CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Činnost: - povrchové úpravy ocelových konstrukcí - předúprava materiálů tryskáním - aplikace airless systémem - tryskání vodním paprskem - realizace těžkých antikorozních systémů OK - rekonstrukce betonových konstrukcí (sanace a reprofilace) - protipožární nátěry ocelových a dřevěných konstrukcí - lakovna.

Prodej kancelářské techniky ( skartovačky, laminátory, vazače, řezačky, sešívačky, děrovačky... ) Prodej spotřebního materiálu pro vaši kancelář. ( kompatibilní tonery, inkoustové cartridge, laminovací fólie, kroužková vazba, termovazba... )

Výroba: - závitníky - strojní nářadí Broušení nářadí

Výroba, montáž: - bazény - galvanické vany - vzduchotechnika - produkty z plastů Sídlo: STP plast spol. s r. o. Na Vršku 109 471 27 Stráž pod Ralskem

Poradenství, projekce, dodávka, montáž, oprava, servis: - slaboproudé systémy - průmyslová televize - uzavřené televizní okruhy - komponenty CCTV - přenos videosignálu po ISDN, telefonu, internetu - vzdálený kamerový dohled - digitální a analogová záznamová zařízení, počítačové, kamerové systémy - vstupní videotelefony - domácí ...

Výroba: - celoplastové septiky - vodoměrné šachty Dodávka a montáž: - čistírny odpadních vod - lapáky tuků - lapáky ropných látek - septiky - čerpadla - čerpací šachty a stanice - čerpací šachty a stanice - atypické nádrže z plastu - vyvložkování jímek Prodej: - celoplastové septiky

Výroba, prodej: - papírové pytle - Big-Bag pytle.

Výroba a prodej kazet, krabic, kufrů a jiný dřevěných obalů. Displae pro prodej a prezentaci. Obrábění dřeva na CNC. Výroba stolních her. Prodej peletek.

Oprava: -vozidla Škoda. Práce: -mechanické -svářečské. Odtahová služba.

Výroba: - hydranty - požární uzávěry (dřevo, hliník, ocel). Dodávka, montáž, servis, oprava: - požární i nepožární dveře, stěny, okna. Prodej: - protipožárná technika, ochrana - hasicí (hasící) přístroje.

Servis, oprava, prodej: -chladničky -mrazničky.

Opravy, servis, prodej: -MANIPULAČNÍ TECHNIKA - servis - prodej a výkup vysokozdvižných vozíků. -REKLAMA - řezaná reklama, polepy aut, výloh a pod., vizitky, reklamní předměty. -AUTODOPRAVA - PNEUSERVIS - Nové i použité pneu a disky COMPUTER SERVIS - Nové i použité PC, monitory, projektory, spotř.materiál.

Zámečnictví, výroba: - mříže - zábradlí - ocelová schodiště

Vývoj a prodej geodetického softwaru. Nabídka geodetických přístrojů, stavebních laserů a komplexního vybavení pro geodety.

Prodej: - vláčci - železniční vybavení.

Výroba, prodej: - lékomaty, automatické přístroje napomáhající pacientovi při výběru léku.

Projektování a instalace: - vzduchotechniky - regulačních zařízení - měřicích zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál: - svítidla, světelné zdroje, přístroje - přístroje, měřící technika - kabely, kabelové systémy - svařovací materiál. Nákup, prodej: - důlní zařízení, nevýbušná měřící technika, vrtné nářadí, dopravní pásy.

Distribuce, zahraniční zastoupení, velkoobchod, prodej - pouze pro optiky a optometristy: - brýle, brýlové obruby - sluneční brýle - doplňkový sortiment: - pouzdro zdarma k vybranému druhu brýlí - koncovky - stranice - sedýlka - šroubky - matičky a další režijní materiál.

Výroba: -zdravotnický nábytek a zařízení -nerezové výrobky -nemocniční a nástrojové stolky -lehátka -vozíky -infúzní stojany -stoly, zástěny, postele -kuchyňská zařízení -lékařské nástroje -servírovací a lékařské vozíky -RTG* okna -zdravotnické sedačky.

On-line internetový prodej: - spotřební elektroniky PHILIPS - domácích spotřebičů WHIRLPOOL - mobilních telefonů - počítače a software - digitální fotoaparáty - stolní počítače - notebooky - monitory - paměti - PDA - projektory - scannery - síťové prvky - tablety.

Společnost Deimos je přední firma v oborech: jednoúčelové stroje, balící stroje, stroje pro automobilový průmysl, etiketovací a značící stroje, testovací stroje. Naší doménou jsou automatizace výroby, nejmodernější řídící systémy, kamerové systémy a vývoj specializovaného software. Deimos = zakázková konstrukce. Našimi partnery jsou ...