CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Vysokorychlostní připojení k síti Internet. Internetová telefonie VoIP Prodej, servis: -výpočetní technika, software a spotřebním materiál pro tiskárny.

Zámečnické a svářečské práce. Tepelné zpracování kovů. Provoz plazmového pálicího stroje na plechy do tloušťky 20 mm a pálení plynem do tloušky 150 mm.

Svářečské práce. Stavební práce. Obráběcí práce.

Prodej, oprava, servis: - počítače Apple - periférie - software - spotřební materiál.

Velkoobchod, dodávka: - hydraulika, pneumatika, čerpadla - hutní materiál - ložiska - kloubové hřídele. Akreditovaná zkušební laboratoř pro 3D měření tvaru, polohy a rozměru na souřadnicovém stroji.

Projekce. Areálové a objektové rozvody: -telefonní rozvody -datové sítě (LAN) -strukturovaná kabelová síť -místní, evakuační a areálový rozhlas -přístupové systémy, systémy sledování docházky a automatického objednávání zboží -přepážkové vyvolávací systémy -dorozumívací a vyvolávací zařízení ve zdravotnictví -elektrická zabezpečovací ...

Výroba, prodej, servis a montáž: - zařízení pro ekologii, čištění a úpravu vzduchu a plynných médií. Nabídka ventilátorů, potrubí a příslušenství.

Kovoobráběčství, zámečnictví.

Výroba, montáž: -ocelové atypické konstrukce -montáž ocelových a halových objektů včetně opláštění v nezatepleném i zatepleném provedení ze sendvičových panelů, trapézových plechů s povrchovou úpravou, kazetových panelů -kompletní výroba a dodávky stavebně zámečnických prací včetně montáže -zakázková výroba -strojní ...

Montáž, opravy, údržba: -elektro zařízení. Práce: -zámečnické -údržbářské.

Prodej: -notebooky s příslušenstvím -PC, počítačové sestavy -monitory, skenery, paměťová média -digitální fotoaparáty -digitální kamery -zálohovací zdroje -inkoustové tiskárny -černobílé tiskárny -barevné laserové tiskárny -kopírky -spotřební materiál pro PC a tiskárny.

Práce: - instalatérské, - topenářské, - rekonstrukce koupelen - provozování vodovodu a kanalizace - výměny bytových vodoměrů s odečtem.

Prodej: Zahradní a lesní techniky + příslušenství -záruční opravy značek viz. web -pozáruční servis všech značek Opravy spotřební elktroniky -televizní přijímače (staré i LCD a plazmy) -DVD -videa -věže -PC monitory -mikrovlnné trouby -drobné domácí spotřebiče

Zámečnictví, nástrojářství: - výroba zámků a kování.

Výroba rozváděčů. Řídící systémy. Měření a regulace. Přenos a zobrazování dat.

Maloobchod, prodej: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -bytové a interiérové doplňky. -obývací stěny -vybavení dětských a studentských pokojů -kuchyňské židle, jídelní stoly -válendy, dvoulůžka -ložnice -sedací soupravy -bytové doplňky.

Práce: - plynofikace rodinných domků - vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Dodávka, revize, montáž, oprava: - kotle - projektová dokumentace - vložkování komínů - revize elektro. Řemeslo: - svařování plynem, mědí, elektrickým obloukem. Sídlo firmy: - Nádražní 206, Valašské Meziříčí - Krásno nad ...

Služby: - správa počítačových sítí, - outsourcing, - dodávka serverů, instalace a konfigurace serverových operačních systémů. Servis a prodej výpočetní techniky a tiskáren. Výroba SW na zakázku.

Prodej, e-shop: - potřeby pro řezníky, hotely, restaurace, domácnosti - koření, kořenící směsi - potravinářeké obaly - nože, sekáčky, pilky, ocílky - potřeby pro jatka, domácí zabíjačku - kuchyňské nářadí, potřeby a doplňky - nové a repasovanéh řeznické stroje, gastro zařízení - vybavení výroben a prodejen.

Prodej: -hutní materiál -700 druhů skladem -černé železo -ocel -plechy do 60 mm. Kovovýroba, zakázová výroba: -kovový nábytek -schody, vrata, ploty. Výroba, montáž: -ocelové haly včetně opláštění -ocelové konstrukce.

zpracování tiskovin a laminování. Prodej strojů a spotřebního materiálu pro konečnou úpravu tiskovin.

Výroba: - armatury (ventily, šoupátka, kulové kohouty) - filtry - filtrační vložky.