CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pronájem: - automechanismy - zemní stroje - autojeřáby - montážní plošiny. Stavba: - dopravní stavby - vodní stavby - kanalizace.

Montáž: - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Činnost: - dodávka profesionálních gastronomických technologií - nerez výroba - konvektomaty, indukce a mycí systémy - montáž a servis

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Služby, výroba: -umělecké kovářství.

Foto příslušenství Filtry, blesky, baterie, nabíječky, fotoaparáty, studiové vybavení, makropříslušenství, LED světla

Poskytování komplexních služeb v oblasti výpočetních a komunikačních systémů.

Prodej, e-shop, bazar, oprava, servis: - dřevoobráběcí stroje a nástroje

Výroba: -výrobky z plastických hmot. Služby: -nakládání s odpady.

Výroba: -automatické balící stroje potravin -nerezové transportní dopravníky. Výhradní zastoupení dánského výrobce automatických vah NEWTEC. Prodej: -balící stroje pro všechny typy balení potravin.

Zednické práce, sádrokartonářské práce, obklady a dlažby, výstavba domů, rekonstrukce bytů a domů, drobné zámečnické práce.

Alfapumpy Výroba, dodávka, servis, prodej: - ponorná čerpadla - kalová čerpadla - domácí vodárny - čerpadla pro domácnost - drtiče odpadů - Waste:Master.

Výkup a sběr surovin. Tryskání a pískování kovových povrchů. Autodoprava.

Prodej: - počítače a příslušenství - notebooky a příslušenství, brašny - komponenty do počítačů - tiskárny, scannery, kopírky - tonery. Nabízíme: - opravy počítačů - čistění tiskáren.

Společnost BT computers, s.r.o. provozuje eshop, kde má v sortimentu tiskárny, kopírky, notebooky, stolní počítače a další zařízení.

Internetový prodej moderního nábytku za nízké ceny.

Prodej: - tepelná čerpadla vzduch/voda, ZÁUKA 7 let -výhradní zastoupení HKS Lazar pro ČR a SR: -automatické kotle na uhlí - automatické kotle na pelety - dřevozplynující kotle na dřevo - krbová peletová kamna -prodej topného oleje (ELTO, LTO, TOLEX) -prodej a pronájem mobilních kotelen COMPACT teplovodní (mobilní kotelna, ...

Prodej, oprava, servis: - kancelářská technika Konica Minolta - kopíky - spotřební materiál.

Výroba, prodej a měrění elektrotechnických zařízení.

Prodej, montáž, oprava, servis: - čerpací technika, čerpadla - vodárny. Převíjení elektromotorů.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej, internetový obchod, eshop: - kola a kolečka všech typů (nábytková, pro vysoké teploty, polyamidová, gumová ...) - rudlíky, vozíky - plynové pružiny -krytky, záslepky, ručky.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro dodávku strojů a zařízení pro potravinářství a zemědělství, pak je CAHA GROUP spol. s r.o. tou pravou volbou pro vás. CAHA GROUP je firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru zpracování obilovin a obilných výrobků. Nabízí komplexní služby od návrhu, realizace až po údržbu provozů pro mlýny, pekárny, ...

Stolařství. Výroba: - kuchyně - postele - kanceláře - komody - skříně - stoly - botníky - poličky.

Pokud hledáte profesionálního dodavatele pekárenského zařízení, obraťte se na firmu K-MONT - Jan Klváček. Tato firma se specializuje na prodej, servis a montáž moderních technologií pro skladování a transport mouky v pekárnách. Má bohaté zkušenosti a kvalifikovaný tým odborníků, kteří vám poradí a pomohou s realizací vašich požadavků. Firma ...