CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej: - vysokozdvižné vozíky DESTA a HYUNDAI Oprava, servis: - vysokozdvižné vozíky všech typů a značek -smluvní servis DESTA a HYUNDAI Forklift Europe - montáž a servis-zařízení LPG - technická kontrola, školení řidičů VZV

Velkoobchod papírem - kancelářské potřeby - papíry do tiskáren - spotřební materiál - tiskopisy - školní potřeby - obalové materiály - hygienický program

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -meřící, revizní a zkušební přístroje -neelektrické měřící přístroje -automatizační a senzorová technika -tepelné elektrické systémy -spojový materiál pro elektrotechniku -světelné zdroje TUNGSRAM -energie ze slunce-solární fotovoltaické články -detektory plynů -měřič teplot -filtrační systémy ...

Maloobchod, prodej, e-shop: - kancelářská a výpočetní technika - spotřební materiál - tiskárny, notebooky, monitory, televize, projektory, faxy, kopírky, skenery.

Prodej, oprava, servis: - ledničky - mrazničky - průmyslové chladící zařízení

Zakázková kovovýroba: - mříže - vrata - dveře - zábradlí - schody - točité schody Svářečské práce. Nouzové otevírání dveří, aut, trezorů.

Výroba, prodej, E-shop: - nábytek na míru - školní nábytek, nábytek pro počítačové učebny, odborné a jazykové učebny, vybavení kabinetů a šaten. Truhlářské práce.

Zahradní realizace. Návrhy, realizace a údržba zahrad a veřejné zeleně: -sadové úpravy -zahrady na klíč -studie od zahradního architekta -osazovací plán zahrady -rozpočet celkové zakázky -realizace dle možností zákazníka, i po etapách -terénní úpravy zavlažování Pravidelná odborná údržba za příznivé ceny. Internetová poradna.

Výroba: -moderní nábytek -designové kuchyně -vestavěné skříně -vybavení kanceláří -skleněné dveře a dělící příčky -interierové dveře a zárubně. Využijte služeb bytového architekta s grafickou vizualizací návrhu interieru.

Prodej: -počítače a komponenty -různé sestavy na přání.

Služby: -úklid domácnosti, kanceláře -čištění koberců strojem s rotačním kartáčem vhodné i po malování podnikům i soukromým osobám -půjčování strojů na čištění -mytí a čištění okna, výlohy -stavební práce.

Autodíly. Maloobchod, prodej: - oleje - autodíly - příslušenství - filtry. Další provozovna: - Olomouc, Rooseveltova 25.

Rostlinná výroba. Oprava: -zemědělské stroje -traktory.

Obalová a značkovací technika.

Výroba: -zařízení pro bezpečnou likvidaci sterilizačního plynu ETO. Prodej, distribuce, servis: -sterilizační technika pro zdravotnictví, veterinární kliniky, farmacii, archívní pracoviště včetně validační techniky.

Velkoobchod, prodej, servis, kalibrace: -elektrické a elektronické měřící přístroje -klešťové přístroje -revizní -megmety -multimetry -luxmetry -zkoušečky -rozvaděčové stroje -panelové přístroje -měření izolací -bočníky -transformátory proudu -elektroměry -dataloggery -labolatorní přístroje -galvanické oddělovače -registrační ...

Aplikace Elektronických Systémů. Prodej, montáž, servis, revize: - EZS - elektronické zabezpečovací systémy - EPS - elektronické požarní systémy - EKV - elektronická kontrola vstupu - ACS - docházkové systémy - CCTV - analogové a IP kamerové systémy - SK - rozvody strukturované kabeláže - DVT - domovní telefony a videotelefony - ...

Umělecké kovářství. Výroba, montáž: - kovové ploty - brány - mříže - zábradlí - krbové nářadí - svícny. Práce: - kovářské - stavebně zámečnické - kovoobráběcí. Zdobné zámečnictví.

Strojní servis: -broušení válců (automobilový průmysl).

Práce: -konstrukční ve strojírenství -technologické -vytvoření strojírenské výkresové dokumentace ve 3D programu.

Opravy, údržba, servis: -elektronika -internet -letecké radiostanice -letecké navigační systémy GPS -kancelářská technika: -tiskárny -file servery, -PC stanice -další elektronická zařízení na zpracování dat -sítě LAN. Výroba: -rozhlasové a televizní vysílače -přístroje pro drátovou telefonii (tel.ústředny) a ...

Výroba, prodej: -klempířské stroje a zařízení -zakružovací a ohýbací stroje -signovačky -rýny -moravské okapové žlaby -stroj na výrobu okapových žlabů -zakázková kovovýroba. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník.

Stolařství: -okna - eurookna -dveře a zárubně -schody -kuchyňské linky, kuchyně -bytový nábytek -kancelářský nábytek.

Velkoobchod, prodej: -průmyslové zboží -kuchyňské zboží -domácí potřeby -zahradní nářadí ruční

Služby výrobcům nápojů, zejména pak výrobcům vína, piva, lihovin a minerálních vod. Nabídka produktů: - hliníkové šroubovací uzávěry - stroje na výrobu nápojů (deskové křemelinové filtry, pístová čerpadla, destilační kolony, průtokové pastéry, flotátory, kompletní zařízení pro regulaci kvašení moštů apod.