CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Topidla, odvlhčovače, elektrocentrály, míchačky, řezačky, vibrační desky, klimatizace, shozy, vrátky, pily, vysavače a další stroje najdete v internetových obchodech i kamenné prodejně. Dodáme do 24hodin zdarma po celé ČR. Bezplatná linka.

Prodej: - kancelářská technika - výpočetní technika - spotřební materiál. Servis: - výpočetní technika - počítačové sítě - komplexní služby IT.

Kovový nábytek Rudeta. Prodej, internetový prodej: - kovový nábytek pro kanceláře, dílny, sklady a šatny - policové skříně - kartotéky - šatní skříně a lavičky - jídelní stoly - křesla a židle - regály, stojany - otočné skříně na pořadače - dílenské skříně a stoly - plastové zásobníky - ponky - archivační skříně.

Výroba: - těsnicí profilové pásy (těsnění) pro trapézové plechy - vlnitá střešní krytina - izolační polyuretanové střešní panely - samolepící těsnící pásky - lyžařské stojany - schodiště.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost. Provozovna: - K. Čapka 346, Jeseník.

Vývoj, technologie, konzultace, prodej: -ekonomický software GORDIC -informačnísystém QI -spotřební materiál: -tonery, cartridge, pásky pro tiskárny a kopírky -papíry, diskety -obnovené tonery - 50% z ceny -výpočetní technika -sestavy PC dle přání, notebooky, netbooky, tablety -opravy, servis a údržba počítačů -počítačové ...

Prodej, distribuce: - všech typů valivých ložisek a příslušenství od firem ZKL, ZVL, Kinex PSL, FAG, SKF, INA, TORRINGTON, Timken ZKL Brno, a.s., Brno, ČR ZKL-ZRL Praha, a.s., Praha, ČR ZKL Klášterec, spol. s r.o. KUVAL, s.r.o., Vilémov u Kadaně, ČR KINEX-KLF, a.s. Kysucké Nové Město PSL, a.s., Považská Bystrica, SK ...

Prodej, maloobchod: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, PC, notebooky - tiskárny, skenery, monitory - PDA, MDA, mobily - GPS - příslušenství - spotřební materiál.

Kovoobrábění. Práce: -obrábění kovů na CNC soustruhu, soustruh osmipolohová hlava -soustružení, frézování, vrtání, řezání, broušení, svařování CO2 TIG včetně dodání materiálu -zámečnická práce. Výroba: -speciální díly pro motorsport.

Výroba, prodej, velkoobchod: Kuchyně na míru: - zakázková výroba. Kancelářský nábytek: - židle, stoly, skříně. Bytový nábytek: - sedačky, židle, stoly - postele, matrace, skříně. Vestavěné skříně: - atypické - výroba na míru Podnože: - stolové.

Poradenství, prodej, oprava, servis: -čistící technika, vysavače RAINBOW.

Prodej a servis kancelářské techniky. Nabídka služeb v oblasti reklamy a digitálního tisku. Servis mobilních telefonů.

Foto služby, fotoatelier. Maloobchod: -foto přístroje -foto potřeby.

Maloobchod: - železářství. Prodej: - ochranné oděvy a domácí potřeby.

Maloobchod, prodej: -elektrické ruční nářadí -spojovací materiál -brusivo

INTERHOMA Prodej: -stroje a materiály pro dřevařský průmysl -drtiče odpadů a zařízení VECOPLAN -brousící zařízení HEESEMAN -speciální stroje a systemy LEHBRINK -odsávání a filtrace CIPRES -laminovací linky WEMHÖNER -lisovací systémy s membránou WEMHÖNER -dřevoobráběcí stroje IMA -sušárenské zařízení NARDI -lisovací zařízení ...

Maloobchod, prodej, e-shop: -mobilní telefony Lg*, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, HTC, Aligator, Apple, Doro, Evolve -baterie do mobilu -držáky na auta, na kola -handsfree, sluchátka -pouzdra -příslušenství pro mobily a PDA. Autorizovaný prodejce. Splátkový prodej.

Kominictví, komínové systémy Schiedel - stavba a sanace: - kominické, kominářské práce - odstraňování komínových závad, čištění komínů a kouřovodů - vložkování komínů - revize komínů - opravy komínů. Prodej, opravy, servis: - mechanické psací stroje - šicí stroje (smluvní partner Lada Soběslav, Brother). Autorizované měření ...

Opravy, prodej: -asynchronní motory do 250 kW -stejnosměrné motory do 350 kW -kalová a oběhová čerpadla.

Výroba, opravy: - zemědělské stroje.

Maloobchod, prodej: -malá zemědělská technika -traktory -příslušenství k traktorům -kultivátory.

Výroba litinových výrobků, městského a parkového mobiliáře a zahradního nábytku.

Prodej, servis: - výpočetní technika Elektroinstalace a revize elektro.

Distribuce a instalace - fólie na okna SDI Sun Gard a Glass Gard, ochranné, bezpečnostní, homologované autofólie, privátní, reflexní, tónovací. Fólie na okna chrání vaše zdraví: - okenní fólie výrazné snížení rizik úrazu rozbitým sklem - fólie na okna zlikvidují minimálně 97% UV záření - okenní fólie zamezení přehřívání interiérů okny v ...