CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Strojírenská firma strojního zařízení v současné době se specializuje na výrobu: - automatických etiketovacích strojů na samolepicí etikety - objemových plnicích strojů kapalin a gelů - speciálních zařízení pro automatizací obslužných procesů v tomto oboru. Stroje jsou vyráběny pro konkrétní výrobek dle požadavku zákazníka, včetně ...

Výroba. Dřevěné schodiště: - schodnicové zadlabané - schodnicové sedlové - bezschodnicové - vřetenové - obklady betonových schodišť Kovové schodiště: - schody, schodiště - interiérové schodnicové, dvounosníkové, vřetenové - exteriérové lomené, vřetenové - kovové schodiště.

Společnost MRU s.r.o. působí na našem trhu jako výhradní zastoupení výrobce špičkových přístrojů pro měření emisí, německé firmy MRU GmbH. Nabízíme přenosné i stacionární analyzátory spalin a další měřící přístroje pro použití v plynárenství a energetice a zajišťujeme jejich záruční i pozáruční servis. MRU s.r.o. je také autorizovanou měřicí ...

Dodáváme úsporné automatické kotle, kotelny na uhlí, pelety, obilí, štěpku, dřevo, biomasu pro ekologické vytápění a spalování. Prodáváme krby, krbová kamna, interiérové kotle s teplovodním výměníkem, sluneční kolektory, tepelná čerpadla, záložní zdroje k čerpadlům ústředního topení, regulace topných systémů, akumulace, elektrokotle, podlahové ...

Práce: - zámečnické.

Služby: - akreditované měření azbestu a jiných anorganických látek ve vzduchu a materiálech, - zpracovávání průzkumů na výskyt materiálů s obsahem azbestu, včetně vyhodnocení rizik a návrhů postupu sanace, - zajištění monitoringu sanačních prací.

Autoservis, autoopravna: -veškeré opravy -nákladní auta -osobní auta -karosářské práce -zemědělské stroje -svářecké -čelní skla novou technologií.

Prodej: -čerpadla samonasávací, kalová -domácí vodárny, darlingy -pojistné redukční ventily -kotle teplovodní -ruční pumpy -kalovky -nautily -oběhová čerpadla -nádrže -příslušenství a ND náhradní díly -kotle -kovové žebříky. Čerpadla: -servis a montáž.

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod: - lana, řetězy, vázací prostředky - sněhové řetězy a příslušenství: - ocelová lana -nerezová lana Řetězy: - vysokopevnostní pro lesní hospodářství - vysokopevnostní závěsné vázací třída - kotevní. Vázací prostředky: - lanové, řetězové, textilní - kotevní a vázací popruhy - upínací ...

Prodej: - nástroje pro třískové obrábění značek Innotool, TaeguTec, Wohlhaupter a Wexo.

Kuchyně na míru, výroba nábytku, vestavěných skříní, obchodního a kancelářského nábytku.

Práce: - kovoobrábění - kovovýroba.

Firma se specializuje na výrobu lanovodů pro osobní a nákladní vozy, motorky, stavební a zemědělské stroje a další motorová vozidla. Dále vyrábíme a dodáváme lanovody pro nové vozy DAEWOO AVIA.

Autodoprava: -nákladní. Velkoobchod: -zemědělské produkty -potraviny, nápoje -textil, oděvy, obuv -drogistické a kosmetické výrobky -elektrické spotřebiče pro domácnost -nábytek, podlahové krytiny -kancelářské potřeby -stavební materiály -železářské, instalatérské, topenářské zboží -stroje obráběcí, stavební, textilní, ...

Kovovýroba. Zámečnické práce: - svařování. Dělení materiálů. Kusová i sériová výroba.

Prodej: - tepelných čerpadel WIREMAN - tepelných čerpadel PZP. Služby: - elektromotáže. - aplikační elektronika.

Technické služby. Komunální služby. Správa a údržba: - veřejné komunikace - veřejná zeleň - veřejné osvětlení - dopravní značení. Svoz a likvidace komunálního odpadu. Elektromontážní a zámečnické práce. Pohřební služba ARON.

Kovoobrábění, kovovýroba: - brzdové potrubí - všechny typy automobilů - regály, ploty, pulty - kovoobrábění na automatech - výroba - klínky pro jízdní kola. Sídlo firmy: - Dalimilova 1203/73, Ostrava - Radvanice.

Výroba, prodej, montáž: -stavební zámečnické výrobky. Výrobky tepelné techniky: -vodní akumulační a hybridní elektrokotelny -akumulační kamna CARAT 24 -elektrické sušáky AUGUR pro sušení drobného prádla -elektrické sálavé halogenové infrazářiče AUGUR KZ.

Kovovýroba: -dělení materiálu -svařování -obrábění -lisování.

Prodej, servis, sanitace: - výčepních a nápojových zařízení.

Kovovýroba. Výroba: - nábytkové kování pro posuvné dveře - kování pro skládací dveře - hliníkové dvířkové rámky, rámečky - hliníkové rámy, rámové systémy - nábytkové doplňky - hliníkové nožky (nohy), hliníkové lišty, narážecí hrany, madla.

Pobočka. Dodávka, prodej, maloobchod, výroba, projekce: - chladicí, mrazící technika - boxy, skříně - průmyslové chlazení - klimatizační technika, klimatizace. Prodej: - chladiva - náhradní díly pro chlazení a klimatizaci. Sídlo společnosti: - Přátelství 172/42, Praha 22 - Uhříněves.