CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Dovoz, prodej, eshop: - repasovaná výpočetní technika.

Vysokozdvižné vozíky: -servis, opravy.

Prodej a servis: -zahradní technika.

Prodej a servis: -vývěvy a dmychadla ELMO -vodokružné kompresory -ventilátory -rotační olejové vývěvy -rotační suchoběžné vývěvy

Montáž elektronických zabezpečovacích systémů: - zabezpečovací systémy (EZS) - požárních systémy (EPS) - strukturované počítačové sítě (UTP, FTP, STP) - telefonní systémy (PBX) - ozvučovací systémy (OZV) - televizní a satelitní rozvody (STA/SAT) - kamerové systémy (CCTV) - kontroly a oprávnění vstupu (ACS)

Prodej: - vyrovnávací můstky pro velkoobchody, sklady.

Profesionální společnost, zabývající se montáží silnoproudých, slaboproudých sytémů a kompletní činností v oboru stavenictví. Naše společnost, která vznikla v roce 2000, se zabývá kompletní činností z oblasti elektromontáží a stavebnictví. Naši pracovníci dbají Vašich konkrétních požadavků a díky své profesionalitě Vám je pomohou splnit. V ...

VK Foto nabízí: - digitální fotoaparáty - příslušenství digitálů - paměťové karty - čtečky a databanky - zrcadlovky kinofilm - objektivy, předsádky - blesky - příslušenství analog - filtry - kompakt kinofilm - brašny - dalekohledy - vodotěsná pouzdra - filmy - stativy - fotobaterie - tiskárny.

Kovovýroba Práce: - zámečnické, zámečník.

Servis a prodej domácích mrazniček a chladniček.

Prodej: - totální stanice - teodolity - nivelační přístroje - dálkoměry - stativy - další příslušenství. Zakázková výroba, servis a kalibrace geodetických přístrojů.

Prodejna F - Foto: - nové řešení fotoprodeje - internetový obchod - on - line fotosběrna - maloobchodní síť 7 prodejen s minilaby v 5ti městech ČR - digitální i klasické fotoaparáty - dalekohledy, astrohledy - inkjetové materiály.

Tuhlářství, stolářství, poradenství, . Výroba, prodej a montáž: -kuchyně na míru-počítačový návrh, dodávky včetně spotřebičů -ostatní nábytek na míru: -ložnice -děcké a obývací pokoje -vestavné skříně -vstupní haly -jídelní a konferenční stoly, i rozkládací -čalouněné židle. -renovace dveří, dveře a schodů, schody. -Ekodomy -eurookna

Zahradnické služby. Projekce a realizace zahrad. Celková údržba a rekonstrukce stávající zahrady. Stříhání živých plotů, zakládání a sečení trávníků, hnojení trávníků a rostlin. Poradenská činnost. Veškeré práce spojené s Vaší zelení. Vše odborně zhotoveno.

Prodej kompletního sortimentu oplocení: -ploty, pletivo, -sloupky, vzpěry -napínací a vázací dráty -ostnaté dráty, žiletkové dráty -svařované sítě ( PANTANET, FORTINET), -svařované panely (NYLOFOR 2D, NYLOFOR 3D), -dekorační pletiva (LUXURSUS, LUXANET), -branky, brány, vrata, vrátka, posuvné samonosné brány, -průmyslové oplocení, ...

B.P.F. MORAVIA s.r.o. Stavební stroje a zařízení. Prodej a servis: -rypadla -čelní nakladače -naftové motory. Nabízí -minirypadla - NEUSONN -kráčející rypadla MENZI - MUCK -traktor - bagr nakladače JCB -podvozkové díly (rolny, kladky, řetězy) -čerpadla vstřikovací, dopravní, -hydraulika -náhradní díly pro jeřáby -náhradní díly ...

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - svářecí (svařovací) technika - nářadí. Svářečská škola - tel. 605 260 418, 603 233 260. Školení svářečů - tel. 605 260 418.

Činnost: - zámečnictví, nástrojářství - obráběčství - konstruktérské práce ve strojírenství

Dodávka, oprava: - betonárny - zabezpečení cementových sil - řídicí systémy pro betonárny.

Výroba, opravy: - lékařské přístroje, nástroje a zdravotnické potřeby.

Prodej: - elektro - elektrospotřebiče - elektronika - IT technika - satelitní technika.

Prodej, oprava: - potravinářské stroje - dopravníky lehkého zboží - plnící stroje - stroje na plnění a uzavírání lahví - stroje na plnění konzerv a konví. Výroba a servis potravinářských strojů.