CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Profesionální bezpečnostní opatření pro ochranu osob a majetku. Elektronické zabezpečovací systémy.

Výroba: - brány, branky - ocelové přístřešky - zábradlí klasické i nerezové - ocelové designové květináče s různou povrchovou úpravou - kovové doplňky do interiéru i exteriéru. Opravy alu disků. Broušení nožů. Svařování technologií MIG-MAG i TIG.

Společnost i-Sol, s.r.o. se specializuje na strojní zařízení, robotizaci a průmyslovou automatizaci.

Velkoobchod, maloobchodní prodej: - folie a hadice, sáčky, pytle, tašky včetně potisku - plachty, i s oky - sáčky na psí exkrementy - bublinkové folie, také antistatické - lepicí a vázací pásky, včetně potisku - tenisové lajny a kotve - svářečky folií a teflon - hadičky, trubičky, profily - etikety samolepící - papír i ...

Mezi hlavní činnosti společnosti VKF - nástrojárna s.r.o. patří konstrukce a výroba forem pro vstřikování a vyfukování plastů. Dále provádíme návrh i výrobu grafitových elektrod a opravy forem. Sídlo naší firmy najdete v Praze, městská část Žižkov na ulici Na Jarově. Nástrojárna, konstrukce, výroba: - formy pro vstřikování, vyfukování ...

SP KOVOTOPLAST - stavby s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou kovovýrobu, provádění staveb, zámečnictví a montážní práce.

Povrchové úpravy - renovace, nátěry povrchů: - pískování (tryskání) - metalizace (šopování) - metalizace (studené zinkování) - čištění suchým ledem - nátěry výrobků - tryskání suchým ledem.

Zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňské linky – nábytek a to jak masív, MDF nebo lamino -doplňky-dvířka, pracovní desky -obývací pokoje, konferenční stoly, obývací, stěny, komody, TV a HI-FI stolky -dětské pokoje, psací stoly, šatní skříně, police, prádelníky -kancelářský nábytek, psací stoly, skříně, kontejnery -koupelny, ...

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Výroba, montáž, servis, velkoobchod: - vybavení hotelů, restaurací, barů, provozoven - nerezový nábytek - gastro zařízení.

Prodej, maloobchod: - nářadí - kování - zámky - svářecí technika. Výroba: - klíče, autoklíče.

Technické služby, příspěvková organizace obce Šenov u Nového Jičína. Služby: - sběr, třídění odpadů a jejich zneškodňování - údržba majetku obce - úklidové služby - údržba veřejné zeleně - opravy vozovek a chodníků.

David Voda se zaměřuje na bezpečnostní a požární systémy, mechanickou ochranu a elektromontážní práce.

Specialista na realizaci a instalaci interiérů

Výroba: -stylové interiéry -mosaz, nerez -kovový nábytek -zařízení pro zdravotnictví a gastronomii -zákázková a sériová výroba -certifikáty na průmyslový vzor na zábradlí a na kovové konstukce -maloseriová výroba pro BOSCH a další.

Výroba a prodej nábytku na míru: -kuchyně -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -ložnice, postele -konferenční stolky -sedací soupravy -jídelní stoly a židle -komody -dětské pokoje -zdravotní matrace -bytové doplňky -vybavení domů pro seniory.

Prodej -svářecí technika -nářadí -pracovní a ochranné pomůcky -kompresory.

David Bargl se zaměřuje na plynoservis, montáže kotlů, tepelných čerpadel, kotelen a na instalatérské práce.

KLÍČSERVIS s.r.o. se zaměřuje na systémy generálního klíče, mechanické zabezpečení a elektronické přístupy.

Výroba: - protlačovací filtry - zvlákňovací tryskové filtry - těsnění - filtrační pásy - lícovací opěrné desky - filtrační svíčky - síta pro domácnost - filtrační elementy - nástěnné a stropní osvětlení.

Kovoobrábění - CNC soustružení - CNC frézování Zpracování - kovy

Zednictví Kovářství, podkovářství Zámečnictví, nástrojářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Pokrývačství, tesařství

Služby v oblasti BOZP bezpečnost a ochrana zdraví při práci Služby v oblasti PO požární ochrana

Od roku 2002 vám přinášíme profesionální řešení v široké oblasti související s informačními technologiemi. Na základě již dlouhodobých, dvacetiletých zkušeností v tomto oboru, jsme se z malé firmy postupně rozrostli v početný a silný tým odborníků. Tým, který je vždy připravený řešit jakoukoliv technickou výzvu. Jsme kolektiv zejména ...

Montáž: -eurookna, dveře, kancelářský nábytek, kuchyňské linky.