CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Montáž, prodej: -plastová okna, dveře, -stínící technika. Oprava, servis: -chladící zařízení.

Zahradní jezírka, koupací jezírka a automatické závlahy Toro na klíč. Návrhy, stavba, rekonstrukce, servis, údržba, poradenství. Nabízíme vše pro zahradní jezírka: - filtrace a čerpadla Oase - EPDM kaučukové fólie Firestone - vodní rostliny do jezírek - fotogalerie. Terénní úpravy jako je stavba kamenné zídky, suché zídky.

Obchod, prodej, servis i pozáruční: Výhradní zastoupení pro východní Evropu PANINI s.r.o. -autoklávy pro potravinářský, farmaceutický, letecký, automobilový průmysl -paletizátory, šatly a vkladače -středotlaké parní kotle a vyvíječe páry. Výhradní zastoupení pro ČR, SR, Polsko Zilli & Bellini: -uzavíračky plechovek -plničky pro ...

Výroba, prodej: -EURO závěsy na manipulaci se všemi typy palet -závěs na palety -vidlicový závěs -vidle na palety -paletovací vidlice -jeřábové vidlice -paletovací vidle -závěsy univerzální, samovyvažovací, vyvažované převěšováním, vyvážené.

Výroba, prodej: - měřící a regulační technika.

Stolařství. Stolařské, truhlářské práce. Výroba: - dřevěná okna, dveře - kancelářský nábytek - atypický nábytek - dětské a obývací pokoje - ložnice - kuchyně - koupelny - vestavné skříně - vybavení barů a restaurací - altány, zahradní stavby - dřevěné stavby - schody, schodiště.

Železářství. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nářadí - ruční, elektrické - spojovací materiál - zámky, kování - vrtáky - brusné materiály - hadice - pletivo - bojlery - vodoinstalační materiál - radiátory, kotle - čerpadla - svařovací technika - žebříky - montážní pěny, silikony, tmely.

Prodej: -kancelářská a výpočetní technika, příslušenství, modernizace, konzultace, školení -odborná literatura -internet, instalace a správa sítí -tonery a jejich renovace -FAXY, příslušenství. Služby: -návrhy -tisk letáků, drobné tiskoviny -malosériová výroba vizitek.

Prodej, servis, náhradní díly, bazar: -stroje pro zemědělství a lesnictví -stavební stroje.

Výroba a prodej: - europalety - dřevěné obaly - přířezy - dřevěné a překližkové bedny - podlážky a rošty. Zajištění logistiky dřevěných obalů.

Kyslíko-ozonová terapie - léčení ozónem: -inhalace ozonu. Výroba, instalace, opravy, servis: -ozonove elektrické přístroje. Výroba, prodej: -kosmetika pro posílení regenerační schopnosti tkáně.

Dodávka, prodej, montáž, instalace: -elektronické zabezpečovací zařízení - zabezpečení zboží proti krádeži - požární signalizace - kamerové sledovací okruhy - telefonní ústředny a rozvody.

Obchodní zastoupení holandské firmy Voortman Automatisering BV - světového výrobce strojů pro průmysl ocelových konstrukcí. Výrobní linky Voortman jsou stavebnicového typu kombinující vrtací, děrovací operace, dělení materiálů integrovanou pásovou pilou nebo nůžkami, pro plechy, pásovou ocel a profilové oceli s kompletním řešením výroby ...

Kovoobrábění: -obrábění kovů -nástrojárna.

Speciální výškové práce. Střechy: -montáž všech druhů krytin -rodinné domy, továrny, haly -rovné střechy, živičné pásy, Sicaplan, PVC Alcorplan, nástřik polyuretanu Komíny: -revize, odborné posudky, údržba, opravy zdiva, ocelové výstroje, elektrického zařízení -komíny tovární, ocelové -demolice komínů, demontáž, ...

Služby: -projekt, montáž a servis elektronických zabezpečovacích zařízení -ovládání telefonem -zabezpečení a dálkový dohled -montáž autopříslušnství

Výroba: - vinuté a tvarové pružiny tvářené za studena. Provedení pružin: - tlačné (s rovnoměrným i proměnným stoupáním, kuželové) - tažné - zkrutné, dvojzkrutné - tvarové - pružiny hřídelového těsnění - kroužky. Pružiny se uplatňují téměř ve všech odvětvích. Jsou dodávány především pro: - automobily, motocykly, ...

Výroba na zakázku, velkoobchod, maloobchod, prodej: -výroba obalů z vlnité lepenky -výroba obalů z přesných výsekových raznic -tvarové výseky z kartonáže -proklady.

JANE SECURITY Dodávka, montáž: -zabezpečovací systémy.