CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Konstrukce nových strojů: - produkční stroje - montážní automaty - balící stroje - stroje pro tiskárny - zpracování plastů.

E-shop: - nejmodernější totální stanice - rotační laser - digitální teodolit - laserový dálkoměr - mezníky PLASTMARK - transformační program - digitální nivelační přístroj - optický nivelační přístroj - GPS RTK sestava - GPS pro GIS - potrubní laser

Prodej, montáže, servis, zkoušky RTG techniky.

Zastupujeme firmu Edgetech Europe GmbH. PRODEJ: - Super Spacer - myčka na sklo - stroj pro výrobu izolačních dvojskel

Prodej, nákup, servis, oprava: - obráběcí stroje - pásové pily na kov - svářecí technika. - cnc obrábění

Prodej a servis technologií pro povrchové úpravy. Otryskavaci technologie CLEMCO a airless lakovaci čerpadla pro aplikaci vysokosušinových nátěrových hmot WIWA.

Stolařství, stolařské práce. Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - nábytek - školní nábytek - kuchyňský nábytek. Návrhy interiérů. Příprava materiálu pro kutily, formátování dřevoplošného materiálu a možnost olepování hranami ABS.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - notebooky - mobilní telefony.

Oprava, sevis: - vysokozdvižné vozíky - manipulační technika. Montáž, instalace, oprava, sevis: - satelity.

- projektové a inženýrské služby v oboru energetika PROJEKCE: - kotelny - kotle - vzduchotechnika - klimatizace - chlazení DODÁVKA: - komponenty řídících systémů JOHNSON CONTROLS a SCHNEIDER - komponenty pro měření spotřeby tepla SONTEX - komponenty pro měření a regulace - technologické zařízení pro kotelny PROVÁDÍ: - ...

Zámečnictví. Montáž: -ocelové konstrukce. Demontáž i montáž: -střešní plechové krytiny.

Vývoj, výroba a prodej: - měřicí a regulační technika

Autoservis, autoopravna. Oprava vozidel: -autoklempířské práce -všechny druhy automobilových karoserií -svářečské práce.

Konzultace, projekce, dodávka, montáž a servis: -měřící a regulační technika. Prodej, montáž, uvedení do provozu a servis: -kotle VAILLANT -topení, regulace, teplá voda. Zakázková výroba, prodej: -elektrorozvaděče včetně posazení i pro měření a regulaci. Montáž: -ústřední vytápění -systémy kontroly a řízení -plynové ...

Služby: - klíčová služba - nouzové otevírání zámků - montáž žaluzií - údržba nemovitostí.

Prodej, servis: - výpočetní technika - obchodní a účetní programy Připojení k internetu Webdesign a tvorba internetových stránek Tvorba e-shopu Servis IT, správa sítí Tomáš Krůžela, kruzela@oryx.cz Mobil: 777 200 194 Redakční systémy, e-shop, aplikace Roman Králík, kralik@oryx.cz Mobil: 777 814 043 Účetní a obchodní ...

- vývoj a výroba jednoúčelových strojů, testerů, kontrolních zařízení, montážních a technologických linek; aplikace robotů a kamerových systémů - zákaznický software a elektronika na klíč.

Výroba: - plastové obaly ( misky, blistry, průsvitná víka, vložby do krabic ) - další obalové součásti ( výstřihy z kovů, plastů, papíru )

Výroba,export: -laboratorní sklo: -nálevky,odvažovačky,kádinky,zkumavky, míchací tyčinky,pipety,byrety, automatické byrety,chladiče,dávkovač, destilační přístroj apod. -technické sklo: -hustoměry,přesně tvarované trubičky do textilních strojů,odměrné válce, odsávačky mateřského mléka apod. -lustrové komponenty ...

Prodej: - zdravotnického spotřebního zboží - lékařských nástrojů - diagnostických pomůcek - přístrojů - lékařského nábytku. Poskytujeme kvalifikovaný servis a poradenství.

Kovovýroba. Provádí: Zakázkovou i sériovou výrobou. Hlavní činností je svařování ocelových konstrukcí v ochranné atmosféře metodou MIG/MAG. Vyvoj, úpravy, výroba a opravy speciálních přepravních palet pro transport kovových i plastových dílů s pevným uchycením, převážně pro automobilový průmysl. Na deseti svařovacích pracovištích vyrobíme ...

Prodej: - výpočetní technika - PC konponenty - kancelářská technika - notebooky - servis notebooky

Projekty, výroba, realizace: - malé vodní elektrárny, - návrhy a výroba vodních turbín, - vodní mikrozdroje.

Nabízím: - ručně kované výrobky: - kované ploty, brány, mříže, dekorace, kované plastiky, svícny, nářadí, vše na přání zákazníka. Jsem umělecký kovář z malé vesnice a chci rozvíjet české řemeslo. Mezi mé zakázky patři brána do zámeckého parku ve Francii.

Zámečnické práce. Oplocení: -sportoviště -objekty