CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Dodávka, prodej: - vázací prostředky (řetězové závěsy, ocelová lana, textilní úvazky, technika proti pádu) - zdvihací zařízení (jeřábové traverzy, kleště, kladkostroje, jeřábové digitální váhy).

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čerpací technika - čerpadla membránová, pístová s pneumatickým pohonem - čerpadla peristaltická hadicová - čerpadla s rotačními písty - čerpadla zubová, odstředivá - čerpadla sudová s pneupohonem.

Správa, údržba, čištění: - komunikace - veřejné prostranství. Sídlo firmy: - Horní Těrlicko 642, Těrlicko.

Zástupce pro východní Čechy. Prodej, maloobchod: - zabezpečovací systémy - elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) - elektrická požární signalizace(EPS) a další doplňkový sortiment.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, výroba: -bytový nábytek: -obývací pokoje -ložnice -skříně -atypický nábytek -kancelářský nábytek -kancelářské židle a křesla -matrace a rošty. Návrh a realizace: -interiéry na klíč.

Precizní kusová, malosériová a sériová výroba na CNC a konvenčních strojích. Provádíme obrábění složitých tvarů včetně hloubkového vrtání. Díly vyrábíme pro zákazníky z oblasti strojírenství, energetiky, stavebního, nábytkářského a automobilového průmyslu. Obrábění kovů Soustružení kovových dílů pro elektronické, přesné a optické výrobky ...

Generální opravy, servis a seřizování autojeřábů včetně podvozků. Opravy: - hydraulika a hydraulické komponenty.

Práce, služby: -strojní zámečnictví.

Nabídka mechanického opracování dřeva, plastu, kovu. Výroba firemních štítů, oděvních jmenovek, samonosných motivů do interiéru i exteriéru.

Prodej. - televize - tiskárny - faxy - notebooky - herní konzole.

Služby: -prodej malé zahradní a lesní techniky -příslušenství, zahradnické a lesnické nářadí.

Obchod, prodej, dodávky detektorů plynů a par (hořlavých i toxických) včetně kyslíku. Poradenství a projekce v oblasti detekce hořlavých a toxických plynů a par. Servis, kalibrace a montáž detektorů hořlavých a toxických plynů. Pronájem a krátkodobé zapůjčení přenosných detektorů hořlavých i toxických plynů a kyslíku. Případné dodávky ...

Pobočka. Výroba, montáž: - hydraulické agregáty.

Kovovýroba: - brány - garážová vrata. Oprava, servis: - dojící technika - dojící zařízení. Prodej náhradních dílů.

Kompletní dodávky, montáže a opravy: - technologická zařízení ve strojírenském a hutnickém průmyslu, koksárenských provozech - výroba, montáž ocelové konstrukce - průmyslové potrubní rozvody. Provádění průmyslových staveb. Dodávky a montáž systémů opláštění průmyslových objektů a hal. Provozovna: - Vratimovská 689 (areál ArcelorMittal), ...

Maloobchod, prodej, servis záruční i pozáruční: -šicí a vyšívací stroje domácí i průmyslové -náhradní díly k šicím strojům -textilní galanterie -nitě, knoflíky, zipy, jehly -krejčovské nůžky -žehlicí technika -krejčovské panny. Opravy: -domácí i průmyslové šicí stroje všech značek.

Pila-pořez kulatiny,kulatina. Soustružení na zakázku. Výroba: vyspravovací lodičky LAMELLO-MINISPOT, G2,G1,622 -vyspravovací suk průměr 10 až 35 mm. Kovovýroba na zakázku. Mechanické úpravy kovů: -frézování -stříhání plechů do 4 mm -ohýbání plechů do 4 mm -broušení na kulato a do díry -soustružení. Kusová výroba.

Společnost zabývající se výrobou a distribucí přírodních (100% džusů, juice, nektarů a ovocných šťáv) a sycených nealko nápojů (Cola, Tonic, Bitter, atd). Naše firma Vám zdarma propůjčí výčepní (post-mix) zařízení. Koncentráty dodáváme do hotelů, restaurací, diskoték, jídelen. Zajištění pitného režimu ve firmách, školách a továrnách. Servis a péče ...

Výroba, velkoobchod, prodej: -rámové katrové pily /pila/. Oprava, servis: -rámové pily.

Servis: - čistírny odpadních vod. Oprava, montáž: - plastové nádrže.

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Výroba: -garážová a průmyslová sekční vrata. Dodávka, montáž, poradenství, servis: -průmyslová vrata sekční (zajíždějící pod strop), skládací, rolovací -garážová vrata sekční-vlastní výroba, rolovací, vyklápěcí, klasická -automatické otvírače, vjezdové systémy -posuvné brány, křídlové, podzemní pohony, závory, přístupové ...

Zámečnictví, kovářství. Zakázková výroba: -ozdobné mříže -plotové rámy -dveře, vrátka, zábradlí -vývěsné štíty -kovový nábytek.

Projektování a výroba: -atypické schodiště a zábradlí z mosazi, nerez oceli a skla včetně dřevěných prvků -návrhy a realizace atypických interiérů.