CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Maloobchod, velkoobchod. Stroje: -pásové pily -kladkostroje -generátory, svařovací agregáty. Dodavatelé: DoALL, JAESPA, HADEF, MOSA. Nástroje: -pilové pásy DoALL-USA -pilové kotouče. Vázací a manipulační prostředky: -řetězové -textilní -vakuové -lanové -manipulační svěrky -manipulační magnety -revize vázacích ...

Kompletní dodávka, oprava, servis: -automatické řídící systémy -přístrojová instrumentace MAR -jednoúčelové a speciální stroje -projekce MAR silnoproud, slaboproud -vývoj - uživatelský software. Výroba strojů. Poradenství, technická podpora, rešení problémů.

Opravy: -šicí stroje všech typů v dílně i u zákazníka -menší opravy na počkání. Prodej: -nové šicí stroje -overlocky domácí a průmyslové -vybavení textilních dílen všech značek -nůžky SOLINGEN a KDS* -náhradní díly -příslušenství -napařovací žehlící lišty -použité šicí stroje.

Prodej a servis výpočetní techniky.

Montáž, instalace: - bezpečnostní zařízení - kamerové systémy.

Prodej, servis, opravy: -vysokozvižné vozíky -repasované-použité vysokozvižné vozíky -provádění technických kontrol vysokozdvižných vozíků. -školení řidičů vysokozdvižných vozíků -prodej náhradních dílů.

Řemeslo: -zámečník -topenářské práce - opravy -vodoinstalatér - opravy -rozvody teplé, studené vody z PVC*. Výroba: -vrata, ploty, brány, regály, zábradlí, schody.

Výroba: -průmyslové obaly -kartonážní -třírozměrné obaly, plachty -sáčky a přířezy (PE, pěna, bublinka) -exportní a přepravní balení (proložky, bedny, kontejnery) -klopové krabice-potisk -pěnová a brublinková fólie -izolační trubice -vázací pásky, svářečky -balení na zakázku. Provoz: Jičínská 518, Lomnice nad Popelkou

Strojírenský výroba: -obrábění - soustružení a frézování jak klasické, tak CNC -broušení -tepelné zpracování -chemická úprava povrchu -montážní práce -kontrola kvality -galvanická povrchová úprava kovů -lisování.

Služby: - kovovýroba - truhlárna - stavební doprava - stavební rekonstrukce domů a bytů - výroba ocelových dveřních zárubní a truhlářských výrobků.

VÝROBA: - pro automobilový a elektrotechnický průmysl - jednoúčelové stroje - zkušební zařízení - montážní linky

Prodej, oprava, servis, e-shop: - šicí stroje - průmyslové, domácí - vyšívací stroje, - plastikové modely, -šítí pelechů

Prodej: -normálie pro výrobu vstřikovacích forem a střížných nástrojů. Kooperace v nástrojářské výrobě. Výhradní zastoupení firmy STRACK.

Autorizovaný prodej, nájem: -barevné i černobílé tiskárny, mutifunkční sestavy, kopírovací stroje. skartovací stroje, a další kancelářská technika. Spotřební materiál: -široká nabídka papírů (slabé, silné, barevné atd.) -tonery, inkousty (orig. i alternativní) atd. Servis: -veškeré uvedené techniky černobílé i barevné Repas, ...

Výroba, dodávka: - ocelové požární uzávěry - hliníkové uzávěry požární, kouřotěsné, kouřotěsné požární a stěny - dřevěné požární uzávěry - požární uzávěry - větrací mřížky - pasivní požární ochrana - systémy Intumex.

Výroba,distribuce,prodej: - užitkové sklo - detekční trubičky: - detekce alkoholu v dechu (alkoholtest)

Zámečnictví. Výroba: - brány, branky, vrata - zábradlí, schodiště - ocelové konstrukce.

Stavební činnost: - zateplování rodinných domů - výkopové práce - zednické a obkladačské práce. Projekce požární ochrany staveb. Střechy: - krytina - klempířské práce.

Nabízíme: - levné energie do domu. Výhody: - snížite významným způsobem náklady na energie ve Vašem domě v těchto oblastech: - vytápění - tepelná čerpadla ( až 75% ) - větrání s rekuperací tepla ( až 90% ztrát větráním ) - ohřev TUV ( celoročně minimálně 62% ), nově také pomocí termodynamických systémů ...

Klíče - zámky - trezory. Zámečnictví. Výroba: - klíče - autoklíče - autoklíče s imobilizérem - výroba systémů generálního klíče SGHK. Prodej a montáž: - bezpečnostní kování - bezpečnostní dveře Sherlock - zámky - vložky FAB - cylindrické vložky. Prodej: - trezory - zabezpečení automobilů proti krádeži. Kompletní ...

Provádíme opravy výtahů.

Výroba, prodej: - zařízení pro gastronomii, velkokuchyně - nerezové zařízení - vybavení pro catering, zdravotnictvím, jiný průmysl. Práce: - opracování na CNC - svářečské - brusičské - zámečnické.

Naše firma se zabývá: -Konzultací a interiérového poradenství -Projektování interiérů -Realizace kancelářských prostor -Záručního a pozáručního servisu -Specialista na kancelářský nábytek -Specialista na sedací nábytek

Ubytování: -podniková ubytovna. Ubytovna: -16 lůžek -dvoulůžkové pokoje -bez WC** -umyvadla -cena za noc 60, -Kč. Služby: -pilotní průkaz -přeškolení na letouny -kurzy-kluzák -základy akrobacie. Pronájem: -letadla. Středisko vrcholového sportu: Petrušov 19 tel.:0462-324164.