CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Montáže a servis vzduchotechnického potrubí a zařízení.

Služby: -elektroservis (sporáky, akumulační kamna, ruční nářadí) -převíjení elektrických motorů -záruční i pozáruční servis, opravy automatických praček -servis domácích spotřebičů.

Servis a opravy manipulační techniky, technické kontroly, revize LPG, prodej náhradních dílů na vysokozdvižné vozíky, bazar strojů a další činnosti spojené s provozem skladové techniky.

Projektové práce: - vytápění - vzduchotechnika - topení.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Elektromontáže, elektromontážní práce. Výroba: - elektromotory, generátory, transformátory - elektrická rozvodná, řídící a spínací zařízení. Montáž hromosvodů. Sídlo firmy: - Jana Maluchy 227/103, Ostrava - Dubina.

Opravy: -šicí stroje. Prodej: -dětské kočárky.

Prodejce solárií megaSun a dalších značek, autorizovaný servis s dlouholetou praxí, výměna a prodej trubic do solárií. Prodej opalovacích krémů Art-Of-Sun, vlastní solární studio. Prodáváme a půjčujeme kosmetické přístroje k bezbolestné liposukci.

Prodej, servis a bazar kopírek, skenerů, plotrů a tiskáren. Poskytování kopírovacích služeb. Velkoformátový tisk černobíle i barevně.

Práce: -zámečnické -soustružnické -svářečské (autogen, elektrika, CO). Výroba: -vrata -mříže -zábradlí -výrobky z kovu. Zaměření, výroba, montáž. Řezání na pásové pile.

Prodej: - hydraulická technika.

Výroba, prodej: -brusivo, lepidla, lepicí pásky -ochranné pomůcky. Pobočka: -Jihlava, Za Prachárnou 47 tel: 567578050-55, fax: 567320373 piskacasyn@piskacasyn.cz

Nabídka kovoobráběcích a tvářecích strojů a příslušenství. Soustruhy TOS po generální opravě. Náhradní díly a opravy soustruhů TOS Trenčín. Vrtačky a brusky FLOTT. Radiální vrtačky. Použité stroje: - brusky hrotové - brusky rovinné - brusky ostatní - frézky - frézky CNC - karusely - lisy ohraňovací - lisy výstředníkové - lisy ...

Firma zabývající se výrobou palet a obalového materiálu s provozovnou v průmslové zoně ve Lhotě pod Přeloučí. Dále nabízí: -sušení dřeva (kapacita sušičky 50 m3) -prodej palubek a teras -prodej stavebního řeziva -prodej truhlářského řeziva (dub, buk, smrk, borovice, jasan, bříza)

- Optické kabely a vlákna - Vazební články a rozbočovače - Kabelové spojky - Optické přepínače - Optické konektory a adaptory - Optické převodníky rozhraní - Optické rozváděče - Optické multiplexery - Pigtaily a patchcordy

Oprava strojů a zařízení i již zaniklých výrobců, zakázková výroba jednoúčelových strojů a zařízení: - tiskové stroje - osvitky - linky - potiskovací stroje - lisy na kartonáž - pomůcky pro sítotisk - nůžky - vakuové lisy - lisy na pěnový polystyren

Oprava, opravy, servis: -chlazení, mrazení -klimatizace, vzduchotechnika.

Vývoz, dovoz, repase: -grafické stroje. -tiskařské stroje. -polygrafické stroje.

Nabízíme: - obrábění, svařování a povrchové úpravy kovů. - výroba plotů, brány, zábradlí, schodišť, konstrukcí, součástek, boxů, stojanů a držáků včetně kalkulace, realizace, dovozu a montáže.

Projekce, montáž, dodávka, prodej, servis, poradenství: - vzduchotechnika, klimatizace - pro společenské místnosti, hotely, haly, restaurace, kuchyně, kanceláře, školy, rodinné domy, byty.

Technické prohlídky: - všechny typy vozíků od všech výrobců. Školení: - řidičů všech typů spalovacích akumulátových vozíků - základní a rozšiřovací kurzy - opakovaná roční školení a přezkoušení.

Poradenství bezpečnost práce, požární ochrana, vodní hospodářství - ekologie. Služby v oblasti BOZP - zajištění výkonu funkce technika BOZP - identifikace a vyhodnocení rizik práce - stanovení bezpečnostních opatření - vypracování veškeré povinné dokumentace BOZP - školení zaměstnanců a vedoucích zaměstnanců z BOZP - šetření, ...