CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba - zdravotnictví: - vata a obvazový materiál - jednorázové zdravotnické prostředky - zdravotnické přístroje a zařízení, chirurgické a ortopedické pomůcky. Barrier - sety, roušky, operační pláště, operační čepice, oblečení, ústenky, incizní fólie. Klinidrape - sety, roušky, operační pláště, operační čepice, oblečení, návleky na ...

Prodej, převíjení: - převíjení asynchronních třífázových jednofázových motorů od 0, 1 do 55 kW - převíjení, opravy kalových a oběhových čerpadel - převíjení elektromagnetických brzd a spojek - převíjení vibrátorů, dvouotáčkových motorů - opravy dopravníkových elektroválců - prodej nových elektromotorů - prodej náhradních dílů a ...

Záměčnictví. Výroba a montáž: -garážová sekční vrata -vjezdové brány křídlové -vjezdové brány posuvné kolejové nesené bez dotyku země -možnost elektrických pohonů včetně dálkového ovládání a zabezpečovací elektroniky ke všem výrobkům. Služby: -přesné řezání ocelí.

Práce: -zámečnické. Výroba: -kovová vrata. -kovový nábytek.

Prodej: - komunální a zemědělská technika - traktory - sekačky.

Nástrojářství. Výroba: -lisovací nástroje -CNC obrábění.

Návrh, projekt, realizace, servis - gastronomické provozy, restaurace - konvektomaty - kotle, kávovary - výdejní systémy - mycí stroje - vzduchotechnika - činnost technických poradců v gastronomii. Kamenná prodejna gastrozařízení.

Pokrývačství, zednictví, klempířství, izolatérství, tesařství, technickoorganizační služby v oblasti vyhrazených plynových zařízení.

Opravy, servis: - navijáky - převodovky - hydraulika - lesní traktory. Prodej: - náhradní díly VOLVO.

Prodej: - železářství - barvy, laky - spojovací materiál - nářadí - truhlářské a instalatérské potřeby - potřeby pro kutily, dům a zahradu

Prodej: - pravé evropské vlasy - kvalitní kadeřnický materiál - pomůcky pro prodlužování vlasů metodami bellargo, micro-ring i keratinovými spoji.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop, internetový obchod: - kancelářské potřeby, zboží - papír - školní potřeby - spotřební materiál - kancelářská technika - kancelářský nábytek - pracovní pomůcky, úklidové prostředky, drogerie.

Ocelové konstrukce a technologie. Kompletní dodávky, včetně zajištění projektů, spodních staveb a montáže: -ocelové konstrukce staveb -skladové haly -průmyslové objekty -zámečnické konstrukce -polykarbonátová skla -kovové-skleněné -fasády -portály -interiéry -světlíky. Zámečnictví: -pojízdné brány -okrasné mříže, ...

Projekt, výroba, instalace, servis: - ponorná míchadla.

Poradenství a komplexní zajištění služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany.

GeoFocus je dynamická společnost poskytující lokalizační služby pro osobní bezpečí a ochranu rodinného života, stejně jako řešení zajišťující monitoring a ochranu ve zdravotnictví, sociálních službách a komerční oblasti. Díky vlastnímu GeoFocus řešení a dalším používaným technologiím jsme schopni dodávat naše služby v mnoha oborech a ...

Informační technologie. Nabízíme: - komplexních služeby v oblasti: - poradenství, dodávky, servisu a podpory v celém spektru informačních technologii IT.

Stavební ocelové systémy PEB ( Pre-Engineered Buildings ) vyvinuté v USA a v licenci vyráběné společností ZAMIL STEEL BUILDINGS Co.Ltd. PEB systém je tvořený ze svařované rámové konstrukce proměnlivého průřezu profilu I pro haly o rozponu až do 80 m bez vnitřních sloupů se sedlovou střechou a pro haly do rozponu 50 m s pultovou střechou.

Dovoz, vývoz, import, export, obchod, prodej, konzultace, dodávky na klíč, uvedení do provozu, oprava, servis i pozáruční: -lékařská technika, přístroje, zařízení, spotřební materiál HiTec: -břišní chirurgie a ortopedie HAEMOSCOPE: -tromboelastografie(thromboelastography) -hemostáza (bed side monitoring) Kardiochirurgie: GISH ...

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla - solární systémy - vzduchotechnika a klimatizace.

Velkoobchod, maloobchod: -kancelářský a bytový nábytek tuzemský i z dovozu. Prodej: -nový i použitý kancelářský nábytek kovové uzamykatelné skříně, kovové šatní skříně, otočné židle a křesla, konferenční stoly, regály -bytový nábytek obývací stěny, kuchyňský a čalouněný nábytek, válendy, sektorové skříňky, sedací soupravy.

BOKI robotizované systémy spol. s r.o. je ryze česká soukromá firma, zabývající se od roku 1992 vývojem a výrobou jednoúčelových svařovacích strojů pro obloukové ( MIG/MAG, WIG, pod tavidlem ) a odporové svařování, přivařování svorníků a dodávkami robotizovaných pracovišť pro svařování, manipulaci s materiálem a další technologie.

Prodej a servis lékařských přístrojů. Výhradní servisní a obchodní zastoupení firmy Toshiba Medical Systems Europe pro Českou a Slovenskou republiku.

Prodej: -nábytek bytový -nábytek kancelářský. Zajištění odvozu+montáže. Vybavení interiérů. Kuchyňské studio: -zpracování zdarma na PC -montáž v ceně -dodávka včetně dřezů a elektrospotřebičů.