CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - dřezy - potrubí, fitinky - rozvod vody, plynu - izolace potrubí - bojlery - průtokové ohřívače - čerpadla - sanitární keramika. Rekonstrukce koupelen a bytových jader. Sídlo firmy: - Janáčkova 1813/6, Ostrava - Moravská Ostrava.

MPM Miler Prodej: - pojezdová kola - manipulační technika. Servis: - vysokozdvižné a nízkozdvižné vozíky Zakázková výroba: - regály, čtyřkolové vozíky, rudle atd. Výkup: - použité paletové vozíky. Prodej: - repasované paletové vozíky.

Služby: -bezpečnostní práce - koordinátor BOZP na staveništi.

Vše pro chlazení a klimatizaci: - klimatizace pro byty, kanceláře i průmyslové prostory - chladiče vody - tepelná čerpadla - chladicí a mrazicí nábytek - chladicí a mrazicí boxy - průmyslové technologie chlazení.

Výroba meteorologických přístrojů

Velkoobchod, maloobchod: - elektronika - elektrospotřebiče.

Dřevovýroba, výroba: - dřevěné obaly na ovoce a zeleninu - bedýnky.

Velkoobchod: -výpočetní a komunikační technika.

PROVÁDÍ: - energetický audit - průmyslová automatizace - řídící a automatizační systémy předávácích stanic, ... - řídící systémy malých vodních elektráren MONTÁŽ A OPRAVY: - měřicí a regulační technika MONTÁŽ: - elektrická zařízení PROJEKCE: - elektrická zařízení - kompenzace jalové energie ( klasická, rychlá i hrazená ...

Řemeslo: -kovář. Práce: -kovářské -podkovářské.

Dodávka, montáž, výroba, prodej: - vzduchotechnika - klimatizace Ventilátory: - malé axiální - axiální do potrubí - digestoře - dveřní clony - vzduchotechnické potrubí Příslušenství: - potrubí spiro - ohebné hadice - tvarovky, přechody, kolena - výustky, talířové ventily - filtry, tlumiče hluku, ...

Prodej, oprava, servis, instalace, e-shop: -výpočetní technika -software -počítače, PC.

Kovovýroba. Výroba keramických strojů. Strojní obrábění kovů. Zámečnictví.

Maloobchod, prodej: -plasty. Návrh, realizace, výroba: -výrobky z termoplastů -vstřikování termoplastu od 50do250gr. -formy na plasty. -výroba zámků a kování -výroba plastových obalů.

Výroba a prodej: -lepenkové krabice -skládací, víkové -šité, lepené -ze strojní i vrstvené lepenky.

Elektroinstalace: Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba a opravy ostatních účelových strojů.

Prodej: - software a přístroje pro měření tepla a teploty, měření spotřeby teplé vody a měření plynu a elektřiny.

Služby: - zámečnické práce.

Naše služby: - kovovýroba - obrábění kovů.

Dceřiná společnost firmy PANFLEX, s.r.o. Služby: - komplexní předtisková příprava pro všechny druhy flexotiskem potištěných obalů - výroba fotopolymerní tiskové formy - reproagenturní činnost zahrnuje specifickou úpravu dat obalu pro flexotisk, hlubotisk a ofset. Prodej polygrafických produktů a zařízení: - flexotiskové fotopolymerní ...

Broušení obráběcích nástrojů pro truhláře.

Výroba: -bezpečností tabulky. -informační a orientační tabulky. -umělohmotné štítky, samolepky. -razítka Trodat. -svařovaná pouzdra z PVC, šanony. -průmyslové impulsní svářečky na PE sáčky. Zakázková kovovýroba. Služby: -pořez dřeva pásovou pilou.

Výzkum, vývoj, strojírenská výroba, prodej: -hydraulická, mechanická zařízení, motory -technologie radiálních pomaluběžných hydromotorů -čerpadla, ventily -hydrostatické systémy -kompletní systém pohonů. Atest dle ISO 9001 a AQAP 110++. Služby: -uvedení do provozu -udělení homologace.

Výroba na CNC frézce: -matrice forem. -funkční prototypy. -jednoduché přípravky. 3D tiskárna: -výroba plastových prototypů systémem Rapid Prototyping. Služby: -konstrukce forem. -3D měření strojních součástí. -3D měření plastových, plechových výlisků.

Velkoobchod, maloobchod: -ruční elektrické nářadí NAREX -řezné nástroje pro strojírenskou výrobu -brusivo -nářadí na obrábění kovů -potřeby pro řemeslníky-kovoobráběče. Služby: -nožířství -ostření nástrojů -výroba nožů na zakázku.