CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, e-shop: - potřeby pro řezníky, hotely, restaurace, domácnosti - koření, kořenící směsi - potravinářeké obaly - nože, sekáčky, pilky, ocílky - potřeby pro jatka, domácí zabíjačku - kuchyňské nářadí, potřeby a doplňky - nové a repasovanéh řeznické stroje, gastro zařízení - vybavení výroben a prodejen.

Prodej: -hutní materiál -700 druhů skladem -černé železo -ocel -plechy do 60 mm. Kovovýroba, zakázová výroba: -kovový nábytek -schody, vrata, ploty. Výroba, montáž: -ocelové haly včetně opláštění -ocelové konstrukce.

zpracování tiskovin a laminování. Prodej strojů a spotřebního materiálu pro konečnou úpravu tiskovin.

Výroba: - armatury (ventily, šoupátka, kulové kohouty) - filtry - filtrační vložky.

Sortiment: -nafukovací čluny -Lodě, jachty -lodní elektronika, navigace -lodní příslušenství -oblečení, potápění -lodní motory -přívěsy pro lodě -půjčovna -servis -kapitánské zkoušky.

Prodej: - ložiska a jejich příslušenství Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - činnost účetního poradce

Zajišťujeme: - zabezpečovací systém generálního klíče pro objekty firem - montáže bezpečnostních zámků - zámečnická pohotovost otevírání bytů, aut a trezorů. Sjednocujeme vložky na stejný klíč, výměna zámků. Montujeme bezpečností dveře a zárubně.

Studie, projekty, dodávky na klíč, realizace, montáž, uvedení do provozu, zaškolení, servis: -měřící a regulační technika tepelných zdrojů -racionalizace spotřeby tepelné energie -výstavba kotelny, předávací a výměníkové stanice, klimatizační jednotky.

Soustružení a obrábění dílů.

Výroba: -řemeslé textilní stroje -tkalcovské stavy -kolovraty -kobelínové rámy. Školení základů ručního tkaní.

Nabídka strojů: - pro výrobu hliníkových a plastových oken. Prodej: - speciálních strojů na opracování hliníku a plastů. Vývoj, výroba, technické poradenství, prodej a servis. - pily, frézky, lisy, šroubováky, svářečky, obráběcí centra, manipulační technika. Internetový obchod, prodej náhradních dílů a nástrojů.

Dodavatel zařízení pro průmyslové tepelné procesy: - měřicí a regulační technika - polovodičové výkonové spínače - tyristorové spínací a regulační jednotky - topná tělesa - snímače teploty - magnetické snímače polohy, hladiny Provozovna: Hegerova 170 572 01 Polička - Horní Předměstí

Projekce, montáž a servis - zabezpečovací, sdělovací a elektronická zařízení.

Prodej: -upevňovací a kotevní systémy -hmoždinky plastové, kovové -stavební vrtáky -stavební chemie -spojovací materiál -upevňovací prvky -ruční a elektrické nářadí BOSCH, STANLEY, TONA -brusivo, lepidla, pásky -ochranné pomůcky.

Nabídka kovotlačitelských prací.

Pobočka Jížní Morava. Export, import, dovoz, nákup, prodej: -stavební stroje, zařízení. centrála: KUHN-BOHEMIA, a.s. Jeremiášova 947 155 00 Praha

Soustružení rotačních součástí na 6-ti vřetenových soustružnických automatech. Výroba: - hydraulické hadice - šroubení - rotačních součástí pro automobilový průmysl.

Šicí centrum Němčík dodává šicí stroje Pfaff, Brother, Janome, Bobbin, Husqvarna, Babylock, Merrylock, Zetina, Veronica, vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, náhradní díly, galanterii, žehlicí techniku, zajišťjeme záruční opravy šicích strojů, pozáruční opravy a opravy starých šicích strojů Veritas, Lučnik, Zetina, Višnja apod. Průmyslové šití ...

Převíjení elektromotorů. Opravy, servis: -čerpadel.

Zakázkové zámečnické práce: -ohýbání trubek do průměru 32mm a jeklů maximálního rozměru 30x30mm.

Výstavba oplocení na klíč. Výroba, montáž: - automatické brány - průmyslové předělovací systémy - zámečnické práce. Prodej: - sortimentu pro výstavbu plotů.

Výroba a povrchová úprava hliníkových odlitků Výroba, úpravy a opravy modelových zařízení CNC obrábění CNC soustružení CNC frézování

Opravy a montáže vah. Prodej, opravy, servis: -váhy.

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče, elektronika - nádobí Tescoma Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí ruční, elektrické i akumulátorové - upevňovací technika Fischer - pily, pilky, pilové děrovače - zahradní technika: - chemické malty - spojovací materiál Opravy, servis-pozáruční: - elektrospotřebiče, ...

Výroba: -kovový nábytek -křesla kancelářská -židle pevné,otočné -jídelní stoly -konferenční stoly -ostatní nábytek: -stojany -věšáky -trojlavice -zakázkový nábytek -obchodní zboží -zdravotní nábytek: -nemocniční lůžka,zábrany,hrazdy, matrace -převážecí vozíky -pojízdné toaletní vozíky -noční ...