CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodejna zdravotní obuvi a zdravotnických potřeb: - dětská zdravá obuv - zdravotní obuv pro dospělé - vložky do bot - oděvy pro zdravotníky a služby - lékařské nástroje - nástroje pro menikůru a pedikůru - kadeřnické nůžky - ortézy.

Výroba, opravy: -zemdědělské stroje. Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Oprava, servis: -chladničky -mrazničky -chladící zařízení -klimatizace. Montáž klimatizace Toshiba, Daikin, Fujitsu, Sinclair, LG

Kovoobrábění: -průmyslová armatura Výroba: -bytový nábytek

Činnost: - Střechy na klíč - materiály - betonová krytina - pálená krytina - celoplechová krytina - asfaltové šindele - polykarbonát. Vzduchotechnika. Střešní okna. Ozdobné klempířské prvky. Digestoře. Nátěry. Horkovzdušné výměníky. Zakázková výroba.

Projekční činnost, realizace nových staveb, rekonstrukce stávajících objektů, odborné asanace: - montované ocelové halové objekty.

Nabídka: - Kuchyňské linky - Vestavné spotřebiče - Kancelářský nábytek - Obklady stěn a stropů - Plovoucí podlahy - Domácí elektrospotřebiče

Zakázková truhlářka výroba atypických interiérových zařízení. Výroba atypových interiérových prvků a nábytku dle přání zákazníka, vybavení kanceláří, kaváren, prodejen a jiných komerčních prostor, vybavení RD na klíč - výroba kuchyňských linek, jídelních koutů, šatních a vestavěných skříní, pracoven, obývacích sestav, interiérových dveří všech ...

Prodej: - spojovací materiál. Půjčovna, pronájem: - stavební stroje, nářadí.

Opravy: -chladničky -mrazničky.

Prodej, kalibrace, montáže a servis: - veškeré tlakové techniky - měřící techniky - regulační techniky. Provozovna: Poděbradská 12 289 12 Sadská

Prodej, generální opravy: - hydraulické agregáty - autoagregáty - čerpadla.

Práce: vodo, topo, plyn, plynoservis, centrální vysavače, tepelná čerpadla. Prodejna Velko-maloobchodní prodejna. Veškerý materiál vodo-topo-plyn, kotle, krbová kamna, bojlery, sanitární keramika, vodovodní baterie, čerpadla, vodárny, tepelná čerpadla, centrální vysavače.atd.

Kovářské práce. Umělecké zpracování kovů.

Řemeslo: - svařování - zámečnictví - rekonstrukce hal - výroba lodí, ploty, mříže, brány, schodiště.

Povrchové úpravy kovů. Leštění nerez materiálu. Svářečské práce. Svařování.

Řešení, realizace a kvalifikovaný výběr zařízení v oblastech vzduchotechniky a průmyslového odsávání, filtrace a mycích strojů.

Prodej, opravy, údržba: -psací stroje -kalkulátory -skartovače -diktafony -laminátory -vazače dokumentů -bakovní technika -kancelářská technika -ekologická likvidace kancelářské techniky.

Diagnostika a opravy nákladních vozidel MERCEDES, TATRA, VOLVO, MAN, SCANIA, LIAZ, IVECO, DAF a stavebních strojů. Oprava hydrauliky. Emise. Soustružení a obrábění kovového materiálu.

Prodej, projekce, servis, oprava: -vybavení velkokuchyní -zařízení velkokuchyní -gastrotechnika -TYGR - lepší než naklepávač -konvektomaty RETIGO.

Prodej kompresorů Orlík a nářadí: - celý sortiment - stříkací pistole - čerpadla - zahradní technika

Prodej: - přípojné zařízení pro zemědělskou techniku - sklápěče jednostranné, třístranné - kajdovací vozy - aplikátory - vyhrnovací vozy - sklápěcí přívěsy s hákovým zdvihem - příslušenství.

Dřevovýroba, dřevodílna. Výroba, prodej: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - dětské pokoje - odkládací stěny - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek. Práce: - stolařské, truhlářské.

Výroba: -nerezové výrobky -velkokuchyňské dřezy -nerezové stoly, regály, vozíky pikador, odsavače par, ohřívací pulty a jiné gastro zařízení -kompletní vybavení kuchyní na klíč pro hotely, restaurace, školní jídelny, vývařovny -zařízení pro vybavení nemocnic: -vozíky, pitevní stoly pro patologii, přikrajovací pracoviště ...

Půjčovna lodí Zlatá Koruna: -lodě, rafty, kanoe -vodácké vybavení.