CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba, distribuce: - sítě na balení vánočních stromků (balící sítě) - HDPE a LDPE fólie - teplem smrštitelné fólie, překrývací fólie, ruční a strojní stretch fólie - plastové obaly, obalový materiál (LDPE a HDPE pytle, sáčky) - lepící pásky. Zajišťujeme zpětný výkup použitých dutinek ruční stretch fólie, výkup fóliového materiálu LDPE, ...

Montáž, oprava, projekce: - měřící a regulační technika. Rozvádění řídících systémů v kotelnách a výměníkových stanicích. Elektroinstalace všeho druhu.

Montáž, dodávka: -elektroinstalace-výtahy -zdvihací zařízení. Práce: -zámečnické, zámečník -elektro: -mimo vysoké napětí -hromosvody, veřejné osvětlení. Revize: -elektro.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - CAD/CAM systémy - stroje a zařízení pro oděvní, obuvnický, automobilový a čalounický průmysl. - ID systémy TSC, Avery Dennison a RFID Prodej TTR tiskáren a systémů čárových kódů Centrála: NEOTEC, spol. s r.o. Jinonická 804/80 158 00 Praha 5

Opravy, servis: -jehličkové tiskárny PC, pokladní kasy -inkoustové (ingoustové) a laserové tiskárny -hlavičky tiskáren -všechny značky záruční i pozáruční servis CANON, MINOLTA, HEWLETT PACKARD, EPSON, COMPAQ, TOSHIBA, IBM*, APPLE, SHARP, STAR, BROTHER, PANASONIC, KYOCERA apod. Služby: -přijímáme opravy dobírkou.

Kovoobrábění. Strojní obrábění-soustružení - frézování - vrtání a závitování - broušení na plocho. Zámečnické práce.

Zámečnictví. Zakázková kovovýroba: - včelařské potřeby - nosiče na motocykly - hliníkové motokufry - svařování nerezu a hliníkových dílů.

Obchod, prodje, dodávka, montáž, realizace: -izolace proti hluku a vibracím -tepelné izolace. Služby: -měření hluku, akustika -návrhy odhlučnění, návrhy protihlukových opatření -hlukové studie. Izolační nateriály z polyuretanu: -SYLOMER, SYLODYN. Další výrazy: -hluk a vibrace.

Výroba: - skluzavky - tobogány - zvířátka - bazény, nádrže - střechy na traktory - krmítka - dětské atrakce - dílce bednění pro stavebnictví.

Výrobní závod. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - bytový a kancelářský nábytek - židle - kancelářské, konferenční, jídelní a kuchyňské, barové, pracovní, plastové, restaurační, kuchyňské - křesla, sedačky - kancelářské - stoly - stolní desky - lamino, sklo - věšáky - lavice.

Prodej: - dávkovací čerpadla - dávkovací stanice - vysokotlaká čerpadla pro plynárenství, petrochemii, úpravny vod, chemický a potravinářský průmysl.

Velkoobchod, maloobchod: - nábytek - eshop, internetový obchod.

Prodej ložisek všech typů firmy KG International FMZO (SAE) Povrchová úprava kovů Válečky pro dopravníky.

Výroba, prodej: - kovářské výhně - kovadliny - kleště.

Autorizovaný prodej Konica Minolta. Prodej, servis, oprava, pronájem: - barevná a černobílá multifunkční zařízení - barevné a černobílé kopírky - barevné a černobílé tiskárny - originální spotřební materiál Konica Minolta.

Prodej: - GPS navigace, pda a další elektro - Pda-navigace - E-shop.

Strojírenská výroba: -projekce, konstrukce -jednoúčelové stroje -lisovací nástroje, ohybové, střihové, manipulační -specifické nedostatkové náhradní díly ke strojům, k optickým zařízením -speciální díly dle požadavku zákazníka. Materiál výrobků: -kovový, ocelový, olověný, polyoximethylen, plexi, permaloy, nerez, polyacetal, ...

Služby: - údržba zeleně - mechanické čištění města - letní, zimní - čištění komunikací - odvoz komunálního odpadu. Sídlo firmy: - Chotěbuz, Na Šancích 165.

Import Itálie: - papírové dárkové krabice na víno - papírové dárkové krabičky - dárkové balicí papíry - vázací stuhy - stahovací stuhy - dárkové balení vína - hromadné dárkové balení.

Stavební firma. Návrh a realizace: -povrchové úpravy interiéru a exteriéru stavebních objektů -zprostředkování služeb. Projekční činnost.

Společnost ADK je vedoucím výrobcem a distributorem plánovacích systémů v České a Slovenské republice pokrývajícím většinovou část celého trhu a zaujímá dominantní pozici mezi distributory manažerského vybavení.

Velkoobchod: - hygienické zboží - drogistické zboží - dávkovače, zásobníky, popelníky, koše - kartáčnické zboží, úklidové prostředky - balicí papíry, sáčky, pytle, tašky, krabice - obaly na potraviny, pohárky, příbory - kancelářské papíry, folie - kartony, krepový, uhlový, průklepový papír.

Individuální design a realizace bytových interiérů, výstavních expozic, restaurací a barů. Český značkový nábytek Latimeria: - obývací pokoje - šatny - jídelny - kuchyně - ložnice - domácí pracovny.

Strojírenská výroba: -CNC obrábění kovů na šestiosém soustružnickém centru -soustružení na křivkových automatech -broušení na kulato.