CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Maloobchod, prodej, oprava, servis: - počítače a příslunství - hardware - software - DUNA - ekonomický systém - spotřební materiál pro tiskárny.

Kovovýroba. Výroba, prodej -otočné a nástěnné stojany na propagační tiskoviny, časopisy, letáky, pohlednice, stojany na podporu prodeje, koše, stojany ze sítě, drátěný program, doplňky do prodejen vybavení trafik, zelenin, textilu, držáky na cigarety

Projekce - vytápění, plyn, vzduchotechnika Průkazy energetické náročnosti budov Energeické audity, poradenství, posudky Montáže vytápění v rodinných domech

Výroba a prodej: - vojenské kontejnery - kontejnery pro telekomunikační, navigační, monitorovací, zabezpečovací a jiné technologie - technologické domky - technologické skříně vnitřní a venkovní spec.protipožární úprava, klimatizace apod.) - telefonní hovorny a boxy - rozvaděčové skříně - sklolaminátové výrobky-anténní stožáry - ...

Nabízí: -stavebnicové kovové systémy -zařízení supermarketů -figuríny, drátěné výrobky, stojany, regály, sítě, koše. Sídlo: -Oldřichovice, 76361, Oldřichovice 47.

Výroba: -zemědělská. Rostlinná výroba -obiloviny,řepka olejka,mák luštěniny,brambory, loupané brambory (vakuově balené po 10Kg) Živočišná výroba -chov skotu a prasat -mléko Distibuce olejů a maziv značka AGIP Výroba opotřebitelných dílců zemědělských strojů na přípravu půdy a sklizeň cukrové řepy (cukrovky) Stanice technické ...

Prodej a servis: -kopírky, faxy -spotřební zboží -kancelářská a výpočetní technika. Oprava: -tiskárny -počítačové sestavy. Renovace tonerových kazet.

Maloobchod, prodej: - nábytek - návrhy interiérů a jejich realizace - design - poradenství

Prodej a servis tiskáren a multifunkcí Xerox. Prodej: - tiskárny barevné, černobílé, B&W - multifunkce - skenery - spotřební materiál zn. OKI, Xerox, Brother - papír, tisková řešení Servis tiskáren Xerox a Tektronix.

Oprava, servis: -železniční vozy a lokomotivy.

Velkoobchod, prodej: - instalatérské potřeby, nářadí - topenářský materiál - vzduchotechnika - baterie - dřezy - čerpadla - hadice - radiátory - ventilační mřížky - vybavení koupelen. Sídlo firmy: - Bělská 304/16, Ostrava - Hrabová.

Prodej, výhradní dovozce značky Fliegl: - zemědělské stroje - silniční technika - kontejnerové podvozky, návěsy - plachtové, sklápěcí, podvalníky, přívěsy - tandemové sklápěcí, speciální kombinované, kontejnerové.

Práce: -zámečnické -kovoobrábění -gravírování -broušení nožů, nůžek, nástrojů

Partner pro řeznictví a gastronomii -řeznické stroje a zařízení -chladicí zařízení a prodejní pulty -potřeby pro řezníky a uzenáře -přírodní a umělá střeva -koření a přísady do uzenin -repasované stroje a zařízení.

Odborný servis ve všech oblastech bezpečnostní problematiky.

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky.

Firma prodává hasicí přístroje a zajišťuje školení servisních techniků.

Největší obchod s vybavením domácnosti. Baterie, dřezy, koupelnové vybavení, nerezové výrobky, plastové výrobky, kování, dřezy, podlahy, dveře, ventilační systémy, pohovky, hi-fi nábytek a mnoho dalšího.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej nábytku: - kuchyňský - dětské, studentské pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek. Zakázková výroba: - vybavení nábytkem na míru - pensiony, hotely, školy, kanceláře, byty - bytový nábytek.

Velkoobchod, maloobchod: -elektronářadí WEGOMA-VIRUTEX, FESTOOL, DeWalt - frézy(KARNED, CMT) - klempířské stroje a nářadí - pily(PILANA, CMT*) - brusivo(STARCKE, TYROLIT, OLYMPUS) - lepidla - nářadí - kompresory, vzduchové nářadí(SCHNEIDER) Dřevěné polotovary: - zábradlí - úchytky - záslepky - podlahové lišty.

Zámečnictví -zámečnické práce -výroba zámků Výroba a prodej: - plasty i obaly

- výkup a prodej dřeva - doprava dřeva, - manipulační sklad - nádraží ČD - Opočno - výroba palet, hranolů, prken - prodej palivového dřeva

Výroba, prodej: - kovový nábytek - školní nábytek - kancelářský nábytek - zdravotnický nábytek.

Vyvažování: - různé točivé součásti - rotory - řemenice - ventilátory.