CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Zahradní technika: - prodej - servis. opravy jiných strojů a zařízení pro všeobecné účely.

Konstrukční kancelář. Konstrukce nástrojů a forem: - konstrukce forem pro vstřikování plastů - konstrukce forem pro tlakové lití hliníku - konstrukce nástrojů (nástroje) pro tváření plechů - konstrukce přípravků. Zástupce: -Ing.Zbyněk Šaloun-konstrukce nástrojů a forem tel, : 465422875, 737326721 e-mail: ...

Maloobchod, prodej: - požární technika.

Prodej měřicí a kalibrační techniky, měřicí technika pro měření elektrických veličin, teploty, tlaku a krouticího momentu. Optické lavice a komponenty. Mezi nabízené produkty patří: - odporové normály - odporové dekády - odporové teploměry - termočlánky - elektronické teploměry - etalonové teploměry - kalibrační lázně - kalibrační ...

Prodej: - požární vozidla - hasící vozidla - příslušenství - pracovní pomůcky pro hasiče.

Montáže, opravy, rekonstrukce, servis: -vyhrazená tlaková zařízení v elektrárnách (elektrárna, elektrárny), teplárnách (teplárna, teplárny), kotelnách (kotelna, kotelny) výměníkových stanicích (výměníkové, výměníková stanice) -potrubní rozvody (rozvody) -netlakové části (netlakové části) tj. ocelové konstrukce, ...

Činnost: - kovovýroba - výroba a opravy strojů a zařízení - tiskárna - polygrafické služby - DTP - knihařské stroje - obráběcí stroje - stroje pro zpracování papíru a lepenky.

Přístroje a služby pro přesné měření rozměrů součástí: -automatické měřící stroje MicroVu -komplexní řešení sběru naměřených dat do SPC* -přenosný měřicí systém METRONOR -digitální profilprojektor.

Počítačová divize. Prodej a servis: - počítače - notebooky - softwar a příslušenství - oprava a upgrad počítačů - návrh a instalace počítačových sítí - nedotované GSM telefony - TWIST sady - GO sady - digitální fotoaparáty: - Olympus, Kodak, Canon.

Prodej a servis: -zemědělské stroje -zemědělská technika -traktory -sklízecí mlátičky -samochodné řezačky -teleskopické manipulátory -secí stroje -žací mačkače -lisy na kulaté balíky -návěsné postřikovače.

Prodej: - výkovky - výlisky - odlitky. Obrábění na CNC strojích. Slévárenství.

Revize a servis: - zdvihací zařízení.

Prodej: - materiál pro výrobu tiskových forem - flexografické barvy.

Půjčovna vodáckých potřeb: -kánoe, pádla, barely, doprava, úschova batohů.

Prodej a servis: -zemědělské stroje -zemědělská technika.

Prodej, regály: - kompletní sortiment policových regálů - regály na pneumatiky - pojízdné a pojezdové regály - paletové regály - konzolové regály - patrové regály - montáž, doprava. Prodejní sklad: 285 76 Chotusice 46 tel: 312312477

Realizace interiérů na klíč. Kuchyňské a koupelnové studio. Stolařství, stolařské práce. Výroba, montáž: - kuchyně na míru, kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - plovoucí podlahy. Stavební práce. - rekonstrukce koupelen a bytů - obklady, dlažby - sádrokartony. Sídlo firmy: - Nákupní 468/14, Havířov - ...

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Služby v oblasti požární prevence. Revize hasicích přístrojů a hydrantů. Prodej, montáž: - interiérové a protipožární dveře.

Výroba truhlářská a tesařská, truhlář, tesař. Výroba interiérových dveří. Interiéry: -kuchyní -obývacího pokoje -vestavěné skříně -kancelářský nábytek.

Naše společnost nabízí profesionální čistění FV panelů 2 technologiemi a kompletní správu FVE jako je sekání trávy a úklid sněhu. Dále nabízíme: - úklid sněhu - údržbu zeleně: - sekání trávy - stříhání a údržba keřů a živých plotů včetně odvozu .

Montáž, opravy: -měřící a regulační technika.

Prodej: - motorové oleje - maziva předních světových výrobců Elf, Total, Texaco, Valvoline, Castrol, Repsol, Starline, Mogul, ESSO, Mobile a další. Kamenná prodejna, poradna, dodání zboží do 24 hod.

Prodej: -náhradní díly k zemědělským strojům.