CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej kancelářského nábyteku a židlí, bytový nábytek, sedací soupravy, židle, stoly a doplňky. Kompletní realizace interiérů a návrhů.

Pohostinství: -restaurace. Služby: -ubytování: -motel. U silnice E-50. Práce: -zámečnické -natěračské a malířské.

Práce: - knihařské, vazačské - paspartování - kartonáž - zlacení - tisk.

Technologie pro svařování plastů: - svářečky trubek - ruční termostatické - ruční elektronické - mobilní přípravky - svařovací zařízení mechanická - svařovací zařízení s přítlakem - svářečky elektrotvarovek - svářečky desek a fólií - ruční horkovzdušné.

Dřevovýroba: -přepravní palety.

Velkoobchod, maloobchod, provoz, prodej, pronájem, oprava, servis: - nápojové automaty - instantní směsi a kelímky - prodejní automaty na kusové zboží - espresso kávovary - výdejníky vody, vodní ochlazovače na výdej teplé i studené vody - dovoz stolní vody - plastové barely. Sídlo společnosti: - Okružní 851/30, Karviná - Ráj.

Zámečnictví. Výroba: -zámky, kování.

Výroba, prodej, servis, opravy - SCHWING - elektrické stroje: - autočerpadla - autodomíchávače - betonárny - čerpadla průmyslových kalů - čerpadla s domíchávačem - recyklační zařízení - separátní výložníky - staveništní čerpadla - systém mokrého nástřiku. Technologie pro výrobu, přepravu a ukládání betonových a maltových ...

Výroba, oprava, restaurování: - historická svítidla. Výroba: - atypická svítidla - doplňkové předměty z kovů, dřeva, skla a keramiky. Výroba, restaurování: - umělecké kování a zámečnictví - sakrální a liturgické předměty. Umělecké sklenářství: - vitráže - malba na tabulové sklo. Návrhy a realizace: - informační soustavy ...

Oční optika, optometrista. Služby: -veškeré služby pro slabozraké (oprava, čištění, ..) Maloobchod, prodej: -brýle, optické přístroje, dalekohledy, mikroskopy, triedry.

Prodej, montáž: - klimatizační a VZT zařízení, - zvlhčovače a odvlhčovače vzduchu, - tepelná čerpadla, - chladiče kapalin a chladicí zařízení.

Strojírenství, strojírenská výroba: - olepovací stroje, automatická olepovačka hran Miniprof - jiné zařízení potřebné pro olepování - ruční frézy - snadné uchycení dílců - odsávací technika - Miniprof Centrum - závěsné pracoviště - jednoúčelová manipulační technika.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebnicový papírový nábytek -bytové doplňky -stropní podhledy a lišty.

Prodej, e-shop: -vybavení do obchodu -figuríny torza, torza 3/4 těla, od pasu -krejčovské panny potažené textilií -dámské manekýny, dětské manekýny, pánské manekýny -aranžerské hlavy -paruky pro aranžování -dámská móda, dětská móda -prodejní stojany -plastové výlisky torza -torza, manekýny -stojany na šperky, dekolt na šperky, bystra na ...

NO+BL je český výrobce a prodejce kancelářského návytku a židlí. Vyrábíme 9 kompletních řad dýhovaného i laminovaného nábytku, od luxusního Senátora až po užitkový typ Technik. Nabízíme kompletní služby od návrhu až po montáž. Provozujeme 5 obchodů po celé ČR.

Výroba nábytku na míru: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - ložnice, chodby - vybavování provozoven - kanceláří nábytkem - ordinace

Servis a prodej: - kopírek, multifunkcí, tiskáren a faxů. Prodej: - spotřebního materiálu Renovace: - tonerových náplní do laserových tiskáren

Výroba: - spojovací dílce - přípojky svařitelné, šroubovací - matice - hrdla - duté šrouby. Válcování závitů, vrtání. Kovovýroba, kovoobrábění.

Výroba: - motorové šrouby - kolové šrouby - čepy kola - lisy - nůžky pro dráty - kovoobrábění

Výroba z nerezu: - brány a vrata - Výroba z oceli: - ocelové konstrukce - schody, balkony

Prodejní a servisní centrum: * Zahradní a komunální technika: - elektrické a motorové travní sekačky: VARI, HONDA, MTD*, MOTOR JIKOV, BRILL - žací traktory: KARSIT, AGS*, HONDA, MTD*, BRILL, WISCONSIN - motorové vyžínače a křovinořezy: HONDA, DOLMAR, MTD - elektrické vyžínače, nůžky na živý plot, vysavače listí VALEX, vřetenové ...

Montáž: -garáže, sklady, dílny, prodejny -opláštění a zateplení budov -lehké ocelové konstrukce-i výroba -stavebně zámečnické práce. Do 14.12.2011 provozovna na adrese České Budějovice, Vodní 21.