CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, servis, náhradní díly: - motorové pily - sekačky - křovinořezy - zahradní traktory - plotostřihy - sněhové frézy. Servis: - poradenský servis - opravy a revize motorových pil, křovinořezů a zahradních traktorů - zvýhodněný servis pro výrobky zakoupené na naší prodejně - záruční / pozáruční servis - výroba ...

Činnost, dodávka, montáž, práce: - dokončovací a zednické práce - malířské práce - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - sádrokartonové systémy - kompletní schodišťový systém - obklady starých schodišť - zámečnické práce, zábradlí, vrata, brány.

Profesionální pokladní systémy nejen pro restaurace. Software Septim - pokladní systémy, POS, HW; kompletní řešení pro restaurace, jídelny, fastfoody, hotely a ost. Skladová a prodejní evidence, cenové kategorie pro hosty a evidence zákazníků, vyhodnocování provozu - obraty a analýzy, pokladny.

Prodej a servis - počítače, tiskárny, notebooky PC bazar a servis - výkup, komisní prodej, servis PC, tiskáren, notebooků Plnění inkoustových a laserových cartridge.

Výroba, prodej: -interiéry na klíč -postele z masivního dřeva -dveře -schodiště a zábradlí -zahradní nábytek -chatky -pergoly -altánky a ploty včetně sloupků -kuchyňské linky -obývací stěny -knihovny a regály. Poradenství a zaměření je zdarma. Provozovna: Žatčany 60, Žatčany Brno-Venkov, 664 53

Prodej a servis: - lesní a zahradní technika včetně příslušenství.

Montáž, dodávka: - voda - topení - plyn - obklady - pokládka dlažby - rekonstrukce bytového jádra. Servis, opravy: - kotle DAKON, ATMOS - čerpadla.

Kovářství. Výroba, kovovýroba: - mříže - brány - ploty - svícny - krbové nářadí. Práce: - obrábění - vrtání - řezání - sváření.

Výroba, prodej: -kovové formy -plastové výrobky.

Dodávka, montáž - technologické celky. Činnost: - zámečnictvi - kovářské práce - voda - topení - plyn.

Činnost: - kovovýroba - frézování - CNC obrábění - třískové obrábění - soustružení - tyče, příruby - vrtání - elektroerozivní obrábění - hloubička s planetováním - lisování.

Servis, opravy: -ledniček, mrazniček, průmyslového chladicího zařízení -výrobníků ledu -chladících boxů -čištění a plnění autoklimatizací -prodej a montáž bytových klimatizací

Prodej počítačových tiskáren, multifunkcí a spotřebního materiálu

Výroba, servis: - výroba forem na vstřikování plastu - koncept, realizace, modifikace, sériová produkce - opravy - prototypování - modifikace forem - výroba montážních přípravků - konstrukce a výroba manipulátorů pro vyjímání dílů z forem.

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Výroba, montáž ploty, bránky, branky, mříže, ocelové konstrukce.

Velkoobchod.Export, Specializovaný maloobchod. Strojírenství.

Výroba, prodej: -měřicí přístroje pro kontrolu kvality barevnosti ve všech oblastech průmyslu spektrofotometry, denzitometry, recepturovací software, systémy barevného managementu pro kalibraci a vytváření ICC profilů monitorů a výstupních zařízení.

Dodávky zdravotnické techniky (zastoupení firem SCHMITZ und Soehne, COSMEDICO): -operační stoly -gynekologická a urologická zákroková a vyšetřovací křesla -vyšetřovací lehátka -porodnické postele -stolky, skříňky, vozíky -infuzní stojany, židle, misky, ohřívače -ozařovací panely -ozařovací kabiny -ozařovací hřebeny -lokální ...

Práce: - zednické - pokládka dlažby - obklady - sádrokartonářské - zateplení - zámečnické.

Zřizování a provoz všech druhů střelnic. Znalecké posudky, provozní řády, projekty, akustická měření.

Distribuce, prodej, servis: - pohonné soustavy - převodovky - hydraulické komponenty, hydraulika - chladící systémy - filtrační technologie.

Strojírenská výroba: - stroje. Broušení, frézování. Práce: - soustružnické - zámečnické.

Protipožární prostupy Intumex, Hilti, požárně dělící konstrukce - obklady, Knauf, Promat. Kontroly, revize PBZ - protipožárních ucpávek - vyhláška MV ČR č. 246/2001 Sb. § 7 odst. 4. Zakládající člen asociace požární ochrana staveb.