CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej i na splátky: - elektrospotřebiče - lednice - pračky - mrazáky - myčky - trouby - sporáky Maloobchod, prodej, leasing: - domácí spotřebiče se slevou 20-50% ( LIEBHERR, AEG*, S IEMENS, BOSCH, KUPPERSBUSCH, BAUKNECHT ) Služby: - doprava po Liberci zdarma - splátkový prodej bez navýšení a ručitele

Výroba: - nástroje a nářadí - formy a plastové díly pro automobilový průmysl.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -elektrofiltry -hadicové filtry -kouřovody -ocelové kompenzátory -vyhrnovače strusky -uzavírací a těsnící klapky -přepravník benzínu, cisternový návěs -nádrže a sila. Služby: -stavební práce.

Výroba: - kuchyňských linek, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, dětských pokojů a doplňků. Kuchyně od zadání do 3 týdnů.

E-shop: - kancelářská technika - mobilní telefony - internet - servis.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Oprava, servis, montáž, revize: - zdvihací zařízení - jeřáby, výtahy, eskalátory.

Kovovýroba. Sériová výroba: - řezací a chladicí trysky pro hutní podniky - strojní součásti a díly. Strojní obrábění kovů.

Výroba: -smaltované nádobí -teflonové nádobí -lisování dílů pro automobilový průmysl. - lisování, lisařské práce (řemesla strojírenská) - svářečské práce (řemesla strojírenská) - lisovny (výroba a řemesla) - lisování (výroba a řemesla) ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001

Servis chladicí techniky.

Dodáváme kovové haly. Využití: - garáže - letištní hangáry - výrobní haly - sportovní areály.

Internetový obchod. Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače SECOMP: -počítačové sestavy -notebooky -monitory -playstation -software. Výroba: -internetové webové stránky.

Výroba, dodávka: -obaly z lineárního polyetylénu.

Servis: - chladírenský - chladicí a klimatizační technika.

Práce: - zámečnické. Výroba: - zámky a kování.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky. Kovovýroba, výroba: -klíče, autoklíče.

Kominické práce: - vložkování komínů - revize - výstavba komínů a komínových systémů - měření emisí. Penzion v podzámčí - Rybní nám. 134/3, Moravská Třebová - tel. 461 315 762, 776 310 213 - email: penzion@penzion-mt.cz - web: www.penzion-mt.cz

Tvarové řezání CNC stroji: - vysokotlakým vodním paprskem - plazmou. Dělení materiálu: - pásové pily do průměru 450mm. Kovoobrábění CNC stroji: - frézování - soustružení.

Prodej nábytku: -obývací stěny -kuchyňské linky -dětské pokoje -ložnice -koupelnový nábytek -vybavení kanceláří -vestavěné skříně -šatníkové sestavy -atypické výrobky na zakázku. Služby: -grafické návrhy kuchyňského nábytku -vybavení kuchyní nábytkem i elektrospotřebiči -dekorativní sklo.

Maloobchod, prodej: -sedací soupravy-velikost na přání -ložnice, skříně s posuvnými dveřmi -šatní skříně -rustikální nábytek -jídelní stoly a židle -válendy a dvoulůžka -kancelářský nábytek a židle -interiérové doplňky -kuchyně -kuchyňská dvířka.

Servis: -motorové pily -zemědělská technika TERRA, VARI.

Dodávka nových originálních kazet za výhodnou cenu. Bezplatná likvidace prázdných inkoustových a tonerových kazet. Kompletní firemní outsorcing na míru.