CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Vývoj, výroba a servis technologických celků, jednoúčelových strojů, montážních linek a manipulátorů. Provozovna: Haratice 84 468 46 Plavy

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické.

Prodej soustružných strojů, modulárních systémů a abrazivních nástrojů.

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...

Dodáváme mechanické prvky pro strojírenskou a elektrotechnickou výrobu, zejména pro výrobce elektrických rozvaděčů a zařízení, jednoúčelových strojů.

Výroba: - ocelová schodiště - betonová schodiště. Osazení: - dřevo - keramický obklad - dlažba - sklo. Výroba a montáž: - zábradlí ocelová - zábradlí ocelová s dřevěnými madly - ocelová zábradlí se skleněnou výplní - celodřevěná zábradlí - ploty - zimní zahrady - skleníky - mříže.

Domovní telefony, přístupové systémy: - výhradní dovozce a zástupce italské firmy BPT s.p.a. pro ČR - autorizovaný prodejce identifikačních systémů Tech Fass s.r.o. - pořádání školení pro projektanty i montážní firmy.

Společnost ALIMEX s.r.o. je systémový integrátorem v oblasti bezpečnostních technologií, kde největší důraz je kladen na komplexní řešení stavěné podle aktuálních potřeb zákazníka s možností dalšího rozvoje.

Společnost Kinnarps nabízí řešení interiérů pracovišť pro kanceláře a veřejné budovy. Kancelářský nábytek zn. Kinnarps: - pracovní stoly - jednací stoly - skříně a úložné systémy - recepce a haly - manažerský nábytek - kancelářské židle - jednací židle - sedací nábytek do hal a recepcí.

Kovovýroba. Kované ploty. Vstupní dveře. Schodiště-zábradlí. Výroba postelí. Výroba mříží, posuvných vrat.

PC bazar, výpočetní technika: -výkup, prodej, upgrade. Maloobchod, prodej: -použité a repasované sestavy, komponenty -notebooky. Výkup: -použité díly, monitory, tiskárny, počítače.

Prodej: -profesionální prodejní a servisní zázemí pro zemědělskou, komunální a zahradní technika od firmy JOHN DEERE, JCB, -ucelené linky závěsných strojů od předních evropských výrobců (Annaburg, Lemken, Agrio, …) ROC -speciální stroje vlastní produkce -kovovýroba -traktory -kombajny -řezačky -pluhy -secí stroje -dopravní a ...

Umělecký kovář a zámečník.

Montáže: - technologická zařízení pro různá odvětví průmyslu - dopravníkové systémy - zařízení pro výrobu trubek - strojní zařízení pro slévárny - důlní zařízení. Práce: - strojní zámečnické - svářečské - obráběčské.

Velkoobchod, maloobchod, sklad, prodej, distribuce: -školní, kancelářské potřeby: -pořadače, desky -sešity, bloky -psací potřeby, pera, tužky, psací soupravy, pastelky -papíry, obálky, samolepky -sešívače, děrovače, ořezávátka -rýsovací potřeby -spony, připínáčky, spojovače, špendlíky, kobercové hřeby -křídy, ...

Firma Evis 28, s.r.o. je provozovatelem serveru Česká solární a poskytuje následující služby v oblasti fotovoltaických - solárních systémů: - posouzení možnosti realizace Vaší budoucí solární elektrárny - měření osvitu v místě montáže - projektová dokumentace - vyřízení všech povolení a přihlášek - vyřízení případných státních nebo ...

Čistící stroje. Značky: WAP, Karcher. Stacionární rozvody tlakového mytí pro masný a potravinářský průmysl, generální, střední, běžné opravy - záruční a pozáruční servis. Opravy tlakových hadic všech typů. Výkup: stroje funkční, nefunkční, jinak poškozené a starší, typ nerozhoduje

Dodávka, servis: - náhradní díly na strojní součásti pro strojírenství, těžký průmysl a průmysl stavebních hmot - dodávka náhradních dílů pro doly a důlní techniku (drtiče, hřeblové dopravníky, pásové dopravníky, přírubové potrubí, vzduchotechnika) - kovoobrábění - zámečnická výroba - tváření za studena (lisování, ohýbání, ...

Vývoj, konstrukce, výroba, modernizace, rekonstrukce, montáž, opravy, generální opravy, servis, prodej: - veškeré stroje, díly, nářadí i dle dokumentace zákazníka - sklářské a bižuterní stroje a náhradní díly: - stroje a zařízení pro ruční i strojní výrobu i zpracování skla - lisovací, mačkací, omílací, rumplovací, třídící, ...

Naše služby: - návrhy a realizace závlahových systémů na klíč - zakládání trávníků profi strojem.

Půjčovna lodí - vyhlídkové, pohádkové a pirátské plavby.

Dodávka, montáž: -elektronická zabezpečovací signalizace -elektronická požární signalizace -komunikační zařízení -kamerové systémy.