CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba: - reklamní tašky - tašky z polyetylenu - tašky z mikrotenu - sáčky a pytle - tisk. Informace pro grafická studia.

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavné (vestavěné) skříně - komody - kancelářský nábytek. Truhlářské práce.

Prodej - chemické produkty: - mycí a čistící prostředky - oleje, maziva - barvy, laky - malířské potřeby - zavlažovací systémy pro zahrady - postřiky na ochranu rostlin - autokosmetika. Autodoprava.

Zabýváme se prodejem: - stolních a přenosných počítačů společnosti Apple - nyní připravujeme portál věnovaný jablečným produktům. Vedle toho jsme přišli s novinkou v oblasti multimediálního obsahu internetových prezentací firem, neziskových organizací nebo třeba obcí - s tzv. firemní webovou televizí [FWT].

Oprava, servis, údržba, revize: - mostové jeřáby - zdvihací zařízení - elektrické kladkostroje - ruční zvedáky.

Provádíme: -montáže solárních systémů (fotovoltaika, termika) -elektromontáže domovních i průmyslových objektů -datové rozvody -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární systémy. Nabízíme: -návrhy -realizace -projekty -el. revize.

Výroba, prodej vázací a zvedací techniky: -textilní smyčky -ploché a upínací pásy -třmeny -kladkostroje. Revize zdvihacích zařízení.

Prodej, servis: - zemědělská technika - zahradní technika - komunální technika - golfová technika.

Prášková lakovna - komaxit: -povrchová úprava kovových dílů, ocelových konstrukcí, vrat, ocelových dveří a zábradlí. Zámečnická výroba.

Voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla.

Ubytování: -M. Šimků vedoucí ubytoven tel.318492236. Ubytovny: -Příbram 7, č.484, 485 tel.318628436 ubytovna Příbram 7, č.88 Horník tel.318630966. Stravování, jídla jsou vydávána na jídelnách při kuchyních na: -DAS (bývalé garáže UD**, křižovatka u Kauflandu) tel.318624785, možnost pořádání svateb Možnost stravování ...

Společnost SKARTIA ČR s.r.o. vznikla v roce 2000 přeměnou z fyzické osoby podnikající pod názvem A-CLASS PAPER, která byla založena v roce 1995. Po celou dobu nabízíme zákazníkům zboží a služby na kvalitní úrovni, tak aby s námi byli maximálně spokojeni.

Společnost DEXION s.r.o. je členem skupiny Aker Material Handling, která má celosvětovou působnost v oblasti vybavení skladů, dopravníkové techniky a zařízení závodů. Dále se zabývá: - kompletními logistickými řešeními pro sklady a archivy. Nabízí: - policové regály - policové regály přestavitelné - posuvné regály - paletové ...

Komplexní vybavení pro dílny, provozovny, firmy, školy, úřady, učiliště, atd. Nářadí pro všechny profese: -ruční, elektrické, dílenské. Stroje: -dřevoobráběcí. Technika: -svářecí, manipulační, kotevní, zahradní. Velkoobchod: -míchačky, čerpadla, kompresory, zvedáky, nabíječky, lešení, žebříky, štafle, vrtačky, hutní ...

Strojírenská výroba. Plechy - výroba. Zpracování-plechy. Typické produkty: - elektrorozvaděče, počítačové skříně, schránky, opláštění strojů, vzduchotechnické komponenty, dílenské vybavení, mřížky, regály, řetězová kola, síta, skříně, kontejnery, zahradní náčiní, dveře, vrata, díly pro automobilový průmysl, topení a ...

Výroba: - papírové obaly - tašky, sáčky, pytle - papírové archy, role - speciální papír - krepový papír, gačovaný papír - úprava a řezání papíru - potisk.

Zemědělské stroje a nářadí, Prodej: -veškerá tuzemská zemědělská technika -zastoupení firmy Daňhel (John Deere) -prodej autobaterií Bëren -stroje na sklizeň píce -elektrické ohradníky.

Velkoobchod, prodej: -průmyslové armatury -topenářský materiál -vodoinstalační materiál -trubky topenářské a pozink, plastové, odpadní, kanalizační, měděné -přírubové armatury -příruby a varná kolena -fitinky kompletní sortiment -drobné armatury (Myjava, Itálie) -oběhová čerpadla GRUNDFOS -bojlery, ohřívače, průtokové ...

Stavební činnost, dodávka, montáž ocelových konstrukcí, projekce: - ocelové konstrukce - patrové objekty - kancelářské, průmyslové, skladové, zimní stadiony, sportovní, garáže, haly.

Broušení strojních nožů do délky 2m: -tvrdokov -HSS (šlechtěná ocel) -nástojářská ocel. -nože pro řezačky papíru -hoblovací nože -padací nůžky-klempířské. Soustružení-350x2, 5 m.

Výroba: -ozubení -ozubená kola -kovovýroba.

Balící technika: -páskovací automaty -automatické balicí linky -stretchery -ruční páskovací stroje -ocelové a platové pásky.

Obchodní činnost,,dovoz (import),vývoz (export) asi 30% sortimentu. Výroba,prodej: -plastové obaly: -zboží z plastu (použití v kosmetickém a farmaceutickem průmyslu): -tuby a lahve /láhve,lahví,láhví/ z PE** (polyethylen). Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní. Maloobchod,prodej: -drogistické zboží.

Stolařství BIČAN: -truhlářské a stolařské práce. Zakázková výroba: - kompletní zařízení pro školky: - židle, stoly, skříně Interiéry: - vchodové i interiérové dveře - vrata - schodiště - kuchyňský sedací nábytek - zařízení restaurací - obývací ...

Výroba, velkoobchod, prodej, montáž: - protipožární dveře, stěny, uzávěry - protipožární atypické stěny v provedení kov, dřevo, sklo, různé povrchové úpravy. Prodej: - dřevěné interiérové dveře, dýhované dveře - hasící přístroje - požární prostupy a ucpávky.