CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Služby: - fasádnické práce - zateplování budov, systémem ETICS - veškeré povrchové úpravy - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Zakázková výroba - nábytek: - vestavěné skříně - kuchyně, kuchyňské linky - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - bytové doplňky. Restaurování, renovace nábytku. Sídlo firmy: - Nerudova 250/39, Ostrava - Vítkovice.

Kuchyňské studio. Maloobchod, prodej: -bílé zboží, vestavné spotřebiče elektrospotřebiče -lednice, mrazničky, vinotéky, pračky, myčky, sporáky, dřezy, vestavné chladničky, vestavné trouby, varné desky, vestavné mikrovlnné trouby, espressa, vysavače, sušičky, odsavače par.

Činnost: - zámečnictví - kovoobrábění

Monitorování a sledování vozidel. Vývoj, výroba a distribuce: - elektronické systémy pro silniční a kolejová vozidla - vyhodnocení spotřeby pohonných hmot.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská a telekomunikační technika - spotřební materiál - počítače - tiskárny - software - snímače a tiskárny čárových kódů - pokladny a vážní systémy - sportovní pohár a trofeje.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - klíče a autoklíče. Nouzové otevírání dveří bytů a automobilů. Prodej: - bezpečnostní kování a zámky. Broušení nožů a nůžek. Sídlo firmy: - Česká 1277/19, Bruntál.

Zámečnictví. Kovovýroba, obrábění: -kovová vrata, ploty, police, mříže, schodiště, zábradlí, zahradní krby, grily, udírny, teplovzdušná kamna a krby na dřevo i kachlové provedení -ocelové stavební konstrukce -krbové vložky na míru do stávajících krbů. Práce: -frézařské -soustružnické -lisařské lisování ...

Školení: - BOZP - bezpečnost a ochrana zdraví při práci - hygiena práce - požární ochrana. Zpracování Prohlášení o shodě. Revize: - elektro - hromosvody - hasící přístroje, hydranty - tlakové a zdvihací zařízení. Výkon koordinátora BOZP.

Autorizovaný zástupce Bauer Kompresseren pro ČR. Nabízíme prodej, servis a instalace tlakových rozvodů kompresorů a systémů Bauer.

Montáž: -voda -topení -plyn -tepelná čerpadla -solární kolektory.

Kovářství a zámečnictví. Výroba, montáž: -vrata -brány, automatické pohony bran -oplocení -mříže -zábradlí -ocelové konstrukce.

Výtahy: -výroba, dodávky, montáž, modernizace, -střední a generální opravy -servis -revize, provozní prohlídky, mazání -pravidelná preventivní údržba.

Maloobchod, prodej, velkoobchod: - ruční elektrické nářadí - brusivo - spojovací materiál, hřebíky, vrtáky - zahradní a lesní technika - železářství.

Maloobchod, prodej, velkoobchod: - ruční elektrické nářadí - brusivo - spojovací materiál, hřebíky, vrtáky - zahradní a lesní technika - železářství.

Maloobchod, prodej: - ruční a elektrické nářadí - zahradní technika - brusivo - obráběcí stroje, frézy - tesařské el.nářadí - krby, kamna - pletivo.

Maloobchod, prodej, velkoobchod: - ruční elektrické nářadí - brusivo - spojovací materiál, hřebíky, vrtáky - zahradní a lesní technika - železářství.

Výroba, opravy: letecké motory MIKRON III. Provozovna: letiště, Staré Město u Mor. Třebové 56932 tel./fax: 461312883 zodpovědná osoba: Václav Říha .

Služby: - výroba laviček - zámečnictví - výroba pískovišť, pískoviště

Stavební práce: - tesařské - zámečnické - plynařské. Zateplování budov.

Truhlářství: -výroba ze dřeva masiv, dýhovaný masiv, dýha, laminodesky -okno, okna -dveře -oddělovací stěny -palubky -dýhované obklady -nábytek -kancelářský, dětský, kuchyňský, stoličky -nábytek pro restaurace, bary, vinárny -postele, válendy i s úložným prostorem, palandy.

Prodej, oprava: -svařovací technika -bodové svářečky.

Stavby: - silniční a železniční mosty - železniční stavby - dopravní stavby - kovovýroba - prodej stavební chemie - truhlářská výroba.