CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Práce HSV-stavební Práce PSV-řemeslné -klempířské -zámečnické -truhlářské -elektroinstalační -doprava AVIA, traktor, LIAZ -zemní práce WARYNSKI -práce autojeřábem P-V3S-AD 080. Komenského 48 tel.: 0462-316955 Poštovní 2 tel.: 0462-312379.

Prodej, distribuce, návrh, realizace, servis: -hydraulické ventily -válce, agregáty -hydraulická čerpadla s vysokou kvalitou -OD německých výrobce HOERBIGER a ECKERLE -hydraulické systémy na klíč.

Oprava, servis: - elektromotory a čerpadla.

Výroba a opravy strojů na výrobu textilií

Maloobchod, prodej: - oleje - maziva - technický benzín - petrolej - nemrznoucí směsi.

Polotovary jednoohniskových brýlových čoček a ostatní brýlové čočky pro zrakovou korekci z plastu. Optické pomůcky pro zrakově postižené, do přístrojů

Prodej soupravy nožů pro domácnost, kuchaře a řezníky.

Maloobchod, prodej českého zboží: -textil -spodní prádlo pánské, dámské, dětské -pyžama -nátělníky -mikiny -košile.

Výroba: - měřicí technika - pneumatické prvky - mazací přístroje - pružiny.

Prodej a servis: Šicí stroje domácí i průmyslové: -PFAFF, HUSQVARNA, JANOME, VERONICA, BROTHER, ZETINA, GARUDAN. Střihárenská a řezací technika. Žehlící a fixační technika. Příslušenství šicích strojů: -svorky a drobná příprava, nůžky, osvětlení šicích strojů, židličky, komponenty šicích strojů, zakladače, patky, stehové desky, ...

Truhlářství. Zakázková výroba: -kancelářský nábytek -okna, dveře -kuchyňské linky i kompletace -špaletová okna -vestavěné skříně -dřevěné obklady stěn -schody -selský nábytek -smluvní doprava našich výrobků až k zákazníkovi -dvouletá záruka na naše výrobky

Čištění-povrchová úprava: -nejvýhodnější mobilní tryskací zařízení na podvozcích TATRA,MAN*, SCANIA -tryskání supersonickou rychlostí THERMOBLAST,odstranění silnovrstvých nátěrů a gumy -tryskání stavebních materiálů -tryskání kovových konstrukcí -odstraňování-sprejové nápisy -mobilní,vysoce výkonné zařízení. ...

Kovoobrábění, soustružení: - soustružení na CNC obráběcích strojích.

Provádění kovoobráběčských prací.

Revize a zkoušky: - plynová zařízení - tlaková zařízení

Výroba, prodej: - membránové oddělovače tlaku - snímače diference tlaků

Prodej, servis: - sterilizační a dezinfekční zařízení pro nemocnice, farmaceutický průmysl, výzkumné ústavy a laboratoře.

Vestavěné skříně s klasickými i posuvnými dveřmi. Renovace a modernizace starších vestavěných skříní. Bezplatná a nezávazná konzultace v místě realizace zákázky. Zaměření a doprava zdarma.

Prodej, servis, opravy stavebních strojů.

Prodej výpočetní techniky a příslušenství.

Výroba - obaly - palety - dřevěné přepravní obaly - dřevěné bedny - nadrozměrné bedny - překližkové a OSB bedny - podlážky Služby: - balení - sušení dřeva - impregnace řeziva - ošetření dřevěných obalů - skladování a doprava - návrhy obalů a poradenství - návrhy krovů - zajištění certifikátů.

EM-DESIGN -Reklamní agentura. EM-STORE -Internetový obchod. -tonery, cartridge, inkousty a papír

Elektroservis. Servis: - elektrické spotřebiče. Opravy, servis (záruční, pozáruční) a prodej: - pračky všech typů - ledničky - mrazničky - myčky - elektrické sporáky - bojlery - drobné spotřebiče - televizory - servis pro Ostravu: tel.: 596927599.

Instalace, montáž, servis, opravy: - elektronické zabezpečovací systémy.