CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
E-shop s širokou nabídkou dentálních a chirurgických nástrojů pro stomatologické ordinace a dentální laboratoře. Nástroje od německého výrobce HLW Dental pro implantologii, mikrochirurgii, endodoncii a jiné obory.

Výroba, prodej: -dodávky zařízení průmyslové automatizace -zakázkový design -výroba automatizačních zařízení -návrh systémů a softwarového inženýrství zejména v PLC -dotykové panely -Servo SystemOmron, Mitsubishi, Proface -automatické aplikační systémy -systémy pro analyzaci a testování -dopravní a manipulační systémy -výrobní ...

Kotelny na spalování biomasy vč. projektu.

Výroba konferenčních, jídelních stolů a postelí z masivu. Prodej roštů, matrací, lavic, sedáků a židlí ze dřeva. Zakázková výroba – dřevo a masív. Výroba kvalitního nábytku. Výroba nábytku na míru.

Plynoinstalační práce Prodej a montáž - solární systémy Prodej a montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce

Maloobchod, prodej: - drogistické zboží - fotoaparáty - dalekohledy - filmy, alba, potřeby pro fotografování.

Výroba, montáž, opravy: - eskalátory - pojízdné chodníky.

Pobočka. Instalace, montáž, oprava, servis, údržba, modernizace: - výtahy - eskalátory - pohyblivé chodníky - vertikální dopravní systémy. Sídlo společnosti: - Jana Opletala 1279, Břeclav.

1. Zámečnické práce - výroba mříží, zábradlí, vchodových dveří, veškeré zámečnické opravy 2. Elektroinstalace - el. rozvody+opravy el.zařízení vč.montáží a revizních zpráv, montáž domácích digitálních telefonů, montáž kamerových zabezpečovacích systémů 3. Vodoinstalatérské práce - rozvody vody, odpadních a dešťových svodů, výměna a montáž ...

Opravy, servis: - chladící zařízení - chladničky - mrazničky. Domácnosti i provozy. Jinou chladící techniku neopravujeme! Sídlo: - Točitá 1181/4, Havířov - Podlesí.

Eshop: - TV technika, LCD televize - audio - video - fotoaparáty - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál.

Maloobchod, prodej: - TV technika, LCD televize, plazmové televizory - audio - video - velké, vestavné a malé (domácí) elektrospotřebiče - fotoaparáty - zahradní technika, nářadí - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál - záznamová média.

Prodej: - papír, školní a kancelářské potřeby - tonery - obalový materiál-sáčky, tašky... - plastové nádobí (kelímky, misky, příbory) - papírové tácky.

Servis: - elektronika - mobilní telefony - kancelářská technika - výpočetní technika - zastavárna.

Společnost Promstal engineering, s.r.o. se sídlem v Jeseníku, má specializací v inženýrských pracích v oboru ocelových konstrukcí.

Provádění bytových, občanských a průmyslových staveb včetně jejich údržby a rekonstrukcí. Opravy, rekonstrukce objektů, střešních a stěnových plášťů. Specializace na objekty KORD, HARD a Boletice. Dodávka a montáž halových konstrukcí, ocelové konstrukce, opláštění a zateplování budov - výměna oken.

Inženýrská činnost, projekční a konstrukční kancelář - oblast ocelových konstrukcí

Společnost MONTÁŽE JESENÍK S+G s.r.o. zajišťuje práce: - jeřábnické - natěračské - malířské - klempířské - zámečnické Hydroizolace průmyslových objektů - hydroizolace proti zemní vlhkosti - hydroizolace plochých střech Dodávka - hliníkové fasády - sendvičové panely´ - střešní pláště Dodávka a montáž - ...

Projekce elektro, systémy měření a regulace, MaR, ASŘTP. Dodávky instrumentace a montážní materiál. Poradenská činnost. Inženýrská, koordinační a projekční činnost: -komplexní realizace v oborech: silnoproud, slaboproud, měření a regulace, řídící systémy, ASŘTP -akreditovaný zástupce firmy Danfoss v oblasti návrhů, montáží a uvádění do ...

Elektronické zabezpečovací systémy (EZS) - autorizovaný zástupce kanadského výrobce PARADOX - ústředny ESPRIT, SPECTRA SP, MAGELLAN, DIGIPLEX EVO - vnitřní a venkovní detektory, magnetické kontakty, tísňové hlásiče - speciální detektory - perimetrická ochrana - komunikační moduly - sirény, signalizace - zdroje, transformátory, ...

Elektroinstalační práce v bytech a rodinných domech. Realizaci hromosvodů. Automatizace: - obuvnické stroje, vysekávací stroje, koželužské stroje plastikářské stroje - jednoúčelové stroje pro kovoobrábění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - autopříslušenství BOSCH. Prodej, oprava, servis: - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - autoservis - pneuservis - oprava klimatizací - diagnostika a servis automobilů.

Prodej: - veškeré zařízení pro gastronomii - nerezový nábytek.

Prodej: - nábytek. Pobočka: - Palackého 179, Jeseník, 584401089; 777727326 - Dukelská 717/2, Jeseník; 777762941

Projekce, dodávka: -moderní technologické celky -technologie pro zpracování biomasy -čištění a úprava vody -technologie pro zpracování nerostných surovin -pivovary, minipivovary -technologie pro zpracování odpadů