CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Výroba, montáž, servis, velkoobchod: - vybavení hotelů, restaurací, barů, provozoven - nerezový nábytek - gastro zařízení.

Prodej, maloobchod: - nářadí - kování - zámky - svářecí technika. Výroba: - klíče, autoklíče.

Technické služby, příspěvková organizace obce Šenov u Nového Jičína. Služby: - sběr, třídění odpadů a jejich zneškodňování - údržba majetku obce - úklidové služby - údržba veřejné zeleně - opravy vozovek a chodníků.

David Voda se zaměřuje na bezpečnostní a požární systémy, mechanickou ochranu a elektromontážní práce.

Specialista na realizaci a instalaci interiérů

Výroba: -stylové interiéry -mosaz, nerez -kovový nábytek -zařízení pro zdravotnictví a gastronomii -zákázková a sériová výroba -certifikáty na průmyslový vzor na zábradlí a na kovové konstukce -maloseriová výroba pro BOSCH a další.

Výroba a prodej nábytku na míru: -kuchyně -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -ložnice, postele -konferenční stolky -sedací soupravy -jídelní stoly a židle -komody -dětské pokoje -zdravotní matrace -bytové doplňky -vybavení domů pro seniory.

Prodej -svářecí technika -nářadí -pracovní a ochranné pomůcky -kompresory.

David Bargl se zaměřuje na plynoservis, montáže kotlů, tepelných čerpadel, kotelen a na instalatérské práce.

KLÍČSERVIS s.r.o. se zaměřuje na systémy generálního klíče, mechanické zabezpečení a elektronické přístupy.

Výroba: - protlačovací filtry - zvlákňovací tryskové filtry - těsnění - filtrační pásy - lícovací opěrné desky - filtrační svíčky - síta pro domácnost - filtrační elementy - nástěnné a stropní osvětlení.

Kovoobrábění - CNC soustružení - CNC frézování Zpracování - kovy

Zednictví Kovářství, podkovářství Zámečnictví, nástrojářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Pokrývačství, tesařství

Služby v oblasti BOZP bezpečnost a ochrana zdraví při práci Služby v oblasti PO požární ochrana

Od roku 2002 vám přinášíme profesionální řešení v široké oblasti související s informačními technologiemi. Na základě již dlouhodobých, dvacetiletých zkušeností v tomto oboru, jsme se z malé firmy postupně rozrostli v početný a silný tým odborníků. Tým, který je vždy připravený řešit jakoukoliv technickou výzvu. Jsme kolektiv zejména ...

Montáž: -eurookna, dveře, kancelářský nábytek, kuchyňské linky.

Výroba: -ploty -mříže -brány - křídlové, posuvné, bez pohonu, s pohonem -zábradlí -svítidla -nářadí ke krbům a udírnám -restaurování zámků -kovaný autorský nábytek -závěsy dveří.

Nakládání s odpady. Svoz separovaného odpadu. Sběr, třídění, zneškodňování odpadů. Doprava - kontejnery. Prodej - kontejnery, plastové popelnice. Pronájem plastových kontejnerů. Sběrný dvůr.

Služby: -strojírenská zakázková výroba -výroba zdvihacích zařízení -svařování.

Firma KH EKO spol.sr.o.vznikla v roce 2003 a je jedním z největších dodavatelů čistíren odpadních vod pro rodinné domy a malé provozovny. Svoji činnost v roce 2006 rozšířila o prodej a pronájem obytných aut značky XGO, ROLLER TEAM, RIMOR.

Výstavba, dodávky a montáže, demontáž: - ocelové konstrukce - opláštění hal a budov (stěny, střechy), rekonstrukce a opravy stávajících střešních a stěnových opláštění halových objektů - montované haly (skladové, výrobní). Stavební a montážní práce. Sídlo firmy: - Brno, Křenová 370/14.

Velkoobchod, prodej: - potraviny - nápoje - drogerie - gastrozařízení - import káva BOASI

Firma se zabývá povrchovou úpravou kovů a kovových konstrukcí. Provádí tryskání a pískování, práškové lakování (komaxit), stříkaný chrom a vodní tisk.

Prodej, servis, poradenství: - frézovací nástroje pro třískové obrábění - vrtání a dělové vrtání - elektrické a mechanické zrychlovací hlavy - průmyslové vysavače - mlhové chlazení - 3D frézování. Pobočka Letohrad ul. Živnostenská 859 561 51 Letohrad Tel.:465 620 302 Ing. Jan Ježek