CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Vývoj modelů technologií CAD. Lisování, sváření a stříhání kovových částí.

Půjčovna, pronájem: - elektrické stavební nářadí značky Hilti - malá zahradní technika a nářadí. Prodej: - příslušenství - sekáče, špice, vrtáky - stavební hřebíky.

-kovovýroba -servis -autoklimatizace -pneuservis -prodej

Autoagrobazar. Prodej, bazar: -použité zemědělské stroje -ojeté automobily.

Výroba: - zámečnická - kovovýroba.

Kovovýroba. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Galvanizace kovů: - zinkování - moření - zinkofosfát.

Autorizovaný prodej a servis čisticí techniky WAP Nilfisk Alto Group

Oprava, servis: -elektrické motory jednofázové a třífázové -elektrické spotřebiče -elektrické ruční nářadí NAREX.

Kompletní vybavení stomatologické ordinace přístroji i spotřebním materiálem. Prodej, servis, oprava: - kompletní vybavení zubních ordinací a laboratoří.

Nabízíme výrobky firem: - VAMONT, JADEVER, PRECIA MOLEN, DIGI, KERN, HBM, BIZERBA, LESÁK A ZEMAN, SCHENCK Výroba, prodej, servis: - obchodní váhy - průmyslové digitální váhy - průmyslové mechanické váhy - počítací váhy - kombinované, stolní váhy - jeřábové a závěsné váhy - přesné a laboratorní váhy - osobní a zdravotnické váhy - ...

Největší internetový obchod: - s obalovými materiály - a balícími prostředky SHOP.OBALY.CZ - mimo jiné i stojanů a boxů na CD, DVD, Videokazety.

Požární ochrana: - dokumentace PO - zpracování dokumentace PO - požární preventivní prohlídky - kontroly stavu PO - požárně bezpečnostní řešení stavby - školení PO zaměstnanců.

Dodávka: -bioplynové stanice -technologické celky na klíč. Projekční práce. Zakázková výroba: -nadrozměrné tlakové nádoby, kontejnery -speciální míchané tlakové nádoby -ocelové konstrukce. -zpracování organických odpadů.

Výroba, montáže, prodej, servis: -zařízení v oblasti filtrace a mikrofiltrace olejů: -mobilní filtrační zařízení: -pro průmyslové oleje -pro řezné a chladící oleje -pro chladící emulze -vakuová filtrační zařízení -přečerpávací mobilní zařízení -stacionární filtrační zařízení -by-pass filtrů -olejové ...

PRODEJ, SERVIS, OPRAVA: - zemědělská technika - prodej systému VARI, výrobků MTD, FISKARS, SOLO, Werco, Dakr, parkové sekačky, travní traktory, křovinořezy, motorové pily, stroje pro komunální udržbu, nářadí, technika pro drobné farmáře

Malá zemědělská a zahradní technika. Prodej: -VARI, TERA. Oprava, seřízení motoru VARI TERA.

Naše firma se zabývá: - prodáváme nové a dle možností i repasované váhy - montáže - opravy a pravidelný servis vah - kalibrace vah, včetně vypracování kalibračního listu - příprava vah na audit a ISO, - ověřování vah, cejchování (ve spolupráci s ČMI Liberec - dle §19 zákona o metrologii č. 505/1990 Sb. registace u českého ...

Zámečnictví, nástrojářství.

Bezpečnostní servis a obranné technologie. Společnost BSOT s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti komerční bezpečnosti a to nejen na území České republiky. Produkty: - zabezpečovací technika - EZS - zabezpečovací technika - CCTV - zabezpečovací technika - EPS - zabezpečovací technika - ACS - požární technika a vybavení - ...

Záruční a pozáruční servis kotlů.

Prodej a servis chladicích, mrazicích a klimatizačních zařízení.

Stavební zámečnictví. Výroba: - ocelové konstrukce. Práce: - stavebně zámečnické.

Distribuce vlasové kosmetiky BES pro ČR. Nabídka kadeřnických pomůcek a zařízení pro kadeřnické a kosmetické salóny.