CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Montáž, prodej, poradenství, servis: - satelitní technika. Ladění satelitních přijímačů. Registrace karet, aktivace placených programů Skylink a CS link. Prodej, servis: - počítačové, PC komponenty.

Johan ENVIRO: - sorbenty - norné stěny - čisticí utěrky - rohože. Dodavatel sorpčních materiálů pro zachytávání nebezpečných látek ropného a chemického charakteru.

Nabízíme zámečnické a montážní práce, opláštění hal, montáž ocelových konstrukcí.

Prodej, maloobchod, opravy, servis: -výpočetní technika -kancelářská technika.

Balírny a pražírny. Pražení: -káva. Autodoprava. Autoservis: -opravy osobních i dodávkových vozidel -pneuservis -autodiagnostika -sváření plastů.

Výroba: - atypický zakázkový nábytek – dýhovaný, masiv, lamino ABS hrany; - vybavení interiérů - obalový materiál – vrtané dřevěné fixační výplně, přepravní bedny a krabice z masivu a překližkových desek

Kovovýroba, výroba, montáž: - ocelové konstrukce - zámečnictví - přístřešky z polykarbonátů - ocelová vrata, dveře, brány - ploty.

Typy výtahů: - malé nákladní - nákladní řetězové - lanové hydraulické - osobní lanové - hydraulické nákladní s nosností do 7000 kg. Typy řízení výtahů: - jednoduché - sběrné - duplex - frekvenčně řízené.

Služby: -údržba zeleně, strojní čištění silnic, zimní a letní údržba komunikací -nákladní a kontejnerová doprava -výroba zahradních lávek a stolů -opravy chodníků, silnic, kanálů a parkovišť -výkopové práce, úpravy pozemků včetně oplocení -správa nemovitostí.

Prodej: - vysokozdvižné vozíky a skladová manipulační technika značky cesab.

TUMA service Prodej a servis zahradní techniky: - motorové pily DOLMAR - motorové sekačky - křovinořezy a vyžínače - sekačky - náhradní díly. Broušení řetězů.

Výroba, služby na zakázku: -kovoobráběčství -zámečnictví -topenářství -montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Voda, topení, plyn Brno, kanalizace vč. přípojky, přípojka. Práce: -vodoinstalační, vnitřní odpadní potrubí -plynařské -topenářské. Výrobky, obchod, prodej: -drtiče jádrového ovoce -lisy na ovoce.

Strojírenská činnost: - obrábění - zámečnické práce - svařování.

Zahradní technika a elektronářadí. - prodej a servis

Kovoobrábění a nástrojářské práce: -elektroerozivní obrábění -frézování, CNC frézování -soustružení, broušení na plocho i na kulato -výroba lisovacích a tvářecích forem -lisovací nástroje -lisování z plechu a z plastu.

Revize, opravy: - zdvihací zařízení - mostové jeřáby - kladkostroje.

Prodej, montáž, opravy a servis chlazení, klimatizací i autoklimatizací, chladicích a mrazicích boxů, domácích ledniček a mrazniček.

Internetový prodej: -http://www.jamashop.cz -elektronářadí -pneunářadí -akunářadí -ruční nářadí -stroje -nástroje -zahradní technika -sekačky -čerpadla -kotevní technika -kotvy -hmoždinky.

Pronájem, půjčovna: - zemědělské stroje.

Opravy+ dodání náhradních dílů -šicí stroje, overlocky Opravuji šicí stroje- je to můj koníček již 30 let.Všechny značky.

Opravy: - automobily - karoserie. Práce: - zámečnické. Doprava: - autobus - vnitrostátní.

Služby: - kovovýroba, - rytecké práce, - zámečnictví. Airsoft upgrade, náhradní díly.

Prodej lesní a zahradní techniky HUSQVARNA, STIHL, NAREX, FISKARS: -motorové pily -křovinořezy -travní sekačky -vyžínače -nářadí -zahradní traktory Prodej: -elektrické nářadí NAREX -ložiska -gufera -elektromotory. Příjem do opravy: -elektromotory -čerpadla -svářečky. Výroba: -atypické rozvaděče NN. Pobočka Bytíz ...

Maloobchod, prodej, servis: -nové počítače. -použité počítače.