CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Truhlářství. Výroba, prodej: - nábytek: - kuchyňské linky (kuchyně) - úložné skříně - studentské pokoje - kancelářský nábytek - psací stoly - skříňový nábytek podle vlastního návrhu -nábytkové dílce (řezání, vrtání, hranování LAMINO a ABS* hran). Ukázkové sestavy nábytku a veškeré další informace na www.stránce. Při ...

Činnost: - dřevovýroba - truhlářská výroba - okna, dveře - zahradní altány - palety, bedny. Prodej: - řezivo - hranoly - fošny - prkna - střešní latě - palubky.

Elektroinstalace, hromosvody, revize. Provádíme: -elektroinstalace provozů firem a rodinných domků -údržbu provozů firem, opravy strojů a instalací -výroba automatizace a samostatné řízení strojů -montáž a zapojení akumulačních kamen DIMPLEX -montáže hromosvodů -konečné a termínované revize elektroinstalací, hromosvodů a strojů ...

Výroba: - truhlářské práce - nábytek bytový - nábytek - koupelnový - kancelářský - balkonový - zahradní - včelí nástavkové úly - včelí úly - zahradní truhlíky - zakázková výroba.

Maloobchod, prodej: - termostaty.

Konzultační a poradenská činnost (Outsourcing) - Kompletními dodávky a servis výpočetní techniky, softwaru - Údržba, instalace a implementace informačních systémů - Návrh, realizace a správa počítačových sítí - Prodej telekomunikační techniky a elektroniky - Řešení bezpečnosti provozu počítačových systémů - Programování software na ...

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace do bytu, domu, kanceláře - montáže a instalace klimatizací.

Prodej, servis, instalace: -kopírovací stroje SHARP a CANON -registrační pokladny -psací stroje pro školáky i profesionály -etiketovcí kleště včetně etiket -spotřební materiál.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - počítače, PC, počítačové sestavy - výpočetní technika, komponenty. Sídlo firmy: - J. Opletala 181, Frýdek-Místek - Místek.

Kovobrábění. Práce: - kovoobráběčské - soustružnické, soustružení - frézařské, frézování - stroní zámečnické. CNC obrábění. Vrtání. Dělení materiálů. Provozovna: - U dvora 4, Hlučín - Darkovičky.

Svařování hliníku a nerezi. Zámečnické práce: - kovové konstrukce, zábradlí, schodiště.

Projekce, dodávka, výhradní zastoupení japonské firmy OTC Daihen pro SR, ČR a Polsko, servis: -kompletní robotizovaná pracoviště na klíč -svářecí roboty -manipulační roboty -svářečí pracoviště -svářecí zdroje, příslušenství (periferní zařízení) -systémy pro automatizi svářecích a řezacích (palících) procesů -roboty pro průmyslovou ...

Zámečnictví. Autoservis, autoopravna.

Truhlářství Služby: -truhlářské práce -samonosná schodiště -interiérové i vchodové dveře -kancelářský nábytek -kuchyně -zahradní nábytek -kuchyně.

Montáž: -měřící technika -regulační technika.

Prodej: - obaly - rozprašovače - dávkovače.

Výroba. prodej, realizace: - vodní turbiny - technologické zařízení pro vodní elektrárny.

Výroba: - truhlářské práce - nábytek - kancelářský nábytek - na zakázku - kuchyně - schody.

Provádíme: - zemní práce - truhlářství - zámečnictví.

Maloobchod, e-shop: - diamantové řezné kotouče - diamantové brusné kotouče.

Prodej, servis: - zemědělská technika a náhradní díly. Prodej: - oleje, maziva - autobaterie, hydraulická čerpadla a pneumatiky. .

Služby: -opravy a údržba komunikací -dopravní značení vodorovné, svislé -zemní práce -zajištění zimní údržby.

Prodej, eshop: -výpočetní technika -sestavování počítačů -monitory -tiskárny -notebooky -software -fotoaparáty Správa a servis sítí.

Autoklempířství. Služby: -lakování, klempířské a mechanické práce -zámečnické práce. Výroba: -garážová vrata -schodiště -zábradlí