CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, servis, pronájem KÄRCHER: - průmyslové vysavače - kobercové extraktory - vysokotlaké mycí stroje s ohřevem i bez ohřevu - čistící chemie. Prodej, servis, pronájem REA CZ- výhradní zastoupení pro ČR: - mobilní teplovzdušné topné agregáty.

Výroba, prodej: - diamantové nástroje i z KNB (orovnávací, brusné) - nástroje řezné z polykrystalů.

Svářečské potřeby. Zabýváme se prodejem: - MIG/MAG - TIG svařovacích potřeb - techniky pro svařování a řezání plamenem. - přídavné materiály - brusné kotouče - sortiment pro pájení - ochranné pomůcky. Opravujeme autogenní techniku výměnným způsobem. Počátky naší prodejní činnosti se datují na začátek 90. let. V té době jsme pod ...

Topení, topenářské práce: - servisní služby – seřizování a opravy pojistných, redukčních, uzavíracích a zpětných armatur - zajištění kalibrace měřících přístrojů - doprava - poradenská činost - kompletace zakázek pro stavební i montážní firmy. Sortiment: - průmyslové armatury - topenářské armatury - plynové kotle a ohřívače ...

Skladovací služby Skladování materiálu V paletových regálech V policových regálech Na volné ploše uvnitř i venku Manipulační služby Manipulace s materiálem a kabely Dělení a převíjení kabelů Balení materiálů Kompletace zboží Nakládka a vykládka zboží vysokozdvižnými vozíky.

NetRex s. r. o. vytváří moderní širokopásmové služby a přináší zákazníkům nové způsoby zajištění bezpečnosti. NetRex sídlí v Praze a tvoří jej zkušení profesionálové z oboru internetových a telekomunikačních služeb.

Prodej, servis, půjčovna: -malá stavební, lesní, zahradní mechanizace a nářadí -bourací technika -vrtací technika -hutnící technika -řezací technika -zahradní technika.

Vlk-Project. Výroba a prodej: - lesní navyjáky, dvoububnové - štípací procesor - hydraulické ruky - traktory - čtyřkolky.

Stavební zámečnictví. Instalatérské práce.

Zakázková výroba, prodej: - schody, schodiště, dřevěné schody - kovové schody - zábradlí, skleněné zábradlí - kombinovaná schodiště - luxusní schodiště - nerezová schodiště, - obklady betonového schodiště - venkovní schodiště. Návrhy a cenové nabídky, 3D pohledy, ukázkové studio.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -ocelové haly -ocelové stavby.

Obchodní činnost: -energetické centrum.

Zprostředkovatelská činnost. Zámečnictví.

Kovářská umělecká dílna. Zakázková výroba: -kované brány, branky, mříže, zábradlí, točitá schodiště, lampy, vývěsní štíty -kovaný nábytek zahradní stolky a židle, sedací soupravy, postele, vitrýny -bytové doplňky zrcadla, věšáky, krbové soupravy, svícny -zbraně pro dekoraci meče, dýky, sekery, kopí, brnění -zahradní a ...

Práce: - zámečnické - frézování, soustružení, obrážení - broušení, vrtání, sváření, řezání.

Práce: - zámečnické - kovovýroba - obrábění kovu Výroba: - topné vložky do plynového průtokového ohřívače vody - exkluzivní grilovací jehly - subdodávky dílů při výrobě strojů, padáků, atd. - městský mobiliář, brány, schody

Výroba: -interierové celky -vestavěný stylový nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek -dveře -schodiště -dřevěné fasády

kovoobrábění -broušení na plocho - až do 6m délky -frézování CNC -dělení materiálu

Trezorová technika Neprůstřelné konstrukce, stěny a dveře Bezpečnostní dveře, stěny a mříže Vstupní dveřní systémy Protipožární dveře a stěny Výdejní zařízení hotovosti - přesuvné misky, propustě Poradenství, odborné posudky v oboru bezpečnosti - odolnost proti vloupání .

Pila. Výroba: -palety EURO -palety jednoúčelové atypické podle předlohy -dřevěné obaly. Prodej: -řezivo -palivové dříví -piliny.

Zámečnictví, kovovýroba, výroba, prodej, dodávka, distribuce: -výroba manip. techniky (lžice, lopaty, kleště na seno) -ocelové konstrukce (výroba a montáž) -výroba armatury -stavební zámečnické práce (schody, zábradlí, ploty) -stavební zámečnictví -skružování profilů -posuvné brány, vrata Zemědělské, stavební, lesnické ...

Zakázková výroba, montáž: - kompaktní řídící jednotky pro vzduchotechniku a vytápění - regulace pro řízení chodu a tepelného výkonu vzduchotechnických a klimatizačních jednotek. Dodávky celků měření a regulace.

Projekční a konstrukční kancelář: - schodišťové systémy ADACO. Výroba, montáž, prodej, maloobchod: - schodiště, schody, zábradlí, balkony.

Výroba z nerez oceli a CNC obrábění.