -školení BOZP -požární ochrana.

Velkoobchod, maloobchod: -mikroténové sáčky, tašky, pytle -sáčky do odpadních košů -lepící pásky -potravinářské fólie -fóliové přířezy.

Výroba, prodej, montáž, e-shop: - sejfy - trezory - poštovní shcránky - vchodové stříšky - trezory na zbraně - vitrýny - nástěnky - regály.

Dovoz, prodej, velkoobchod, maloobchod: - textilní stroje: - pletací ponožkové stroje - fixační na ponožky a punčochy firmy Tecnopea - pletací stroje firmy LONATI - na výrobu ponožek a punčoch - stroje pro uzavírání, sešívání špic ponožek CONTI COMPLETT - pletací stroje firmy Mecmor - pletací stroje SANTONI seamless (bezešvé) ...

Prodej, oprava, servis: - technika pro počítání, třídění a kontrolu bankovek a mincí.

Činnost: - slaboproudé a silnoproudé instalace - měření a regulace - integrace řízení technologií v budovách - energetické úspory - dobíjecí stanice pro elektromobily Služby: - správa budov - technické projekty - poradenství a analýza - technický dozor - energetický management.

Kuchyňské studio, výroba kancelářského a ostatního nábytku na míru, prodej domácích spotřebičů

Kovovýroba. Ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí. Prosklené střechy a fasády. Atypické opláštění. Lokalita: Brno-město,

Autoalarm servis Dodání, montáž: -autoalarmy -zabezpečovací zařízení a systémy -autorádia -alarmy -vyhledávací systémy.

Prodej, e-shop: - kancelářský nábytek - kovový nábytek - kartotéky, kovové spisové skříně - kancelářské vybavení - kancelářské vozíky, archivační skříně, regály - šatní stěny, lavičky.

Vývoj, výroba: -elektronické systémy. Výroba: -stroje a přístroje pro zemědělství: -přepravníky drůbeže -provozní elektronické váhy -přístroje pro měření a záznam klimatických veličin -pomůcky a přístroje pro chovatele -software pro zemědělství.

Specializovaná firma pro dřevozpracující nábytkářské a obchodní firmy- velkoobchodní zastoupení: -švýcarské flexibilní brusivo SIA abrasives -brusná plátna a papíry -kotouče všech rozměrů-včetně suchého zipu -široké, nekonečné pásy -výseky, archy -Becker Acroma-laky na okna, nábytek, podlahy dřevěné konstrukce ...