CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Návrh, realizace: - zahradní jezírka - závlahový systém.

Prodej: - nábytek - všechny značky bílá a černá elektro. Služby: -Cech čalouníků, Asociace českých nábytkářů - návrhy, objednávky.

Služby: - sváření - obrábění na CNC strojích - strojírenská výroba.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - výpočetní a kancelářská technika - PC, notebooky, televizory, monitory, faxy, kopírky, tiskárny, skenery, servery, PDA, procesory, paměti, základní desky.

- zámečnictví, nástrojářství - truhlářství, podlahářství

Prodej, oprava, servis: - zabezpečovací signalizace - EZS - požární signalizace - EPS - průmyslová televize - CCTV - systémy kontroly vstupu a docházky - KPS - detektory kovů - rentgeny zavazadel.

Vývoj, výroba, distribuce, prodej: - elektronické přístroje pro diagnostiku motorových vozidel - průmyslové elektroniky - měřící přístroje - přístroje pro internetovou telekomunikaci, GSM a GPRS přístroje, obchodní služby.

Výroba, prodej: -kovové policové regály, -povrchová úprava - práškové lakování KOMAXIT. Kovové regály jsou sestaveny ze stavebnicových dílů podle potřeb uživatele. -dodání v sestavách včetně spojovacích materiálů -baleny proti poškození ve smršťovací fólii -na přání zákazníka zajistíme i jiné barevné provedení ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -elektronika, domácí spotřebiče televize, videa, videokamery, hi-fi soupravy, mikrovlnné trouby, lednice, chladničky, audio-video kazety vestavěné kuchyňské spotřebiče varné konvice, horkovzdušné trouby, holící strojky. Montáž satelitů, klimatizace.

Prodej: - maziva, - provozní kapaliny, - autochemie.

Práce: -zámečnické -zednické -truhlářské.

Výroba, zámečnictví: -zámky a kování -montážní a svářečské práce v potravinářkém a chemickém průmyslu -potrubářské a zámečnické práce -výroba z nerezové i běžné oceli... Provozovna: Roudnice 105 50327 Lhota Pod Libčany

Prodej hodiny: -signální, docházkové, obchůzkové, interiérové, analogové, digitální, venkovní -příslušenství: -zálohové zdroje -zvonky -věžní stroje -informační zařízení: -teleindikační -sportovní časomíra -rozhlasové ústředny. Provoz, dílna, odbyt: -Dusíkova 3, 638 00, Brno, tel.: 545 222 595. Sídlo: -Vsetínská ...

Výroba, dodávky, velkoobchod, maloobchod gastronomická technologie: Chladící zařízení: - chlazené stoly dvou a třísekcové - chlazené stoly s vanou - chlazené vany a desky - saladety - chlazené vitríny výčepní stoly - vybavení barů Zařízení s ohřevem: - stoly výdejní - pojízdné - režony jednostranné i prokládací - ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej meteorologických stanic.

Výroba, servis: - hydraulická technika.

Výroba, montáž vzduchotechnických jednotek, servis, dodávky na klíč dle dodané dokumentace Blansko, Brno: -vzduchotechnika, klimatizace Toshiba, Sinclair a jiné -vzduchotechnická potrubí a příslušenství -teplovzdušné vytápění, větrání a odsávání budov -průmyslové odvětrávání hal -ventilátory -odsávání stoláren a svařoven -digestoře pro ...

Maloobchod, prodej: -zabezpečovací technika -kamerové systémy -požární technika -docházkové a přístupové systémy

Měření a regulace v oblasi teplárenství. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -elektronická zařízení. Projektování: -elektrická zařízení.

Pobočka. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

Velkoobchod, dodávka, montáž, servis, ověřování, revize: - vodoměry - měřiče tepla Velkoobchod, dodávka, montáž, servis: - topenářská technika: -- plynové kotle -- plynové a elektrické ohřívače vody -- zásobníky s nepřímým ohřevem -- ekvitermní a pokojové regulátory.

Výroba: - formy pro sklářský průmysl.

Prodej rychlých diagnostických testů, veterinární techniky, kardiostimulační techniky, výpočetní a kancelářské techniky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, jističe, modulové skříně a rozvaděče -nářadí a měřící přístroje.

Výroba a oprava: -zemědělské stroje.